poziek Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nosfer jak już Spankej o tym wie to faktycznie coś znaczy. Spenkej kiepsko trybi więc zajęło mu to trochę czasu aby się wypowiedzieć :naughty: Tak circa, about 5 dni Boshe kolejny, któremu brakuje :polew:
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 No poza tym mułem pod maską.. Gdzie indziej bym go szukał :polew: Poszukaj u siebie w kuchence na fotelu kierowcy ..tylko że to juz nie mół ..i tez nie czekolada
Pietro3 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Przerwe na chile wam .. Gdzie moge naprawić telefon LG KU800 ? Padła wyświetlacz / taśma . Zaraz sie zapytam kumpla...
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Co do telefonu - takie coś zrobi Ci byle fachowiec.. Podejdź nawet do jakiegoś punktu PLUS-a.. Tak Przemku...tylko sa takie złamasy co mysle , że sa fachowcami .. a ja wole takich unikać [br]Dopisany: Październik 22, 2008, 03:09:27 pm_________________________________________________Pietro3 ..ale masz skromny podpis :gwizdanie:
moskal Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Moim paździochem z rozjebanmi wtryskami ..ba nawet żebym miał wywrotkę piachu w dolocie , kilo mółu po maską , dziurawy zbiornik paliwa , połamane wszystkie łopatki w turbinie , dziure w bloku wielkości jądra orangutana ..to i tak Cie objade .. Jedyne co może Ci pomoc to ścisły kontakt z Jasną Górą chłopcze przeginasz , pamietaj ze ja tez mam kuchnie....
Aydaho Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Pietro3[/color][/b] ..ale masz skromny podpis :polew:
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 pamietaj ze ja tez mam kuchnie.... ..O masz ..zaraz i pewnie Szustek sie pojawi .. David ..Nosfer planuje zmiane w kotłowni ..na ON
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 To Nosfer ma kuchnie?? Wszyscy mają kuchnie, mam i ja...
Pietro3 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Co do telefonu - takie coś zrobi Ci byle fachowiec.. Podejdź nawet do jakiegoś punktu PLUS-a.. Tak Przemku...tylko sa takie złamasy co mysle , że sa fachowcami .. a ja wole takich unikać [br]Dopisany: Październik 22, 2008, 03:09:27 pm_________________________________________________Pietro3 ..ale masz skromny podpis :gwizdanie: A nie
moskal Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 David ..Nosfer planuje zmiane w kotłowni ..na ON mysle ze nie popełniłby takiego świetokradztwa...
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 To Nosfer ma kuchnie?? Wszyscy mają kuchnie, mam i ja... Ty tez sie ponoć wyłamujesz z kuchni na lodówkę i to niefirmową ..w formie dostawczej A nie No powiem Ci , że jakoś nie odczuwam ścisłego stanu emocjonalnego do zdjęć Twojej padlinki
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Pietro, żarty żartami, ale podpis to lepiej zmień, albo po prostu przestań się udzielać w tym wątku, bo wszystkich zaczniesz irytować. EDIT: No. :th:
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 David ..Nosfer planuje zmiane w kotłowni ..na ON mysle ze nie popełniłby takiego świetokradztwa... David ...to świętokradztwo bedzie miało 6 biegów i silnik AVF Ponoć.. :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 David ..Nosfer planuje zmiane w kotłowni ..na ON Eeee, taniej opalać węglem. Albo peletami ... ---------------- Czemu nie mam awatara?
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ty tez sie ponoć wyłamujesz z kuchni na lodówkę i to niefirmową ..w formie dostawczej Taa, biere lodówkę, ale to dopiero za rok. Powiedzmy, że to będzie lodówka firmowo-prywatna, którą będę chciał zarobić na nowe A4.
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 David ..Nosfer planuje zmiane w kotłowni ..na ON Eeee, taniej opalać węglem. Albo peletami ... Marwi mnie jak on zaczipuje furkę na Holtzgaz
moskal Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 A nie zaraz ci Czukundur pojedzie na PW[br]Dopisany: 22 Październik 2008, 15:28_________________________________________________ David ...to świętokradztwo bedzie miało 6 biegów i silnik AVF Ponoć.. :gwizdanie: ale dalej bedzie zasilane gnojówą :polew: i ten zmysłowy klekot ;( KLE KLE KLE KLE KLE
Nosfer Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 No planuje własnie AVF-a Boję się tylko właśnie, że jak już się oswoję z autem to zacznie mi brakować "obrotów użytkowych" Ale z drugiej strony to przesiadka z ADR-a na AVf-a i rozmiar szoku jaki moge przeżyć powinien mi starczyć na następne kilka lat, więc może wtedy pomyślę co dalej.. Gaz to zło ! Gazu nie będzie.. :>
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Czemu nie mam awatara? Andy ... You are the one
AndyN Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ale dalej bedzie zasilane gnojówą :polew: i ten zmysłowy klekot ;( Wolę klekot niz smród zgniłych jaj ...
Rekomendowane odpowiedzi