Al_Capone Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Wlasnie w temacie Felg.... Zamienialem sie felgami z kolega 11-10-2008. Kolega nieopatrznie umowil nas w Norauto na ostrobramskiej. Nie bede opoiwadal ze szczegolami bo bylem tam ponad 6h, ale efekt taki. Zniszczyli mi ori sruby zabezpieczajace. Nie mogli potem odkrecic i zaczeli rozwiercac mi sruby. Oczywiscie srub sie im nie udalo rozwiercic za to poniszczyli mi caly kolniez w feldze. Musialem zostawic im auto na weekend. Felge udalo sie zdjac odebralem auto w zeszly poniedzialek, felgi do tej pory nie mam. Juz 2 tyg jest w renowacji. OMIJAC su***synow Z DALEKA!!!
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 - Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum Dobre kurna :laghing2:
Aydaho Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jest w strefie śmiechu :co: Żółwiu mi tu firmową wew. pocztą podesłał to wrzuciłem Wam w te pędy ...a tu jeszcze wytykają palcamyyy :ranting1:
Nosfer Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 7 wakacji z rzędu spędziłem w NY. Gdyby nie przyjezdne turystki popadł bym w depresję Ja czas spędzałem kolejno w LA, SF ostatnie Vegas i NY turystycznie.. Piękne czasy.. _________________________________________________ - Mamo, czy ja jestem adoptowany? - Byłeś. - Jak to byłem? - No byłeś, ale cię oddali.
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jest w strefie śmiechu :co: Żółwiu mi tu firmową wew. pocztą podesłał to wrzuciłem Wam w te pędy ...a tu jeszcze wytykają palcamyyy :ranting1: Ładnie chłopaki opierdalacie gruchy w robocie
Aydaho Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jest w strefie śmiechu :co: Żółwiu mi tu firmową wew. pocztą podesłał to wrzuciłem Wam w te pędy ...a tu jeszcze wytykają palcamyyy :ranting1: Ładnie chłopaki opierdalacie gruchy w robocie trzeba to umić
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 trzeba to umić ..ja juz dostaje wścieklizny ..a do 21:00 to jeszcze w h czasu .. jeszcze przychodzi taka zamólona panienka na drugą zmiane :doh1: ..dobrze , że przynajmniej dziś chodzą fajne mamusie [br]Dopisany: Październik 24, 2008, 01:51:55 pm_________________________________________________A co mi tam ...popodglądam Was na Naszej klasie ..waszych znajomych ..znajomych waszych znajomych i żony waszych dzieci ..dzieci waszych wnuków ..wnkuki waszych synów .. synów waszych kochanek ..i co najlepsze ..wasze siostrrry
lukaszr Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Redźi, może chcesz moją siostrę ??? Przydałby się jej ktoś normalny, bo ten "obecny" jest lekko spedalony (jest z nią lub nie jest - sam się gubię). Może w końcu siostra mi znormalnieje jak ją ktoś porządnie wybzyka
Nosfer Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Redźi, może chcesz moją siostrę ??? Przydałby się jej ktoś normalny, bo ten "obecny" jest lekko spedalony (jest z nią lub nie jest - sam się gubię). Może w końcu siostra mi znormalnieje jak ją ktoś porządnie wybzyka :polew: Siostry siostrami.. http://www.youtube.com/watch?v=qxhA5B1tEdM :naughty:
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Redźi, może chcesz moją siostrę ??? Przydałby się jej ktoś normalny, bo ten "obecny" jest lekko spedalony (jest z nią lub nie jest - sam się gubię). Może w końcu siostra mi znormalnieje jak ją ktoś porządnie wybzyka Właśnie ide oblukam na NK KArolina ?
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 KArolina ? :naughty Dobra sztuka, sam bym się brał :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 KArolina ? :naughty Dobra sztuka, sam bym się brał :gwizdanie: :gwizdanie: Poziek .. Marta była pierwsza
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 KArolina ? :naughty Dobra sztuka, sam bym się brał :gwizdanie: :gwizdanie: Poziek .. Marta była pierwsza Wszystko zależy od twojej wypłacalności
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 A jak koleś spedalony to musisz go zdyscyplinować .. powiedz , że jak skrzywdzi Twoja siostre to ujebiesz mu lufe przy samych kulach i zrobisz palenie gumy na klacie Szustka siostry sa niezłe
krzyniek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Redźi, może chcesz moją siostrę ??? Przydałby się jej ktoś normalny, bo ten "obecny" jest lekko spedalony (jest z nią lub nie jest - sam się gubię). Może w końcu siostra mi znormalnieje jak ją ktoś porządnie wybzyka regga hm.... on raczej nie jest zbyt normalny :gwizdanie:redźi świetny pomysł z tym oglądaniem na NK chyba i ja się skuszę popatrzeć
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Wszystko zależy od twojej wypłacalności ..nie sciemniaj ..tylko przyzwyczaj sie do nowego członka ..rodziny Podobno te wszystkie farmaceutki to niezłe wariatki są W pozytywnym tego słowa znaczeniu [br]Dopisany: Październik 24, 2008, 02:21:44 pm_________________________________________________ regga[/b] hm.... on raczej nie jest zbyt normalny Gadasz .. [br]Dopisany: Październik 24, 2008, 02:25:43 pm_________________________________________________ redźi świetny pomysł z tym oglądaniem na NK chyba i ja się skuszę popatrzeć Omijaj ..Adaho..on samych braci ma
lukaszr Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 A jak koleś spedalony to musisz go zdyscyplinować .. powiedz , że jak skrzywdzi Twoja siostre to ujebiesz mu lufe przy samych kulach i zrobisz palenie gumy na klacie Na przyjemności to on musi zasłużyć. Jest lekko zniewieściały i ciągle krzywdzi moją siorę, ale ona jest głupia po prostu dlatego przydałby się jej mocny wstrząs. Szustka siostry sa niezłe Kasia, Ela i Agnieszka ?
krzyniek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 lukaszr to może ja,.. ja walnę temu Twojemu niedoszłemu szwagrowi z liścia redźi to na Adama profil nie wchodzę
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Kasia, Ela i Agnieszka ? Kasia i Agnieszka :drool: Normalnie to są kobitki no .. Na przyjemności to on musi zasłużyć. Jest lekko zniewieściały i ciągle krzywdzi moją siorę, ale ona jest głupia po prostu dlatego przydałby się jej mocny wstrząs. hehe .. oddaj ją na Poźkoterapię A tak na serio to nie czaje takich kolesi ... wogóla ludzi którzy ch..wie co chcą od życia ..i tak skaczą jak menda po jajach .
Rekomendowane odpowiedzi