tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Uuu, Poziek, dodajesz do pieca... :gwizdanie: Zamiast pieprzyć głupoty to pomóżcie mi wybrać logo, czekajcie, zaraz znajdę i wkleję kilka propozycji...
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jak tak dalej pójdzie to do połowy listopada bedziemy mieli te 2000 stron
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Które? EDIT: Zamiast POKRYCIA DACHOWE będzie napis KONSTRUKCJE STALOWE. Oczywiście będzie też wersja bez tego napisu.
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ale pamietaj jeszcze wszystkich zalet i wad nie poznałeś :gwizdanie Uuuuuu kochanie :gwizdanie: Powiało chłodem :naughty: :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Zamiast pieprzyć głupoty to pomóżcie mi wybrać logo, czekajcie, zaraz znajdę i wkleję kilka propozycji... Kurna Szustek ..dawaj Agnieszke na logo
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Tumek ostatnie jest dla mnie najbardziej czytelne
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Zamiast pieprzyć głupoty to pomóżcie mi wybrać logo, czekajcie, zaraz znajdę i wkleję kilka propozycji... Kurna Szustek ..dawaj Agnieszke na logo Raguś, Ty mnie kiedyś wykuńcys.
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Zamiast pieprzyć głupoty to pomóżcie mi wybrać logo, czekajcie, zaraz znajdę i wkleję kilka propozycji... Kurna Szustek ..dawaj Agnieszke na logo Raguś, Ty mnie kiedyś wykuńcys. Pokażcie w końcu te Agniechę no :kox: :kox:
bigos_s Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jak dla mnie "3" nie drażni mojego poczucia estetyki
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ale Was wszystkich lubię. Mnie też się najbardziej podoba nr 3. :th:
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ale Was wszystkich lubię. Mnie też się najbardziej podoba nr 3. :th: Tomasz, czy to Sens Studio robiło ? Taak. Dzięki Bryniu za kontakt. :th: Poziek, widzę, że ciśnienie rośnie..
AndyN Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Trzecie albo ostatnie Skojarzenie: blachy dachowe to raczej poważna sprawa. Musi być prosto i czytelnie bez jakichś zawijasów
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Raguś, Ty mnie kiedyś wykuńcys. Wtedy bede mógł na legalu zająć sie Twoimi siostrami Pokażcie w końcu te Agniechę no :kox: :kox: [br]Dopisany: Październik 24, 2008, 05:12:32 pm_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox:
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Raguś, Kasia to moja siostra cioteczna, podobno jest czy tam ma być niedługo wolna, więc śmiało... [br]Dopisany: 24 Październik 2008, 17:15_________________________________________________ Raguś, Ty mnie kiedyś wykuńcys. Wtedy bede mógł na legalu zająć sie Twoimi siostrami Pokażcie w końcu te Agniechę no :kox: :kox: [br]Dopisany: Październik 24, 2008, 05:12:32 pm_________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/3555147/gallery/3 :kox: :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Raguś, Kasia to moja siostra cioteczna, podobno jest czy tam ma być niedługo wolna, więc śmiało... : Ok..zaraz po tym jak zostane brutalnie wykorzystany przez siotrę Pozia Tomasz nie Fochaj sie
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Tomasz nie Fochaj sie Milcz jak do mnie mówisz!
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Tomasz nie Fochaj sie Milcz jak do mnie mówisz! Luzuj poślady jak sie do mnie spinasz Kolkov jak doczytasz do końca to daj znać
Kolkov Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 Kolkov jak doczytasz do końca to daj znać tak właśnie czytałem i czytałem i mieszkania szukałem i dalej czytałem, w końcu przeczytałem i nie mam co robić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi