A3 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Mnie jakieś wredna choroba dorwała gorączka, ból gardła i wogule kijowo się czuje, ale na spota jutro musze dotrzeć chyba że jakoś bardzo mi się pogorszy
lukaszr Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 cytat z zaprzyjaźnionego forum "nosfer i raggaman... spam flooderzy pierwsza klasa " :gwizdanie: Tam też się już na nich poznali - nawalili kilka ładnych stron
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Taaaa ..pisać mnie tu co za ściemy poszły !! Znając waszą wyobraźnie to za***iste kwiaty mogą z tego wyjść powiedzieli M., że Jesteś najlepszym przyjacielem kobiety .. Nie grozi mnie to Jestem jak najabrdziej normalny cytat z zaprzyjaźnionego forum "nosfer i raggaman... spam flooderzy pierwsza klasa " :gwizdanie: Juz pewnie poszło na A3 Mnie jakieś wredna choroba dorwała gorączka, ból gardła i wogule kijowo się czuje, ale na spota jutro musze dotrzeć chyba że jakoś bardzo mi się pogorszy Mówiłem mniej lansu i zimnego łokcia
AndyN Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Może by tak walnąć ten przycisk na czerwono? Przynajmniej na początku jego obecności?
Nosfer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ja pitole !! Wy to macie jakieś schizy !! Biedny Ja 4 posty i go pod spamera, trzeba budowac relacje międzyklubowe.. Eeeee.. cytat z zaprzyjaźnionego forum "nosfer i raggaman... spam flooderzy pierwsza klasa " :gwizdanie: ragga i szust wy spamujecie na dwóch forach więc dlatego jest mniej postów :gwizdanie: [..] chwilowo go nie było bo logował się i witał na a3club..... :gwizdanie: Krzyniek zaczynam Cię podejrzewać o szpiegostwo.. Kurna czas reakcji na ruchy i wklejenie informacji szybciej niż Poziek do setki..
Kolkov Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 Może by tak walnąć ten przycisk na czerwono? Przynajmniej na początku jego obecności? good point
grzesiekk23 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam kolegów. Wiem że we wtorki spotykacie sie w Arkadi no może nie wszyscy ale na pewno dużo osób przyjeżdża. Mam takie pytanie ponieważ chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć o własnym samochodzie i chciałbym przyjechać, porozmawiać z kimś na pewno sie ciekawych żeczy dowiedzieć. Z kim ewentualnie mógłbym pogadać, chciałbym także zrobić logi i umieścić je na forum żeby mądrzejsze głowy sie wypowiedziały, omówić bolączki samochodu i może w jakimś stopniu dowiedzieć sie jak je zlikwidować. Pomoże mi ktoś ??? Pozdrowienia
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Kolego wpadaj jutro na spota ...napewno ktoś Ci pomoże
A3 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ragga a takie ja się lansowałem? :gwizdanie:
grzesiekk23 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami?
Nosfer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami? Spokojnie.. Dasz radę W rzeczywistości też jest bardzo fajnie I pewnie przyjedziesz za tydzień.. i w następny .. i następny .. i następny..
franio Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 bo Spocik u Nas to jak białe- wciąga jak holera [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie"
Suli Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59[/size]_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie" :nabijasie: Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać :polew:
krzyniek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami? jak będziesz miał ze sobą "krówki" to dasz radę :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 16:21_________________________________________________ Krzyniek zaczynam Cię podejrzewać o szpiegostwo.. Kurna czas reakcji na ruchy i wklejenie informacji szybciej niż Poziek do setki.. jestem tylko waszym aniołem stróżem
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami? Nie stresuj się- przyjedź poproś kogoś o pomoc, a my Ci już pokażemy najmadrzejsza głowę co Ci te logi zrobi i powie odrazu co jest w rozsypce etc.
adamooo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 bo Spocik u Nas to jak białe- wciąga jak holera [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie" ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki
poziek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki :decayed ta uważaj na radary
adamooo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki :decayed ta uważaj na radary spoko..zawsze zakładam jammera
poziek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 spoko..zawsze zakładam jammera :decayed żywe radary na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem
adamooo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 spoko..zawsze zakładam jammera :decayed żywe radary na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem noszę zawsze na sobie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi