malik Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 żywe radary na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem noszę zawsze na sobie :gwizdanie: Eeee... chyba do szczania zdejmujesz.
Hugo Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 żywe radary na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem noszę zawsze na sobie :gwizdanie: Eeee... chyba do szczania zdejmujesz. Trzeba być tfardym nie mientkim
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Pany, nie rozgadujcie się za bardzo, bo dziewczyny z A3 kontrolują nasz wątek. Chyba nie chcecie, żeby się przestraszyły.
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Panowie mam wielką prośbe ..może ktoś jutro zabrać na spota pilni/czek do metalu ? Trza mi bedzie do spiłowania śrubek od przejścia do turbiny...a nie posiadam czegoś takiego w swoim garage
lukaszr Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Redmond, odebrałem graty dla Ciebie włącznie z uszczelką. Poza tym mocno się zastanów czy chcesz to zrobić na spocie - kiepsko to widzę.
Kaśka Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Panowie mam wielką prośbe ..może ktoś jutro zabrać na spota pilni/czek do metalu ? Trza mi bedzie do spiłowania śrubek od przejścia do turbiny...a nie posiadam czegoś takiego w swoim garage Powiem Ci tylko z doświadczenia, że lepiej, żebyś wziął ze sobą nowe szpilki, bo mają tendencję do łamania się, obym się pomyliła w Twoim przypadku.
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Redmond, odebrałem graty dla Ciebie włącznie z uszczelką. Poza tym mocno się zastanów czy chcesz to zrobić na spocie - kiepsko to widzę. Ile wyszło ? Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić Ostatnio wydech był odkręcany od turbo wiec powinno pojsc gładko . Kaśka
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Rajmund, to brać te linkie? A tak serio to nic się nie martw, bedziem tam stać do oporu - aż odpalisz auto.. :th:
lukaszr Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 A tak serio to nic się nie martw, bedziem tam stać do oporu - aż odpalisz auto.. :th: To zgłoście do kierownictwa Arkadii, że będziecie całą noc i jeszcze w środę
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Rajmund[/b], to brać te linkie? :decayed Tomek ..brać Kurcze nie to żebym mi sie strasznie paliło ..ale umówiłem sie na jutro na oddanie turbiny ..i tak wyszło. Ja bede na Arkadii juz od jakiejś 17-18 co by studzić trurbone ..może wywale obudowe filtra powietrza ..co by łatwiej szuszarkę wytargać
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Tomek ..brać Kurcze nie to żebym mi sie strasznie paliło ..ale umówiłem sie na jutro na oddanie turbiny ..i tak wyszło. Ja bede na Arkadii juz od jakiejś 17-18 No i dobra, myślę, że i ja wyjątkowo jakoś tak wcześniej się pojawię. Będzie Pan zadowolony... i małżonka będzie zadowolona.. :th:
spanky Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić Ostatnio wydech był odkręcany od turbo wiec powinno pojsc gładko . na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ... odpusc temat i znajdz jakis kanal zeby potem nie bylo sraczki ...
lukaszr Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ... odpusc temat i znajdz jakis kanal zeby potem nie bylo sraczki ... Kurfa cały czas o tym myślę pisząc, że kiepsko to widzę.
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić Ostatnio wydech był odkręcany od turbo wiec powinno pojsc gładko . na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ... odpusc temat i znajdz jakis kanal zeby potem nie bylo sraczki ... Karwa gdzie ja kanał znajde wp***u [br]Dopisany: Październik 27, 2008, 07:40:15 _________________________________________________Nie no nie ...podirytowałem sie ..mimo to bede próbował ..nie mam wyjścia , nie mam nikogo z kanałem w Wawie . Jak trze bedzie to wyszarpie to turbo zębami
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Powiem Ci tylko z doświadczenia, że lepiej, żebyś wziął ze sobą nowe szpilki, bo mają tendencję do łamania się, obym się pomyliła w Twoim przypadku. wow Kate - teraz mi zaimponowałaś [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 19:52_________________________________________________ Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić Ostatnio wydech był odkręcany od turbo wiec powinno pojsc gładko . na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ... odpusc temat i znajdz jakis kanal zeby potem nie bylo sraczki ... Karwa gdzie ja kanał znajde wp***u [br]Dopisany: Październik 27, 2008, 07:40:15 _________________________________________________Nie no nie ...podirytowałem sie ..mimo to bede próbował ..nie mam wyjścia , nie mam nikogo z kanałem w Wawie . Jak trze bedzie to wyszarpie to turbo zębami Raguś, nerwusie - u mnie na parking jest podjazd - bez problemu bedziesz miał dostęp do silnika od spodu, góry itd.. jak chcesz to daj znac pogadam z cieciem żeby Cię wpuścił...tyle że Spota na moim parking raczej nie zrobimy
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 adaho Kurna Adaś byłbym dozgonnie wdzięczny ..tylko wraz potrzebuje ręców do pomocy .. Zobacze jak nie da rady wyrwać jej od góry to bedziem modziś od dołu Trza by było jakoś za dnia działać po później to ciemnica
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Koledzy moskal i kokos, jutro będę na spocie, więc od moskala poproszę smycz, którą zamawiałem, a od kokosa naklejki pod magnes. :> A oprócz tego: Czy ma ktoś dwie czarne, płaskie naklejki klubowe na zbyciu? Chętnie odkupię. W tym sajgonie żeby być zauważonym to już trzeba zmieniać kolor czcionki...
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ja poroszę Moskala o moją stalową linke
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 adaho Kurna Adaś byłbym dozgonnie wdzięczny ..tylko wraz potrzebuje ręców do pomocy .. Zobacze jak nie da rady wyrwać jej od góry to bedziem modziś od dołu Trza by było jakoś za dnia działać po później to ciemnica żaden problem .. a chcesz to sam robić ? może lepiej wbić się do jakiegoś mechaniora żeby to raz dwa podmienił - może Rogal będzie miał kogoś wolnego ?? albo w VTG na tyłach BP - za wymienę chcą chyba 300 pln
Rekomendowane odpowiedzi