Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No mysle ze bys znalazl cos za ta kase co dales za swojego traktorka ale porownaj spalanie chociaz 2,5 to tez z 10 pali w miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 adamoo jeszcze sie spotkamy , a jak bryka wszystko oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 adamoo jeszcze sie spotkamy , a jak bryka wszystko oki ? Kurka właśnie nie wiem..wracałem to niby oki..może się rozgrzało do cerwoności dlatego nie działało..mam nadzieje ze nic się nie stało i sie ścigniemy po moim programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Panowie dzieki wielkie bylo super , przepraszam wszystkich z ktorymi sie nie pozegnalem ale jak uslyszalem o smerfach wolalem szybko sie zmywac, raczej moi woz nie przypadlby im do gustu . Ono musimy sie jakos ustawic i do Grzesia podjechac pogadac bo mam dola po dzisiejszym wieczorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nie łam sie stary było git ,pojedziemy pogadamy zrobisz bryke bedzie super [ Dodano: 2006-04-04, 22:34 ] adamoo jeszcze sie spotkamy , a jak bryka wszystko oki ? Kurka właśnie nie wiem..wracałem to niby oki..może się rozgrzało do cerwoności dlatego nie działało..mam nadzieje ze nic się nie stało i sie ścigniemy po moim programie Może sie dopiero dotarła :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zdjecia juz troche zaladowane to jak sa niecierpliwi to zapraszam Bartte jakbys chcial sie zamienic to ja chetnie :mrgreen: Ale dziwi mnie jedno ze jakos nas 7 mozemy zawsze sie spotkac i kazdy znajdzie czas a inni :?: no ale na sile nie ciagniemy moze jak zobacza zdjecia to sie skusza :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 fajnie było dzisiaj :mrgreen: dobra, dobra nastęnym razem sie ścignę z ...kimkolwiek :razz: pogadam z kolega ma RS2 moze wpadnie na następnego spota...chociaż on taki chętny do scigania się jak ja :mrgreen: :razz: adamoo, pomachałem Ci i oczmi zaświeciłem przeciez Poziek zostałeś gwiazdą wieczoru :razz: dzięki Panowie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja tez sie scigne jak urwe przegub to mysle ze mnie scholujecie Zdjecia juz wszystkie zrzucone co mialem :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 11.04.2006 brzmi bardzo dobrze jak dla mnei przynajmniej , Poziek szykuj się niech tylko wystroje furę żartuje ( piękne Ci lata furka <ok> ). Zdięcia super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bartte nawet jak wystroisz to na tym krotkim odcinku mozesz miec problem z Pozkiem 4 lapki i ESP robia swoje no ale przekonamy sie Zdjęcia były by ładniejsze tylko ciemno juz bylo ale mysle ze jest ok. Teraz tylko trzeba zgrac od adamooo filmy na plytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Lukas23 myśłałem, ze wiecej tych zdjeć pstrykałeś? Bartte mysle, że jak sie weźmiesz za furę, to dopiero będzie ciekawie :!: poza tym Ono też sie coś odgrazał o programiku :smile: no adamooo jak mu przestanie śmierdzieć sprzęgło to pokażę pazurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Było wiecej zdjec ale te calkiem nocne nie wyszly za szeroko stalismy czyli za duzo nas bylo :mrgreen: filmiki są fajne zobaczycie turbine Pozka :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 U siebei też planuje 4 łapki zbieram częsći właśnie , szpera też coś pomoże mam nadzieję . Next time dłuższy dystans trzeba, to może szanse sie wyrównają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 dokladnie dłuzszy odcinek tylko ze tam byl straszny ruch jak nie PKS :mrgreen: to osobowki :???: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 hmm to trzeba bedzie pomyslec o jakims innym miejscu, to bylo by dobre ale tak teraz po 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Na "S" jest to samo o tej porze a innych miejsc to tak niebardzo w wawie :???: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No wkoncu nie chodzim spac po dobranocce wiec mozna sie troszke pozniej umawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mi to tam rybka tylko ciekawe jak reszta czy ich zonki spuszcza z łancucha :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 łańcuch nie łańcuch czasami można nocnego spota zorganizować...TYLKO JAK BęDZIE CIEPŁO...na spoty mam po drodze z pracy ale i tak kończę o 16 wiec do 19 musze się lansować w blue city albo w reducie ...czesto tez w pracy zostaje dłuzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 co się działo!!!???? po pierwsze jestem nadal w szoku, co za wieczór!! jak stawałem z nubirką to widziałem Was jeszcze wszystkich ale jak po drugim wyścigu podjechałem na parking to gdzie się zmyliście?? psy?? fakt przyjechały ale dopiero godzine po waszej ucieczce:) bo jakiś gościu zaczął palić gume:) zjechało jeszcze z 7-8 bryk i zaczęły się wyścigi:) jako, że ta nubirka wszystkich objechała już wcześniej bo chłopaki się tam tną często to ja już nie musiałem stawać jeżeli chodzi o nubire to do 1,2,3,4 byłem przed nią o jedna długość auta, a na 5 normalnie takiego spida dostawała, że szok :shock: na równo szła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi