Cycoch Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Dzieki za spota Jeszcze tylu autek nie widzialem Niektore przyznam ze bardzo ładnie zrobione chociaz seria tez ładna Do zobaczenia next time
tomaszu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 dzyntylman Czasem trzeba, żeby nie zdziczeć przy Was za bardzo.
SebMis Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 <654xxxx> dzieki pawel ze dales mi namiary na ta Mariolke. Calkiem fajna du.pa, daje się pukac nawet w kakao, ale nie chce ssac :/ to jest jej wada <654xxxx> strasznie Cie chwalila, ze niezly ogier jestes mowila, ze dwa dni temu ostro szaleliscie u niej <654xxxx> a tak ogolnie, to co slychac? <pawel> Hej. Tu Aga – pewnie mnie nie znasz… Jestem z Pawłem od prawie roku. Nie ma go teraz, ale bądź pewien – przekaże mu, że pisałeś. <Bartek> Stary z okazji urodzin zycze Ci za***istych lasek duzo ruchania , robienia minetek , chlania w banie , w c**j kasy,wykurwistej fury , przejebanego zycia i co sobie tylko kurfa wymyslisz !! ? <redee> Dziękuę, gdy Michał wróci do domu napewno Ci podzękuje osobiście . <Bartek> a z kim gadam ? Aśka ? <redee>nie tu jego mama , Michała pewnie ucieszą Twoje żczenia , może w końcu znormalnieje jak na faceta przystało <Bartek> to on ciągle z pania mieszka? <redee> bywa error na maxa, ale najgorsze że znam takie przypadki
Cycoch Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ze tak spytam Czemu nie mam licznika postow ?
tomaszu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ze tak spytam Czemu nie mam licznika postow ? Bo w takich spamerskich wątkach licznik nie działa.
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 A no w sumie prawda Cycoch zapodawaj ostro w dziele technicznym
Cycoch Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jak bede mial cos do powiedzenia to moze cos napisze
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Hmm, to ja o czymś nie wiem..? Napewno wiesz wiecej niz moja kobieta Myślałem, że to nagłe ciśnienie na szukanie to tak dla sportu... Aaaaa...Panie jakie szukanie ..ja niczego nie szukam Trza sie jakoś dziewczynie odstawić za te karnety ... a ze późno kończy prace ( tak jak ja ) i nie ma jak sie zabrać do domu..a ja taki w pipe uprzejmy ..to podrzuce ( podrzuce ? ) [br]Dopisany: Październik 29, 2008, 09:56:09 _________________________________________________Ale Poziem Poźków czekam na przejażdzkę siwym tak , żebym puścił sadzę z wrażenia ( nigdy jeszcze nie śmigałem szybkim autem )
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ale Poziem Poźków czekam na przejażdzkę siwym tak , żebym puścił sadzę z wrażenia ( nigdy jeszcze nie śmigałem szybkim autem ) trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem...
krzyniek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 nigdy jeszcze nie śmigałem szybkim autem na czas jazdy raggi - Poziu dobra rada zmień fotel kierowcy :polew:
malik Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=BdxMbdskNuw&feature=related
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 malik cały czas myślałem że wpadnie QUATTRO i pokaże jak się lata a tu dooopa
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 malik cały czas myślałem że wpadnie QUATTRO i pokaże jak się lata a tu dooopa czego tu ... ?
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ale Poziem Poźków czekam na przejażdzkę siwym tak , żebym puścił sadzę z wrażenia ( nigdy jeszcze nie śmigałem szybkim autem ) trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... Może na następnym spocie nigdy jeszcze nie śmigałem szybkim autem na czas jazdy raggi - Poziu dobra rada zmień fotel kierowcy :polew: Krzyniek ..ty to jesteś jak taki wielki parchaty skwar na pupie .. d*pie d*pie d*pie ....coś sie zacieło
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 spanky czego tu ... ? naughty O kutfa SAPNKEJ mnie zauważył mam przejebane
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 malik cały czas myślałem że wpadnie QUATTRO i pokaże jak się lata a tu dooopa czego tu ... ? a ty co odstraszasz nam ludzi ? bydlaku ?
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 czytaliście ? oglądaliście ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_wy_na_to_straszne-t50819.0.html
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 malik cały czas myślałem że wpadnie QUATTRO i pokaże jak się lata a tu dooopa czego tu ... ? a ty co odstraszasz nam ludzi ? bydlaku ? sio ....
Rekomendowane odpowiedzi