boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Poranny sex Ona była w kuchni i przygotowywała na śniadanie jajka gotowane On wszedł. Ona się odwróciła i powiedziała: Musisz się ze mną kochać... natychmiast Jemu oczy się zaświeciły To jest mój szczęśliwy dzień Nie czekając aby sie rozmyśliła dał jej wszystko co chciała, właśnie tam na stoliku kuchennym Potem ona powiedziała 'Dziękuję' i odwróciła się do swoich zadań Troche bardziej niż zdziwiony zapytał: 'O co chodzi?' Ona wytłumaczyła: 'Minutnik sie popsuł.'
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Żeby to zdjęcie tak łatwo nie poszło w niepamięć to ogłaszam konkurs na najlepszą obróbkę, komentarz lub dialog do tej fotki.
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 :polew: :polew: oo ! odrazu poprawa - ani jednego błędu w wypowiedzi - tak trzymaj Pietro
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 :polew: :polew: oo ! odrazu poprawa - ani jednego błędu w wypowiedzi - tak trzymaj Pietro :polew: :polew: To najbardziej bezpieczny sposób przekazywania informacji.
poziek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 :polew: :polew: oo ! odrazu poprawa - ani jednego błędu w wypowiedzi - tak trzymaj Pietro dobre...niezłe..nie najgorsze :kox:
hornet Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 http://www.joemonster.org/filmy/6138/Islandzka_jazda_po_wodzie BTW Fota pierdolłem z fotela
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 już się mnie czepiają Musisz się odprężyć i przyzwyczaić, to już tak zostanie...
Pietro3 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 odprężony to ja jestem :polew: z przyzwyczajeniem to powoli ;P
AndyN Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Wygląda znajomo?: http://www.postimage.org/image.php?v=gx5ohT9S
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Wygląda znajomo?: http://www.postimage.org/image.php?v=gx5ohT9S Znajomo znajomo Lambo? Fajne przełączniki do szyb ect.
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 :polew: :polew: oo ! odrazu poprawa - ani jednego błędu w wypowiedzi - tak trzymaj Pietro :polew: :polew: To najbardziej bezpieczny sposób przekazywania informacji. normalnie padam :polew:
Pietro3 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 słuchaj nie padaj bo dziurę zrobisz ;p
AndyN Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Lambo? Lambo, Lambo http://audiforum.us/lamborghini/5755-retrofit-rns-e-2004-lambo-gallardo.html
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Nudy jak nie wiem co .. ..dziś to wypadało by dobić do 18.. Ide na lancz Tomek..wysłałeś ? Bo moja krzyńka jest pusta .
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 słuchaj nie padaj bo dziurę zrobisz ;p jesień mamy, uważaj na "liście" :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 13:20_________________________________________________ Nudy jak nie wiem co .. ..dziś to wypadało by dobić do 18.. Ide na lancz Tomek..wysłałeś ? Bo moja krzyńka jest pusta . ja ci dam !!! ja coś Ci wysłałem taki łańcuszek szczęścia! włącz głośno w pracy
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 jaka jesien. 17stopni na konsoli[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 13:21_________________________________________________ słuchaj nie padaj bo dziurę zrobisz ;p jesień mamy, uważaj na "liście" :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 13:20_________________________________________________ Nudy jak nie wiem co .. ..dziś to wypadało by dobić do 18.. Ide na lancz Tomek..wysłałeś ? Bo moja krzyńka jest pusta . ja ci dam !!! ja coś Ci wysłałem taki łańcuszek szczęścia! włącz głośno w pracy Kutfa ja wlaczylem, w pracy! Masz liścia!
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Kutfa ja wlaczylem, w pracy! Masz liścia! podziel się z nami wrażeniami
Rekomendowane odpowiedzi