Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <lepek> powiedzialem dziewczynie ze nie moge wyjsc w sobote ... <lepek> pojechalem na impreze <lepek> wypilem troche <lepek> wyrwalem fajna dupe ona tez miala juz troche wypite ... <lepek> wszytko fajnie chetna na wszytko wiec wychodze z nia <lepek> troche jasniej sie zrobilo patrze a to moja dziewczyna ... ;/ [br]Dopisany: Październik 30, 2008, 03:14:56 _________________________________________________ Ja już podkreśliłem kupona w totka dwie dychy kurde wydałem No i po co ..dałbyś mi te dwie dychy ..a ja bym Cię poklepał po ramieniu i powiedział .."No sorry stary.." A tak to dowiesz sie brutalnie z TV
A3 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Hehehe życze Ci jak najalepiej może nikt nie trafi i będzie 20 baniek
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 komu sie nudzi prosze wpisać www.google.pl klinkąc na grafika wpisać PLUSZOWY MIŚ i zobaczyć 3 zdjęcie pozdrawiam ;P :polew: :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 kiedys bylo tak ze wpisywales idiota i wyskakiwal lepper
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Mi to by te 13 baniaków stykło :kox: <Kudłaty> masz może pozyczyć śpiwór <Kudłaty> ?? <Wojtek> a masz moze oddac namiot? ;> :polew: [br]Dopisany: Październik 30, 2008, 03:26:16 _________________________________________________ komu sie nudzi prosze wpisać www.google.pl klinkąc na grafika wpisać PLUSZOWY MIŚ i zobaczyć 3 zdjęcie pozdrawiam ;P :polew: :polew: :polew: Osz Bober Twoja mać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ostre
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Wpiszcie w google'u "żona" o f*ck :polew: :polew: :kox: :kox: :evil:
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 "karatę" i "ochraniaczy" A pluszowy miś to
Italiano Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 No znowu ta straż wystawia mandat pod domem, mam uciekać? czy odpierać ataki na klatę?
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 jesli Cie stac na mandaty... idz pogadaj z kolesiami zapytaj kto to zglasza i co zrobic zeby nie dostawac tych mandatow
Italiano Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Jak przydusiłem dozorce, to stwierdził że to prezes osiedla. Z tego co dziś wyczytałem to są rożne kwestie co do parkowania w strefie zamieszkania, kiedy jest to droga wewnętrzna. Jedni piszą że można wystawiać mandatów, a drudzy że nie można. Idę im dopier**l.. to się odczepią
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Wpiszcie w google'u "żona" http://www.moje-odchudzanie.blog4u.pl/komentarze-220175.html
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Prawdziwe oblicze Ragusia. Jestem młody, ładny i gładki jak pupa niemowlaka. Umiem naprawiać swój samochód. Dziś nawet wymieniłem turbo na spocie. Szkoda tylko, że Szust musiał mnie odholować na lince do domu... _________________________________________________ Kufa, znowu tam któryś patrzy co mam w schowku. A co będzie jak znajdą moje stringi i podkolanówki..?
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomasz ...karwa wysyłaj zdjęcia ..bede miał co na naszą klasę wrzucić Krzyniek ..za ten łańcuszek szczęścia jesteś moim ideolem :kox: :kox:
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Raguś, zdjęcia woza już wysłane. Zara doślę też te.
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 [br]Dopisany: Październik 30, 2008, 05:19:22 _________________________________________________ Raguś, zdjęcia woza już wysłane. Zara doślę też te. Spoko Ziomalu Doślij jakieś fajne
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Spoko Ziomalu Doślij jakieś fajne Nie spoufalaj się pederasto. Zdjęcia wysłane, możesz pokazać Waszej Klasie.
Rekomendowane odpowiedzi