tomaszu Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Gdzie? Do Lazow - wylot na Radom. Wypilem piwo, wiec sam nie moge pojechac. Z drugiej strony nie chce mi sie ruszac z domu, wiec jesli nikt nie przyjedzie to sie wcale nie pogniewam.
wit.s Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Gdzie? Do Lazow - wylot na Radom. Wypilem piwo, wiec sam nie moge pojechac. Z drugiej strony nie chce mi sie ruszac z domu, wiec jesli nikt nie przyjedzie to sie wcale nie pogniewam. Ty to jak moja Kobieta czasami: - dajcie mi bana, ODBLOKUJCIE, za chwilę znowu poproszę - zabierzcie na spota, ale lepiej, żeby nikt po mnie nie przyjechał Choć z drugiej strony, to może i lepiej - klimakterium będziesz miał wcześniej za sobą :polew:
tomaszu Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Wicia, ales mi pojechal. Po prostu pierwsza mysl byla taka, ze trzebaby pojechac na spota i pojechalbym, jesli mialbym jak, ale z drugiej strony jesli nikt po mnie nie przyjedzie to przynajmniej odpoczne w domu.. A piatkowym banem juz sie wyleczylem - mysle, ze nie bede musial prosic o kolejnego.
wit.s Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Wicia, ales mi pojechal. (...) Dobra, dobra - to był taki wytworny żarcik od niechcenia:D
Korzeń Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 I co był spocik? Ja właśnie wróciłem do domu po dwoch dniach melanzowania w Stolicy. Na spot sie nie nadawalem. Co do Bonda, niestety jestem zniesmaczony, spodziewalem sie czegos duzo lepszego...
letallec Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Spot był Kilka A4, jedna A3, i jedna A6
miomichal Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzięki wielkie za spota fajnie było poznać nowych ludzi POZDRO,
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 A my z Kolkowem siedzieliśmy do końca
kokos Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 A my z Kolkowem siedzieliśmy do końca ostatni przyjechali to i ostatni pojechali :gwizdanie:
Suli Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Co ja widzę... mocno ekskluzywne grono No cż, ja tym razem nie dałem rady :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Mało , że Adaho ...to jeszcze Boberek :polew: Normalnie spot na Targówku yooł .. rzeczywiście spocik był przedni ... a Raggus nie ma sobie równych w zawijaniu Klientów - byłem świadkiem jak podszedł gość, zadał pytanie ..sam sobie odpowiedział i był zadowolony ....podczas gdy Ragga wyłącznie z kamienną twarzą wysłuchał faceta :polew:
boberek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Mało , że Adaho ...to jeszcze Boberek :polew: Normalnie spot na Targówku yooł .. rzeczywiście spocik był przedni ... a Raggus nie ma sobie równych w zawijaniu Klientów - byłem świadkiem jak podszedł gość, zadał pytanie ..sam sobie odpowiedział i był zadowolony ....podczas gdy Ragga wyłącznie z kamienną twarzą wysłuchał faceta :polew: no śmiesznie było kobiety zajeły sie soba a my moglismy pogadać ;P
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Panowie macie gdzieś fotkę tej ruskiej panny młodej z wielkimi cyckami ? :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Mało , że Adaho ...to jeszcze Boberek :polew: Normalnie spot na Targówku yooł .. rzeczywiście spocik był przedni ... a Raggus nie ma sobie równych w zawijaniu Klientów - byłem świadkiem jak podszedł gość, zadał pytanie ..sam sobie odpowiedział i był zadowolony ....podczas gdy Ragga wyłącznie z kamienną twarzą wysłuchał faceta :polew: no śmiesznie było kobiety zajeły sie soba a my moglismy pogadać ;P i to 3 kobiety
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Panowie macie gdzieś fotkę tej ruskiej panny młodej z wielkimi cyckami ? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Dzięx...kumpela się hajta :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi