Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto Dobra poszło Pozmieniaj trochę :gwizdanie: Pieniądz i współczesny system bankowy (13 stron) Dzięki Panie Zaraz zrobie z tego ..1,5 strony
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto To ma być makro czy mikro ekonomia ? To są prace pochodzące pod mgr albo lic Może w przyszłym tygodniu będe we stolicy Nie mam pojęcia :gwizdanie: Wymagają ode mnie aby była czytelna ..i nie za długa Co masz to podeslij ..najwyżej porzycinam to troszkę . Możesz to podesłać teraz ? Bo nie ukrywam , że troszkę mnie czas goni Masz ??? Mam jeszcze takie na 30 -50 stron Z innych dziedzin też mam
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 wykasowałem Ci bo złapałeś większego pstrąga i to trzy
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dzięki Panie Zaraz zrobie z tego ..1,5 strony Nie bądź lamer 1,5 strony to definicje same
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dzięki Panie Zaraz zrobie z tego ..1,5 strony nasze emerytury są w rękach młodego pokolenia .... Ragga już się boję
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. Wiem kto to zrobił, ale to już decyzja tej osoby, żeby powiedziała - ja się w to nie mieszam - nie mam zamiaru się stresować Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. Ty akurat wiesz co się dzieje w Klubie - proszę Cię nie komentuj jeżeli nie wiesz i nie podjudzaj lepiej. Jeżeli coś się Tobie nie spodobało jakiś czas temu to czemu do mnie nie napisałeś albo do kogoś innego z modów lub Huga tylko dopiero teraz o tym piszesz ?
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ty akurat wiesz co się dzieje w Klubie - proszę Cię nie komentuj jeżeli nie wiesz i nie podjudzaj lepiej. Jeżeli coś się Tobie nie spodobało jakiś czas temu to czemu do mnie nie napisałeś albo do kogoś innego z modów lub Huga ? 1. Wiem. 2. Pisałem i otrzymałem standardową odpowiedź więc szkoda pisać 3. Hugo ma inne sprawy
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dzięki Panie Zaraz zrobie z tego ..1,5 strony Nie bądź lamer 1,5 strony to definicje same Wybiore te , które zrozumiem nasze emerytury są w rękach młodego pokolenia .... Ragga już się boję Ty dostaniesz emere..prosąsiedzką.. ..reszta dostanie refundacje na Viagre i pękusie z biedronki
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 2. Pisałem i otrzymałem standardową odpowiedź więc szkoda pisać Cóż. 3. Hugo ma inne sprawy Ale on potrafi walnąć pięścią w stół i ma silną psychikę więc warto się do niego zwrócić z problemem.
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Cóż. :polew: :polew: [br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 11:40_________________________________________________Regga pasi pracka bo muszę lecieć i nie wiem czy jeszcze bedzię Ci coś potrzebne
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Masz ??? Mam jeszcze takie na 30 -50 stron Z innych dziedzin też mam O widzi...juz wiem wrazie czego ...za która klamkę szarpać
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Masz ??? Mam jeszcze takie na 30 -50 stron Z innych dziedzin też mam O widzi...juz wiem wrazie czego ...za która klamkę szarpać :good:
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Regga pasi pracka bo muszę lecieć i nie wiem czy jeszcze bedzię Ci coś potrzebne Musi pasić Zabieram sie za czytanie
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ty dostaniesz emere..prosąsiedzką.. ..reszta dostanie refundacje na Viagre i pękusie z biedronki dobra jest dorzuć jeszcze 2 z tych 4 co masz ( ju noł ) i będzie dziadek Adaho szczęsliwy
Nosfer Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja mogę być ..wszystko zależy ile płacą A kasę fiskalną masz ? :gwizdanie: Serio się pytam o tego taksówkarza.. Jak nie znacie to spoko, poszukam "na mieście"
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ty dostaniesz emere..prosąsiedzką.. ..reszta dostanie refundacje na Viagre i pękusie z biedronki dobra jest dorzuć jeszcze 2 z tych 4 co masz ( ju noł ) i będzie dziadek Adaho szczęsliwy Stary ...odżyłbyś dzięki tym 2 Pierwszym strzałem powypadała by Ci siwizna ..pozbył byś się reumatyzmu .. i na Ch*j..komu Ciechocinek :polew: [br]Dopisany: Listopad 14, 2008, 11:48:48 _________________________________________________ A kasę fiskalną masz ? :gwizdanie: Dwie przenośne Elemis Piko Serio serio
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 http://www.motoallegro.pl/item482846047_audi_a4_s4_b5_zderzak_tyl.html
Nosfer Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga.. no to ekstra a działalność przewozową masz ? (przewożenie ludzi, a nie cegieł) :doh1:
Rekomendowane odpowiedzi