Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga.. no to ekstra a działalność przewozową masz ? (przewożenie ludzi, a nie cegieł) :doh1: Nie ..ale jaki mnie dzyndzelek ..dodać parę punktów do Regonu Pisz mnie na PW ile za ile i dlaczego tak mało Coś więcej
Kolkov Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga, Poziek, gadacie ze sobą na IRCu? :polew: <MrPi> Hej, stary kumplu, wiesz jak dlugo sie przyjaznimy <Macko> czyzbys chcial mi cos powiedziec? <MrPi> No nie wiem jak zaczac, bo to bardzo trudne,a wole ci to powiedziec teraz <Macko> ?? <MrPi> no dobra, umowilem sie wczoraj z twoja siostra <Macko> ... <MrPi> ale mielismy zabezpieczenie i w ogole <Macko> Ty sobie tak zartujesz, prawda? <MrPi> ja jej do niczego nie zmuszalem, sama chciala, a ze ladna byla to czemu nie <Macko> kurfa, jestes juz martwy poczekaj niech cie spotkam pier**lony zdrajco <MrPi> no ale nie denerwuj sie, wszystko juz wporzadku <MrPi> musialem ci to powiedziec <Macko> zabije najpierw Monike a potem ciebie <MrPi> yyy... myslalem ze ma na imie Magda <Macko> niemozliwe, Magda ma 14 lat <MrPi> o kurfa...
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dziś w nocy śnił mnie sie portfel ...z pieniędzmi rzecz jasna Postanowiłem sprawdzić w senniku znaczenie .. "Portfel symbolizuje narządy płciowe kobiety. Kobieta okazuje przychylność w sprawach seksualnych jeśli we śnie portmonetka jest otwarta, nieprzychylność - jeśli jest zamknięta. Sen o własnym portfelu oznacza, że żyje się o własnych siłach. Jeśli wyciągamy we śnie portfel to oznacza to, że chcemy imponować pieniędzmi. Sen o cudzym portfelu oznacza uzależnienie od kogoś lub chęć życia na czyjś koszt.." No ..i jak mam to rozumieć ..jak ja we śnie grzebałem w tym portfelu i w dodatku były tam pieniądze ? :kox:
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. to byłem ja ... i mozesz mi naskoczyc ... :polew:
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 to byłem ja ... i co .... mozesz mi naskoczyc ... żebyś ty miał takie uprawnienia to byłbyś pierwszym do kogo bym się zgłosił z opierdulem a tak możesz mi pucować lampy na światłach :tongue4: sprawa już wyjaśniona
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 sprawa już wyjaśniona a ujzy swiatlo dzienne ...
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 To był Twój portfel? Nie pamiętam
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a ujzy swiatlo dzienne ... ale ty jesteś tępy...Lukas uznał że to była rozmowa na PW i wykasował... :gwizdanie: na szczęście się zreflektował :gwizdanie:
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 ale ty jesteś tępy... przypomne tylko raz [jedyny] ... licz sie ze słowami ... p.s postaraj sie utrzymac poziom powyzej kostek ...
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 ale ty jesteś tępy... przypomne tylko raz [jedyny] ... licz sie ze słowami ... p.s postaraj sie utrzymac poziom powyzej kostek ... ale ty to wziąłeś do siebie tak na poważnie ?? kurde faktycznie chyba się wszyscy starzeją... czy ja kiedyś do ciebie napisałem coś na serio ? [br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 14:39_________________________________________________ p.s postaraj sie utrzymac poziom powyzej kostek ... czyli ten na którym spotyka się ciebie ?
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 ale ty jesteś tępy... przypomne tylko raz [jedyny] ... licz sie ze słowami ... p.s postaraj sie utrzymac poziom powyzej kostek ... ale ty to wziąłeś do siebie tak na poważnie ?? kurde faktycznie chyba się wszyscy starzeją... czy ja kiedyś do ciebie napisałem coś na serio ? [br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 14:39_________________________________________________ p.s postaraj sie utrzymac poziom powyzej kostek ... czyli ten na którym spotyka się ciebie ? jednak sie udalo wywołac troche skruchy w Twoim zachowaniu [wiedzialem ze jestes mięczak ].... :polew: p.s 1:0 dla mnie ...
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 jednak sie udalo wywołac troche skruchy w Twoim zachowaniu [wiedzialem ze jestes mięczak ].... :polew: p.s 1:0 dla mnie ... :decayed ostatnio na spocie podałem ci rękę więc jest 1:1 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a co do poziomu ... to pamietasz jak na spocie sie rozgladalem .... patrzylem pod nogi zeby Cie nie zdeptac .... :polew: jednak sie udalo wywołac troche skruchy w Twoim zachowaniu [wiedzialem ze jestes mięczak ].... :polew: p.s 1:0 dla mnie ... :decayed ostatnio na spocie podałem ci rękę więc jest 1:1 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to fakt .... a ja Tobie noge ... wiec zalicze Ci 0.5 pkt ...
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 dziewczynki uzywal ktos x czy tam turbo sima ?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_karta_xsimturbosim_czy_ktos_uzywa_i_czym_te_karty_sie_roznia-t53079.0.html
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 dziewczynki uzywal ktos x czy tam turbo sima ?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_karta_xsimturbosim_czy_ktos_uzywa_i_czym_te_karty_sie_roznia-t53079.0.html co za beszczel .... spamuje u obcych ...
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a co do poziomu ... to pamietasz jak na spocie sie rozgladalem .... patrzylem pod nogi zeby Cie nie zdeptac .... tak patrzyłeś pod nogi aby upewnić się czy nie zapomniałeś założyć butów...takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem :naughty: :naughty:
ykk Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 co za beszczel .... spamuje u obcych ...
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 wiec zalicze Ci 0.5 pkt to ja odejmuję tobie za to, że wszyscy musieliśmy się wstydzić za twój wieśniacki śmiech na spocie łączonym z A3... :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Poziek takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem naughty naughty naughty naughty oplulem Helmutowi monitor :polew: Co z moim pytaniem nikt nie mial stycznosci ??
Rekomendowane odpowiedzi