Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i sprawdź, czy ona nie ma wacka ;)

:polew: :polew: :polew:

podejdz do niej i powiedz

"ładnie pachnieszzzzzzzz jakk KIEŁBASKA"

a całokształt to w 73% poźiek :P

tyle już się moich genów tyra po kraju i nie tylko, że kto by tam zliczył :decayed::polew:

no to nie chce wiedziec jak wyglądała druga płówka :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chciałbym niniejszym oświadczyć, że od grudnia na Tarcho pojawi się kolejne klubowe A4 :dance2:

:good: :good:

Mów kiedy wkraczasz ..trza bedzie sie nastukać na nowym terytorium :wink4::drunk::thumbup:

Tacho-Squad rośnie - niedługo będziemy mieli większość głosów w Klubie i ..... przejmujemy ... przynajmniej ten wątek :decayed:

... po zastanowieniu ... on już jest nasz - Lucas wkońcu jest Tarchominiak :good::naughty:

Opublikowano

Eeeenooo w pierwsze czydzeistce jestem :D Choc do "czola" to mi jeszce 10 razy brakuje :polew:

kto wie...może jak cie już zona rzuci to będziesz się bardziej udzielał :naughty::tongue4:

Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

daj troche :P:polew: :polew:

Jestem tak nawpierdlany ..jak dzikie prosie :decayed:

i sprawdź, czy ona nie ma wacka ;)

O kolego...widze trauma z przeszłości :naughty: Pewnie zerwałeś towar ..odbezpieczyłeś majtki ...a tak maszt...dziewczyna sie uśmiecha i cedzi przez zęby. "chciałeś mnie wydymać...to teraz ja wydymam Ciebie .." :polew: :polew: :polew:

Tacho-Squad rośnie - niedługo będziemy mieli większość głosów w Klubie i ..... przejmujemy ... przynajmniej ten wątek :decayed:

... po zastanowieniu ... on już jest nasz - Lucas wkońcu jest Tarchominiak :good::naughty:

Można juz robić spoty pod Piotrem i Pawłem :polew:

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:01:21 _________________________________________________Dziewczyna studiuje..Turysykę i Języki Obce :polew:

Z turysyki to powiem ..tylko tyle ..pozwiedzał różne zakątki jej ciała :polew: ..a z językami ma tyle wspólnego co ja z astronomią :decayed:

Wcześniej chciała być psycholożką :D [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:05:36 _________________________________________________Obdyła sie krótka rozmowa na temat ..miejsca na tylnej kanapie w Fordzie Fiesta :wink4:

:decayed:

Opublikowano

Obdyła sie krótka rozmowa na temat ..miejsca na tylnej kanapie w Fordzie Fiesta :wink4:

brawo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:01:21 _________________________________________________Dziewczyna studiuje..Turysykę i Języki Obce :polew:

Z turysyki to powiem ..tylko tyle ..pozwiedzał różne zakątki jej ciała :polew: ..a z językami ma tyle wspólnego co ja z astronomią :decayed:

Wcześniej chciała być psycholożką :D [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:05:36 _________________________________________________Obdyła sie krótka rozmowa na temat ..miejsca na tylnej kanapie w Fordzie Fiesta :wink4:

typowe jeszcze powiedz, że interesuje się tańcem i chodzi do Organzy :polew:

co z tą kanapą wyszło? Będzie prezentacja? :naughty:

Opublikowano

Obdyła sie krótka rozmowa na temat ..miejsca na tylnej kanapie w Fordzie Fiesta :wink4:

brawo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Taaa... szwagier..przez Ciebie ..a może dzięki Tobie ... to i tak mam niezłe przygody :kox: :kox: :D

Czekam ..aż M. wróci :naughty::kox:

Opublikowano

mam pytanie czy śruby do kół stalowych do B5 mają taki rozmiar M14x1,5x26mm :?:

Opublikowano

Taaa... szwagier..przez Ciebie ..a może dzięki Tobie ... to i tak mam niezłe przygody :kox: :kox: :D

Czekam ..aż M. wróci :naughty::kox:

pamiętaj tylko, że interesuje cie tylko stukanko-bzykanko....żeby ci czasem nie zakryła cyckiem świata bo będzie po tobie :naughty::decayed:

Opublikowano

typowe jeszcze powiedz, że interesuje się tańcem i chodzi do Organzy :polew:

Pchychologia ja interesowała bo chciała poznać innych ..i siebie .. :decayed:

Nie potrafi gotować..mysli , że znajdzie frajera który bedzie robił jej szame na gotowca ..albo bedzie na tyle bogaty by chodziła do drogich restauracji :D

Musze sie streszczać z fotami bo o 16 : 16 przychodzi jej zmienniczka ...mam nadzieje , że blondynka :kox: :kox:

co z tą kanapą wyszło? Będzie prezentacja? :naughty:

Fajnie by było ...moczyła by tyłek w wywarze ziołowym przez cały miesiąc :polew:

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:22:07 _________________________________________________

mam pytanie czy śruby do kół stalowych do B5 mają taki rozmiar M14x1,5x26mm :?:

NIE RÓB OT !!

:polew:

Opublikowano

mam nadzieje , że blondynka :kox: :kox:

i tak trzymać :naughty: Blondynki się lepiej tną niż brunety :sexinbed::banan1:

Opublikowano

pamiętaj tylko, że interesuje cie tylko stukanko-bzykanko....żeby ci czasem nie zakryła cyckiem świata bo będzie po tobie :naughty::decayed:

Czyli mam tylko jednorazowo przeatakować M . ? :naughty::kox:

Dobry ten tekst z tym cyckiem ... oby ten cycek był lepszy od tego tekstu :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

Musze sie streszczać z fotami bo o 16 : 16 przychodzi jej zmienniczka ...mam nadzieje , że blondynka :kox: :kox:

albo przyjdzie jakiś pasztecik i będziesz musiał wystawić kartkę "AWARIA SYSTEMU" :polew:

Opublikowano

mam nadzieje , że blondynka :kox: :kox:

i tak trzymać :naughty: Blondynki się lepiej tną niż brunety :sexinbed::banan1:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dobry ten tekst z tym cyckiem ... oby ten cycek był lepszy od tego tekstu :kox: :kox: :naughty:

Nie ma kobiet idealnych są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić, swoimi cyckami. :tongue4:

Opublikowano

jak mam to rozumieć ?? Kasiu to znaczy że im większe cycki tym więcej wad ?? :shocked: Chyba mam problem :mysli:

Opublikowano

Nie mówię żebyś atakował psycholożkę góra dwa, trzy razy :decayed: Guombku :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 14:32_________________________________________________

Chyba mam problem :mysli

się dopiero połapałeś ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

się dopiero połapałeś ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

cycki mi przysłaniały :kox: