Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adrian ...Czyta :decayed::D

to mamy jeszcze pół godziny do jego wpisu :gwizdanie: :kox::polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew:

No i poszła Tereska :naughty: ...Czekam ..na jej zmienniczkę.. :evil2::acute:

Opublikowano

:polew: :polew:

No i poszła Tereska :naughty: ...Czekam ..na jej zmienniczkę.. :evil2::acute:

my tez czekamy (na zdjecia)

Opublikowano

No i poszła Tereska :naughty

ale to imię mnie rozjebało :polew::kox:

Opublikowano

my tez czekamy (na zdjecia)

Nie ma takiej karwa opcji ........... przylazł jakiś typ :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Ch*j i po zabawie :disgust: Poczekamy do jutra na Terenie :lol1:

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 04:15:46 _________________________________________________

No i poszła Tereska :naughty

ale to imię mnie rozjebało :polew::kox:

Dowiedziałem sie ...że Tereska lubi okazyjnie sie ...zresetować :kox: :kox: :kox: :kox:

..czyli ...stuka sie jak młody dzięcioł :decayed: :decayed: :kox: :kox: :polew: :polew:

Opublikowano

ragga to chyba przez te Twoje zdjęcia, już dawno nie było tylu userów przeglądających jednocześnie wątek spotów w-wy :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 16:20_________________________________________________

Dowiedziałem sie ...że Tereska lubi okazyjnie sie ...zresetować :kox: :kox: :kox: :kox:

..czyli ...stuka sie jak młody dzięcioł :decayed: :decayed: :kox: :kox: :polew: :polew:

tylko uważaj żeby ten co przyszedł nie pomyślał tak o tobie :tongue4::polew:

Opublikowano

Jednak ...przyszła jakaś torba :wallbash: :wallbash:

Twarz jak pershing..rusza sie jak wóz z obornikiem ..bez polotu i wyrazu .. zupełnie nie ma na czym gałek ocznych zawiesić .. :kwasny:

Siara :decayed:

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 04:22:45 _________________________________________________

To chyba on musi uważać ..na latające dekodery wprost w jego twarz :decayed::naughty:

Opublikowano

Jednak ...przyszła jakaś torba :wallbash: :wallbash:

Twarz jak pershing..rusza sie jak wóz z obornikiem ..bez polotu i wyrazu .. zupełnie nie ma na czym gałek ocznych zawiesić .. :kwasny:

Siara :decayed:

[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 04:22:45 _________________________________________________

To chyba on musi uważać ..na latające dekodery wprost w jego twarz :decayed::naughty:

Krzyniu, chciałbyś mieć uśmiech w rozdzielczości HD ?

Opublikowano

Krzyniu, chciałbyś mieć uśmiech w rozdzielczości HD ?

..i to z nagrywarką ..w pakiecie select :polew: :polew:

Opublikowano

no już nie przesadzajmy :gwizdanie:

Opublikowano

no już nie przesadzajmy :gwizdanie:

RESPECT!

Opublikowano

Co zrobil ojciec Obamy jak dowiedzial sie ze jego syn wygral wybory ??

- z drzewa spadl...[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 16:44_________________________________________________jak było to sorrka :embarrassed:

Opublikowano

Nie no...nie chce marudzić ..ale ta nowa hostessa ..to przypomina dziką kaczkę przed polowaniem :sick3:

Spieczona solara..włosy jakieś takie wypłowiałe..ciało mało proporcjonalne..niekształtne...kacze usta :sick3: ...tępy uśmiech...tak jakby zorbiła więcej lodów niż Algida :decayed:

Paznokcie nie pomalowane ..jakiś dziki wąsik pod nosem , zakłada lakierowane , powiedzmy , że eleganckie buty nie zakładając rajstop ...do spodni ze stadionu :sick3: ...śmiech .. :wallbash: .. już niektóre pierdy brzmią sympatyczniej :D

Nadaję sie wprost na akcje promocyjną Forda..powinni jeszcze umieścić szyld.. " Do wsiowego Forda..wsiowy pasztet gratiss " :polew: :polew:

Opublikowano

Nie no...nie chce marudzić ..ale ta nowa hostessa ..to przypomina dziką kaczkę przed polowaniem :sick3:

Spieczona solara..włosy jakieś takie wypłowiałe..ciało mało proporcjonalne..niekształtne...kacze usta :sick3: ...tępy uśmiech...tak jakby zorbiła więcej lodów niż Algida :decayed:

Paznokcie nie pomalowane ..jakiś dziki wąsik pod nosem , zakłada lakierowane , powiedzmy , że eleganckie buty nie zakładając rajstop ...do spodni ze stadionu :sick3: ...śmiech .. :wallbash: .. już niektóre pierdy brzmią sympatyczniej :D

Nadaję sie wprost na akcje promocyjną Forda..powinni jeszcze umieścić szyld.. " Do wsiowego Forda..wsiowy pasztet gratiss " :polew: :polew:

co w tym dziwnego, przecież to Ford :polew:

swoją drogą: a nie mówiłem :polew:

Opublikowano

to przypomina dziką kaczkę przed polowaniem :sick3

:shocked::blink::shocked::blink::rolleyes::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

www.deezer.com

Jeśli ktoś jeszcze nie zna.. Spoko strona - ogromna biblioteka, możliwość tworzenia playlist, ulubionych, intuicyjny panel + radia online..

Nosfer poleca :good:

:wink4:

Opublikowano

Ide poszwędam sie troszkę.. Ci ludzie z Forda mnie dobijają :wallbash:

Wiem..że tak nie ładnie oceniać ludzi z góry ...ale ich śmiechy mnie dobijają :wallbash: :wallbash:

Aż zatęskniło mi sie za Terenia ... co z tego ..że ma mózg wielkości Tic Tac'a ...ale przynajmniej nie rżała jak wsciekła kobyła podczas kopulacji :polew: :polew: :evil:

Opublikowano

Czytam i czytam, myślałem że będą jakieś lepsze zdjęcia tej pięknisi. Przeczytanie postów zajęło dużo czasu bo w międzyczasie bawię się 3ds-em.

Doszedłem do wniosku że wątek zamiast nazywać się Spociki Warszawskie - Wtorek .....

powinien się nazywać; BLOG RAGGAMANA

Opublikowano
.

Który To ? :polew:[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 05:06:25 _________________________________________________

Czytam i czytam, myślałem że będą jakieś lepsze zdjęcia tej pięknisi. Przeczytanie postów zajęło dużo czasu bo w międzyczasie bawię się 3ds-em.

Doszedłem do wniosku że wątek zamiast nazywać się Spociki Warszawskie - Wtorek .....

powinien się nazywać; BLOG RAGGAMANA

Kurna ..to moja wina ..że staram sie pogadać z Wami o pierdołach ..zabić jakoś czas ..i pośmiać sie ? :decayed:

Mogę nie pisać ... jak chceta :gwizdanie:

Opublikowano
.

Który To ? :polew:

sprawdź w słowniku miejskim lub wikipedii :polew: