Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A qwa już sam nie wiem , znalazłem teraz oferte firmy z niemiec dają gwarancje na silnik i podzespoły za 300 euro na 3 lata po programie , fakt program tyś euro ale to dość ciekawa sprawa . pomysle jeszcze

:shock: ceny rzeczywiscie promocyjne .... :twisted:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jako ze naszemu stałemu klubowiczowi urodziło sie dziecko to trzeba podlać zeby zdrowe rosło i czkawki nie mialo :grin:

no i jeszcze jedna impreza w czwartek jest ANDRZEJA i dostałem polecenie zaproszenia wszystkich na małe co nieco u naszego Najlepsiejszego kolegi z A4 WARSAW TEAM oj bedzie sie działo :mrgreen:

Opublikowano

to powiedzcie gdzie i kiedy a jeśli będzie to możliwe to wpadne i postawię z chęcią wszystkim kolejkę :)

Opublikowano

kolejke ? :razz: my się nie bawimy w kolejki..każdy z Warsaw A4 team pije całą butle jedym gżdylem :wink: a tak w ogóle to GRATKI za bejbe..

Chłopaki mam pytanie..będe naprawiał auto w jakimś salonie..gdzie byście polecali ?

Szewczyk, Wajde? Auto Viva ?, czy gdzieś idziej..?

Opublikowano

jesli z tego co podales to szewczyk :wink:

Opublikowano

witam wszystkich jestem nowy wiec jak to nowy chcial bym sie zalapac na jakiś zlocik . czy mogl by mi ktos udzielic jakichs informacji na ten temaci :)

wszystkiego najlepszego z okazji nowego czlonka rodziny oczywiscie :)

Opublikowano

ale jarku pierwsze to raz dwa do dzialu newbie sie przywitac a pozniej damy wszelkie info na temat spotkania w Warszawie bo chyba o takie ci chodzi :?:

Opublikowano
jesli z tego co podales to szewczyk :wink:

no właśnie mam tam znajomka..powiedział ze się bardzo długo na fure czeka..powiedział że mi pomoże ale to i tak 10 dni..i nie dają auta zastępczego :cry:

Opublikowano

no ja robilem sluzbowe to fakt tak bylo bo tam jakies chore kolejki ale w tydzien sie wyrobili :wink: takze nie wiem

Opublikowano

Tomboyu znalazłem dla Cię furkie. A4 1.8T 198KM (Diagtronik) 2002 końcówka roku. Zainteresowany? :mrgreen: Latałem nią dzisiaj, rewelacji z kopytem nie ma, ale poprawne odejscie już jest :mrgreen:

Opublikowano

Dawaj foty chłopaku i nie zamulaj tylko wpadaj na spota.. :mrgreen:

Opublikowano

Norbi ty jeszcze zyjesz :?: twoje scierwo jeszcze jezdzi czy juz na zyletki poszlo :?:

Opublikowano

wszystkiego najlepszego z okazji przyjścia na świat nowego członka rodziny, no i najmłodszego forumowicza :grin:

Opublikowano

Adamoo mam kolege lakiernika ktory jest fanem Audi i klepie takie furki, zreszta swoja A4 B6 tez robil, bo byla lekko puknieta(robota 1 klasa). Jak bedziesz zainteresowany to daj cyne.

Opublikowano

cos udalo mi sie tam stworzyc ale nie wiem czy dobrze za pewne z czasem sie naucze :)

bynajmniej mam taka nadzieje :)a2.jpg

Opublikowano
Norbi ty jeszcze zyjesz :?: twoje scierwo jeszcze jezdzi czy juz na zyletki poszlo :?:
Jezdzi szefie i to calkiem niezle, bo czas dla diesli (mało celsjuszków)jest teraz za***isty. Ostatnio na 2 biegu mi zakrecil kolami(aftomat przypominam :mrgreen: ).... ale mokro bylo buhaha!!!
Opublikowano

no to teraz zapraszam na spota pokazac to cudo na zywo w kazdy wtorek o 19 na parkingu Media marktu na ostrobramskiej :wink:

Opublikowano
Adamoo mam kolege lakiernika ktory jest fanem Audi i klepie takie furki, zreszta swoja A4 B6 tez robil, bo byla lekko puknieta(robota 1 klasa). Jak bedziesz zainteresowany to daj cyne.

spoko maroko..ale będe to robił bezgotówkowo więc pewno wybiore szewczyka..oni mi dadzą gwarancje..i myśle że wymienią drzwi na nowe :oops: :mrgreen: tak by było najlepiej..wiesz co innego robić gdzieś u jakiegoś lakiernika na ulicy a co innego oddać do salonu..w razie jakiejkolwiek fuszerki ide do audi i muszą poprawić :oops: ale thx za info..może pomaluje progi u Twojego frienda..

A tak w ogóle to musze sobie od Ciebie mape przegrać :oops: :mrgreen:

Opublikowano
cos udalo mi sie tam stworzyc ale nie wiem czy dobrze za pewne z czasem sie naucze :)

bynajmniej mam taka nadzieje :)Obrazek

Stary ile to ścierwo ma koni???? pińcet?????
Opublikowano
Stary ile to ścierwo ma koni???? pińcet?????

Pincet to miało bez progów i spojlerów...teeraz to ma z tysiaka :mrgreen: