letallec Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 A pytałeś czym jeździ ? Wczoraj wróciła do domu, przetrzepała pare stron i zobaczyła swoje zdjęcia
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 A pytałeś czym jeździ ? Kolego Tomku Tu trzeba postawić inne pytanie ...typu ...z kim jeździ? lub...kto ją zabiera ?
slaweq Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakich 6.60 ?? _________________________________________________ Kto wczoraj na spocie pytał o naklejki klubowe ?? (I test na powiadamiania sławeqa - hasło: Angela ) smsa z powiadomeniem rano dostałem, ale nie miałem dostepu do netu
poziek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Bracie przyszłej kobiety mojego życia .. I JAK ? Pozytywnie Można puszczać w eter
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Bracie przyszłej kobiety mojego życia .. I JAK ? :polew: Pozytywnie Można puszczać w eter
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Teresa sie na mnie obraziła :polew: Raga składam wniosek o przeproszenie pani T myślę że większość klubu 69 mnie popiera no i czekamy na następne foty
poziek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Teresa sie na mnie obraziła :polew: Raga składam wniosek o przeproszenie pani T myślę że większość klubu 69 mnie popiera no i czekamy na następne foty Ragga daj jej telefon do mnie, przetłumaczę jej do rozsądku
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ragga daj jej telefon do mnie, przetłumaczę jej do rozsądku Napaliłeś się ?
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakich 6.60 ?? _________________________________________________ Kto wczoraj na spocie pytał o naklejki klubowe ?? (I test na powiadamiania sławeqa - hasło: Angela ) smsa z powiadomeniem rano dostałem, ale nie miałem dostepu do netu Ja pitole :polew:
Italiano Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Skoro już się obraziła, to teraz możesz walić jej foty na chama, z stwierdzeniem że robisz sobie kolekcję wszystkich panien z promocji które tu przyszły.
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ragga daj jej telefon do mnie, przetłumaczę jej do rozsądku Nie masz " trójki ..no wiesz ..takiej białej kupety " :polew: ..na siwego pewnie też by poleciała ..tylko musiałbyś ten sajgon na tylnej kanapie posprzątać Co by sie jej wzmaciacz w pośladki nie wbijał Skoro już się obraziła, to teraz możesz walić jej foty na chama, z stwierdzeniem że robisz sobie kolekcję wszystkich panien z promocji które tu przyszły. Odzywa sie juz ...kwiatka chciała ..i łososia Karwa łososia... rolmopsa Bismarka w puszcze by szamneła a nie tam birżuazją strzela Pewnie ma jebnięcie z puchy jak mała antylopa gnu ..tylko sie przyznać nie chce ..i łososiuje tu sytuacje
Italiano Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dużo osób czyta wątek, ciekawe
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dużo osób czyta wątek, ciekawe Coś sie przynajmniej dzieje
poziek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dużo osób czyta wątek, ciekawe sępy czekają na foteczki
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dużo osób czyta wątek, ciekawe sępy czekają na foteczki wczoraj było to samo :gwizdanie:
franio Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jakoś ich jeszcze nie widziałem ( fotek)
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jakoś ich jeszcze nie widziałem ( fotek) Nie masz wykupionego pakietu PREMIUM 69
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jakoś ich jeszcze nie widziałem ( fotek) bo ich jeszcze nie ma, przeglądaj forum uważniej to będziesz wiedział że ragga dopiero kupuje aparat a do fotek to jeszcze daleko :polew:
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Było pare Spy Photo ...ale Boberek coś dziś zrzucać nie może
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Było pare Spy Photo ...ale Boberek coś dziś zrzucać nie może nie chce się łobuz podzielić z kolegami
Rekomendowane odpowiedzi