Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprosimy Wicia o interpretację tego kawału ?? :

Na jednej z bram wiodących do raju widać napis: Dla pantoflarzy, na drugiej: Dla mężczyzn, którzy rządzą kobietami. Przed pierwszą bramą kłębi się tłum zmarłych, przed druga stoi jedna samotna duszyczka. Podchodzi do niej święty Piotr i pyta:

– Jesteś prawdziwym mężczyzną? Moje gratulacje!

– Ja nie wiem, żona kazała mi tu stanąć!

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Było pare Spy Photo ...ale Boberek coś dziś zrzucać nie może :tongue4:

nie chce się łobuz podzielić z kolegami :bicz::kwasny:

Myśle ..że martwi sie o to aby nie wyrosły wam włosy miedzy palcami :polew: :polew:

Opublikowano

Tak na rozluźnienie

90571373.jpg

Opublikowano

Żadna mi się nie podoba :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Ta pierwsza po parawej wygląda ciekawie ...szarpną by za poslada...klapsem potraktował :polew:

:decayed:

Opublikowano

a ten Pan po środku?

Opublikowano

Ale się zagęściło przez te zdjęcia z wczorajszego spota. Chcę tylko powiedzieć, że jesteście niesmaczni... ja oczywiście też. :decayed: Rżałem wczoraj jak cholera po tym jak ragga wyszedł z auta, ale to był wynik wspólnego nakręcania się na brecht.

Aha - chcę jeszcze wytłumaczyć, że ja śmiałem się nie z samych butów tylko ze sposobu ich noszenia... :polew: Ogólnie jestem tolerancyjny i zwisa mi kto jak się ubiera, bo każdy ma swój styl i raz wygląda dobrze innym razem "mniej dobrze". Wczoraj padło na Ragusia, bo wpuścił wąskie dżinsy do jasnych butów, które dodatkowo kontrastowały z czarnym, długim płaszczem. A że Ragga jest ogólnie ostatnio komiczną postacią na spotach w-wskich to każdy parsknął śmiechem. Ja też miałem ubaw - już nawet nie z tych butów, tylko z tego, że ogólnie była pompa. :D

Tak czy siak Raguś wczoraj przyjął na klatkę konkretny stres, a dziś wybrnął z twarzą - myślę, że każdy, kto wczoraj rył ze śmiechu miał świadomość tego, że ragga jest twardzielem i po nim to spłynie... Ot i cała historyja.

Już widzę tę odpowiedź raggamana w stylu "Ssij". :decayed:

No i przepraszam, że odgrzewam kluski sprzed kilku stron...

Opublikowano

Spoko ja na następny spot wpadam w dresach :naughty: z łyżwą :naughty:

Opublikowano

Karwa Panowie ...mam takie buta a nie inne ..sa zorbione tak by je tak nosić ( wyglądają chjowo gdy sa pod nogawkami ..bo sa dłuższe i szersze) ..nie widze w tym wielkiego hallo :D

Jeden popierdala w trampach a drugi wpuszcza se spodnie w buty ..mnie to zadzi ..każdy ma swojego stajla :kox:

:good:

Ps. Nie jestem komiczną postacią...staram sie tylko dobić do tych 2000 :decayed:

Poźniej juz sie nie odzywam :wink4:

Opublikowano

Karwa Panowie ...mam takie buta a nie inne ..sa zorbione tak by je tak nosić ( wyglądają chjowo gdy sa pod nogawkami ..bo sa dłuższe i szersze) ..nie widze w tym wielkiego hallo :D

Jeden popierdala w trampach a drugi wpuszcza se spodnie w buty ..mnie to zadzi ..każdy ma swojego stajla :kox:

:good:

Ps. Nie jestem komiczną postacią...staram sie tylko dobić do tych 2000 :decayed:

Poźniej juz sie nie odzywam :wink4:

Odzywaj sie odzywaj. Przynajmniej weselej w pracy.

Mnie najbardziej bawią teksty Poźka do Wicia lub Spankiego...

Opublikowano

ta czasy odeszły trochę na drugi plan...Wiciu obecnie ma na mnie :foch: i czekamy wszyscy aż mu minie niczym miesiączka tudzież sraczka... :naughty:

a jeżeli chodzi o Spankeja to musiałby odłożyć sterydy, żeby mógł wznieść się na wyżyny swojej inteligencji i utzymywac wysoki poziom dyskusji :naughty::decayed:

Opublikowano

ta czasy odeszły trochę na drugi plan...Wiciu obecnie ma na mnie :foch: i czekamy wszyscy aż mu minie niczym miesiączka tudzież sraczka... :naughty:

a jeżeli chodzi o Spankeja to musiałby odłożyć sterydy, żeby mógł wznieść się na wyżyny swojej inteligencji i utzymywac wysoki poziom dyskusji :naughty::decayed:

I tym optymistycznym akcentem kończę dziś prace. Wsiadam w moje sreberko i pędzę oglądać Prison Break'a

Opublikowano

Czuję że tu będzie za nie długo jakaś cięta riposta :gwizdanie:

Opublikowano

Czuję że tu będzie za nie długo jakaś cięta riposta :gwizdanie:

dwie opcje:

albo nie będzie wcale - tak obstawiam

albo to nie będzie riposta tylko jakiś tam pierd :naughty:

Opublikowano

nie podjudzaj poziek :) bo bedzie dym :P

Opublikowano

Masz rację. Po prostu wyszło na to, że jesteśmy nietolerancyjnymi burakami. :th:

A co do komicznej postaci - masz ostatnio dobrą falę - dla mnie jesteś komiczny. Czasem jak mi się nie chce wszystkiego czytać to wybieram tylko Twoje posty, żeby zapluć trochę monitor. :D Traktuj to jako komplement. :th:

Opublikowano

Masz rację. Po prostu wyszło na to, że jesteśmy nietolerancyjnymi burakami.

Troszkę :polew:

A co do komicznej postaci - masz ostatnio dobrą falę - dla mnie jesteś komiczny. Czasem jak mi się nie chce wszystkiego czytać to wybieram tylko Twoje posty, żeby zapluć trochę monitor. :D Traktuj to jako komplement.

Kurcze...taka praca..jak sie stoi 11 godzin i nie ma z kim pogadać ..to człowiek wymysla różne głupoty :decayed:

Dziś potkneła sie tylko 1 osoba :angry:

Opublikowano

Dziś potkneła sie tylko 1 osoba :angry:

To byłeś TY? :polew: Kiedy próbowałeś robić sztuczny tłok?