Al_Capone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a wogóle skąd ty miałeś do mnie numer ?? dales mi go w roku 2003
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a wogóle skąd ty miałeś do mnie numer ?? dales mi go w roku 2003 :polew: :polew: :polew: :naughty: :naughty: :kox: :kox: no to chłopcy macie jakąś wspólną przeszłość :gwizdanie:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a wogóle skąd ty miałeś do mnie numer ?? dales mi go w roku 2003 tyle czasu o mnie pamietałes o jak miło :polew: Spokojnie Adaho, będziemy parkować razem :wink4: jeszcze nie poodpadały :polew:
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jeszcze nie poodpadały :polew: trytytki swoje robią :decayed:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jeszcze nie poodpadały :polew: trytytki swoje robią :decayed: no bez trytytek to nie robota a jak spojzenia ludzi na drodze jak widza takie wafle ??
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jeszcze nie poodpadały :polew: Ty się martw żeby Ci się kot nie odkleił ... spojrzenia ludzi będą wówczas bezcenne
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 kot kotem jeszcze mam szczura i elmo kaaarwa .... zająć Ci miejsce ??
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jak spojzenia ludzi na drodze jak widza takie wafle ?? ostatnio wyleczyłem najnowszą piątkę ale jakąś słabą 3.0 dizelka najpierw tasowanie z pasa na pas i szydercze spojrzenia na moje czerwone obwódki, potem czerwone światło i pole position i start...tak jak ostatnio uczył mnie Norbi dałem mu wyjść na jedynce do przodu...potem się z nim na 2 zrównałem i docisnąłem spojrzenie jak odjeżdzałem miał dziwne :shocked: :naughty: Red LIP Wheels RULES :kox:
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 spojrzenie jak odjeżdzałem miał dziwne może chciał tylko zapytac gdzie kupiłeś takie za***iste kołpasy, a Ty nie dałeś chłopakowi szansy
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 spojrzenie jak odjeżdzałem miał dziwne może chciał tylko zapytac gdzie kupiłeś takie za***iste kołpasy, a Ty nie dałeś chłopakowi szansy hhahahaha :polew: :polew:
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może chciał tylko zapytac gdzie kupiłeś takie za***iste kołpasy, a Ty nie dałeś chłopakowi szansy one dodają 50KM...w życiu bym mu nie powiedział :naughty:
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 one dodają 50KM...w życiu bym mu nie powiedział :naughty: karwa ...zawsze mówiłem że Poziek jest spoko
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 karwa ...zawsze mówiłem że Poziek jest spoko Kiedyś mówiłeś, że to prosty chłopak ze wsi - jak to szybko się zdanie zmienia :polew:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 karwa ...zawsze mówiłem że Poziek jest spoko Kiedyś mówiłeś, że to prosty chłopak ze wsi - jak to szybko się zdanie zmienia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co tam sie wczoraj odpierdlało ? Bo Szwagier dzwonił do mnie zasapany jak by dopiero z jakichś pośladków spłynął Opuściłem pierwszy spot...od nie wiem kiedy
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Bo Szwagier dzwonił do mnie zasapany jak by dopiero z jakichś pośladków spłynął Opuściłem pierwszy spot...od nie wiem kiedy Szwagier nie przyjechał niestety - dał ciała
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No dobra ...ale dalej nie wiem co sie działo Jak tam prostownik do druta dla Adaho .. z czego była szydera ? Były jakie nowe paździerze ?
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No dobra ...ale dalej nie wiem co sie działo Jak tam prostownik do druta dla Adaho .. z czego była szydera ? Były jakie nowe paździerze ? Nic się nie działo, nawet Tosik praktycznie nie siedział pod maską silnika z jakimiś narzędziami ... przepraszam, zapomniałem - nie mógł się opanować i wymienił komuś świece żarowe
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nic się nie działo, nawet Tosik praktycznie nie siedział pod maską silnika z jakimiś narzędziami ... przepraszam, zapomniałem - nie mógł się opanować i wymienił komuś świece żarowe :polew: Ten człowiek ja nie ubrudzi sobie rąk na spocie to żyć nie może Panowie ..taki drobny apel ..jak mamy dobić do 2222 do końca roku ..to trza sprężać parówki bo nie ma srania po krzakach
Rekomendowane odpowiedzi