lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 To co ściemniałeś , że dopiero w Czerwcu Słabo słuchasz - w czerwcu wraca na stałe, teraz tylko na Święta Masz kilka dni żeby się pokazać z dobrej strony i żeby po wyjeździe po Świętach zaczęła tęsknić i myśleć o Tobie tam na obczyźnie. Dobrze zagadasz to pogadamy z nią z poźkiem i nie będzie przestawała o Tobie myśleć
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 RS6 :kox: :kox: boberek mały drobiazg czyli jakieś r8 a ja znalazłem filmik z pobytu pana od kręcenia śmigłem w stanach :gwizdanie: http://pl.youtube.com/watch?v=jvjDr8KKtsE
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 RS6 :kox: :kox: boberek mały drobiazg czyli jakieś r8 no tak mniejsze zdecydowanie od RS6 ;P
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 więc wdzięczność Twoja powinna być nieoceniona (niedługo mam urodziny więc na jakiś mały drobiazg się nie obrażę, poza tym są Święta itp itd ) Kupi Cie toporek to sobie skrócisz te swoje 23 w zwisie Masz kilka dni żeby się pokazać z dobrej strony i żeby po wyjeździe po Świętach zaczęła tęsknić i myśleć o Tobie tam na obczyźnie. Dobrze zagadasz to pogadamy z nią z poźkiem i nie będzie przestawała o Tobie myśleć STAWIAM LITRE Poza tym ..ja juz coś wymyslę
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Poza tym ..ja juz coś wymyslę Weźmiesz przykład z tego gościa, co filmik wkleił Krzyniek ?
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Poza tym ..ja juz coś wymyslę Weźmiesz przykład z tego gościa, co filmik wkleił Krzyniek ? Nie mam wyczek zainstalowanych wiec se nie pooglądam :gwizdanie: ..ale juz zaczynam powoli rozkminiać temat ..a Wy kręćta bajere..tylko bez kolorowanek o fjucie długości tyczki atletycznej
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..a Wy kręćta bajere..tylko bez kolorowanek o fjucie długości tyczki atletycznej Przecież nie będziemy kłamać
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 RS6 :kox: :kox: boberek mały drobiazg czyli jakieś r8 no tak mniejsze zdecydowanie od RS6 ;P ja bym powiedział też że bardziej przyziemne
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..a Wy kręćta bajere..tylko bez kolorowanek o fjucie długości tyczki atletycznej Przecież nie będziemy kłamać Coś czuje ..że jak złapiecie wene to bedzie siara na starcie
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :polew: :polew: no nie moge :polew: :kox: :kox: Ragga nigdy nic ci nie wystaje z nogawki jak ty go kamuflujesz to nawet nie chce mysleć
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Coś czuje ..że jak złapiecie wene to bedzie siara na starcie My jesteśmy normalni - nic o Twoim zaganiaczu nie będziemy wspominać - nie chcemy Tobie robić siary i psuć opinii na starcie :polew:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :polew: :polew: no nie moge :polew: :kox: :kox: Ragga nigdy nic ci nie wystaje z nogawki jak ty go kamuflujesz to nawet nie chce mysleć Robie kokardke i wokół nogi My jesteśmy normalni - Ustalmy jedno ..mało jest tu normalmych ludzi nic o Twoim zaganiaczu nie będziemy wspominać - nie chcemy Tobie robić siary i psuć opinii na starcie Jeeeebany .. Czekaj no ..do następnego wypadu do Bierhalle...juz nie uda Ci sie naslinić Majce ucha .. powiem jaki kogut z Ciebie :polew:
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeeeebany .. Czekaj no ..do następnego wypadu do Bierhalle...juz nie uda Ci sie naslinić Majce ucha .. powiem jaki kogut z Ciebie :polew: Oj tam od razu naślinić
Nosfer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Chłopy nie latają mi "Spociki Warszawskie" I co ja teraz zrobię.. ?? http://img254.imageshack.us/img254/8638/beztytuuxg3.jpg
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Chłopy nie latają mi "Spociki Warszawskie" I co ja teraz zrobię.. ?? http://img254.imageshack.us/img254/8638/beztytuuxg3.jpg WTF
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 I co ja teraz zrobię.. ?? Ponabijaj na Krakowskich [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 01:19:15 _________________________________________________ Ragguś chyba jakiegoś vajrusa złapał Jestem czysty jak łza Ja tu bym wskazał palcem na Gryzonia ...on wygląda na takiego co lubi suprajsa zarzucić
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zeby mu sie kalafior teraz nie rozchorował
Nosfer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 O czym gadacie ? :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi