Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moja Bójka [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:45_________________________________________________ahhh te oczy :polew:
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 .. i znowu i d*pach słoma jej z butów wystaje.
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 korzen co Ty nie powiesz chyba sie w sianie zabawiała z ragga
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 korzen co Ty nie powiesz chyba sie w sianie zabawiała z ragga :polew:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moja Bójka NO to pojadłem se kolacji korzen co Ty nie powiesz chyba sie w sianie zabawiała z ragga Wstrzymam zwieracze ... spokój jest we mnie ....spokój ...łuuusaaa
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ragga chyba lubi siano [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:59_________________________________________________ragga w Tobie jest spokoj chcialbym to zobaczyc
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ragga chyba lubi siano [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:59_________________________________________________ragga w Tobie jest spokoj chcialbym to zobaczyc Prowokujesz mnie ..żebym Ci pojechał ostro po kalesonach ..? Spokój ..chłopie ..ja jestem uosobieniem spokoju
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ragga chyba lubi siano [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:59_________________________________________________ragga w Tobie jest spokoj chcialbym to zobaczyc Prowokujesz mnie ..żebym Ci pojechał ostro po kalesonach ..? Jak Ty chciales pokazac tylne siedzenie Forda Teresie. W kalesonach???
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jak Ty chciales pokazac tylne siedzenie Forda Teresie. W kalesonach??? Kłania sie czytanie ze zrozumieniem Skoro mam zamiar pojechać koledze ostro po kalesonach wiec sugeruje iż jest w ich posiadaniu ..nie wspominam w tym mojej osoby :doh1: Ogolić jajka i do przedszkola
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jak Ty chciales pokazac tylne siedzenie Forda Teresie. W kalesonach??? Kłania sie czytanie ze zrozumieniem Skoro mam zamiar pojechać koledze ostro po kalesonach wiec sugeruje iż jest w ich posiadaniu ..nie wspominam w tym mojej osoby :doh1: Ogolić jajka i do przedszkola Chcialem kupic golarke ktora byla pare dni temu popularna na pewnym poratalu aukcyjnym na litere A..... Ale niestety nie miala trymera...
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Już prawie Auto 2000 strony stawia browar w Bieerhale :kox: :kox: :kox:
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ragga chyba lubi siano [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:59_________________________________________________ragga w Tobie jest spokoj chcialbym to zobaczyc Prowokujesz mnie ..żebym Ci pojechał ostro po kalesonach ..? Spokój ..chłopie ..ja jestem uosobieniem spokoju Ragga ja nie noszę kalesonów no chyba że Ty Uwaga Uwaga Ragga jest uosobieniem spokoju
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ale niestety nie miala trymera... Burżuazja no Bierz brzytwę pas i krem do golenia i ognia Westernów nie oglądałeś :polew: [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 07:20:25 _________________________________________________ Ragga ja nie noszę kalesonów no chyba że Ty Twoja kobieta mówiła , że preferujesz model z "klapą" Uwaga Uwaga Ragga jest uosobieniem spokoju No jest ... mogę spokojnie wkraść sie do pokoju Twojej kobiety ..namówić ją do zejścia do Twojego Avanta i rozłożenia tylnej kanapy .. po fakcje mogę spokojnie oddalić sie z miejsca "stosunkowo" zakazanego ... po czym równie spokojnie przyjmę od Ciebie papierosa na spocie i porozmawiamy o Twoim równie nieudanym związku :polew: Wszystko na spokojnie ... Peace
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Już prawie Auto 2000 strony stawia browar w Bieerhale :kox: :kox: :kox: Ja mam auto z 2000 roku A za 2000 stron podziekujemy Tereni. Dzieki niej przybylo ~50 stron
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Biedny ragga ma jakieś złe wspomnienia :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 19:25_________________________________________________no dobra jeszcze godzina i do domu
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No ja z domu wyjsc nie moge bo czekam na 2k Ciekawe kto bedzie na gorze...
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Korzen, Iverson, letallec, malik, Pietro3, Norbi i 0 Gości przegląda ten wątek.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 19:34_________________________________________________ hellloł wygrałem coś!! Wygrałeś kolejke Piwa for all i przejażdżkę Poźkowozem
Rekomendowane odpowiedzi