spetsnaz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Polecam Przasnyską 2b. Tez polecalem i mi ciołki przelali plyn do wspomagania o dobre 200ml. To jest akurat sprawdzony sposób na pozbycie się wycia z pompy wspomagania, więc dobrze zrobili. Akurat nadmiar płynu hydraulicznego na bank nie zaszkodzi.
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Polecam Przasnyską 2b. Tez polecalem i mi ciołki przelali plyn do wspomagania o dobre 200ml. To jest akurat sprawdzony sposób na pozbycie się wycia z pompy wspomagania, więc dobrze zrobili. Akurat nadmiar płynu hydraulicznego na bank nie zaszkodzi. AHA!!!!!!!!!!!!! Czyli nadal moim przewodnim zdaniem do Adriana na spotach będzie: "jedź na przasynską" :polew:
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 To jest akurat sprawdzony sposób na pozbycie się wycia z pompy wspomagania, więc dobrze zrobili. Akurat nadmiar płynu hydraulicznego na bank nie zaszkodzi. Aha, no to gut
lukaszr Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Akurat nadmiar płynu hydraulicznego na bank nie zaszkodzi. To po co są oznaczone poziomy mix i max ?
krzyniek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Akurat nadmiar płynu hydraulicznego na bank nie zaszkodzi. To po co są oznaczone poziomy mix i max ? dla zasady
boberek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a jak dzis z tym wspomaganiem ??lepiej ?? mi dzis wywaliło OIL TEMP SENSOR na Fisie
SebMis Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ty wczoraj wszystkie zapaliłeś to jedna to pikuś [br]Dopisany: 07-01-2009, 21:48:14_________________________________________________ja dzisiaj 3 kółeczka pod biedronką, ale ośka to kibel
boberek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no wczoraj zapaliłem ESP ABS (ręczny) i duzy BRAKE na FISie
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Bobusierek a ten duzy BRAKE nie od płynu hamulcowego czasem (zbyt niskiego poziomu) ??
boberek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 nie od za długo zablokowanego hamulca pomocniczego ;P
Suli Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A mój paździoch w warsztacie na wymianie termostatu :gwizdanie: Więc mnie cała jazda ominęła
kokos Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A mój paździoch w warsztacie na wymianie termostatu :gwizdanie: Więc mnie cała jazda ominęła chyba przegrzales we wtorek
Suli Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nieee, już mu się od dawna należało, bo nie trzymał temperatury :gwizdanie:
kokos Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nieee, już mu się od dawna należało, bo nie trzymał temperatury :gwizdanie: aaa to juz rozumiem,Ty go we wtorek dogrzewales :gwizdanie:
Suli Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgadłeś Kokos Rzekłbym nawet - intenstywnie
Italiano Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 AHA!!!!!!!!!!!!! Czyli nadal moim przewodnim zdaniem do Adriana na spotach będzie: "jedź na przasynską" :polew: Jak w końcu mi się coś popsuję to chyba będę musiał tam pojechać. :polew: Tyle razy mi zachęcałeś że zapomniałem gdzie to jest
Aydaho Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgadłeś Kokos Rzekłbym nawet - intenstywnie Suli to wymień mu termostat - to tylko 80pln [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 07:42_________________________________________________ no wczoraj zapaliłem ESP ABS (ręczny) i duzy BRAKE na FISie mi się od 2 miesiecy przy odpalaniu silnika wyświetla duży napis na FIS - BRAKE i gaśnie ... za CHUsteczke nie wiem od czego ..na VAGu błędów nie ma ............. ?? acha i tylko jak samochód postoi dłużej niż kilka godzin
Aydaho Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dolej płynu hamulcowego to od tego ? w sumie wymieniałem płyn i rzeczywiście od wymiany zaczeło jakoś często wyskakiwać
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/13072/Telegra_Co_jest_w_sypialni_na_li :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi