tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 sector, A3 i ctv - pomyliłem coś? A kto to ctv i czym zasłynął :?:
AndyN Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A kto to ctv i czym zasłynął :?: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_poszukuje_tematow_jak_przerobic_fwd_na_quattro-t60460.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b6b7_wskaznik_temperatury_oleju_na_fisie_taki_jak_w_rs4-t48876.0.html Miłej lektury
krzyniek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 sector, A3 i ctv - pomyliłem coś? A kto to ctv i czym zasłynął :?: Tomek nie pamiętasz ctv - "bezdymne programy" , a ostatnio to rezaniem Q :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ach to ten. Oczywiście, że go pamiętam. Ale temat o Q pierwszy raz dziś zobaczyłem.
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Norbi, Korzen już mi się nie podobają -- http://moto.allegro.pl/item518920133_felgi_z_oponami_do_audi.html -- te podobają mi się bardziej Teraz już lepiej
Korzeń Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ach to ten. Oczywiście, że go pamiętam. Ale temat o Q pierwszy raz dziś zobaczyłem. Tak. Tylko ze temat Boberka o Q przeistoczył się w durne wypowiedzi o swoim EGO (CTV). Naprawdę trzeba mieć czas na takie rzeczy. Poziek słusznie go
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Naprawdę trzeba mieć czas na takie rzeczy. Czas jak czasem ...ale to trza mieć ostro zlasowany strop pod kopułą
moro99 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jak juz napisalem w tamtym wątku. Bebechy CTV ma? Ma ! Nic tylko zrobic democar i szukac klientow - moze ktos jest na tyle przywiazany do swojej oooo ze nie bedzie chcial sprzedawac a przerobic
Korzeń Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ktoś będzie? Już w najbliższą niedzielę -11.01.2008, członkowie naszego Klubu wspomogą organizację Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy pod Urzędem Dzielnicy Warszawa Bemowo. Podczas imprezy kierowcy rajdowi zaprezentują swoje samochody, ale nie tylko… Wśród planowanych atrakcji istnieje możliwość przejażdżki „rajdówką”, demonstracja sprzętu oraz elementów bezpieczeństwa zawodników, stosowanych podczas profesjonalnych rajdów a także inne niespodzianki, jak wystawa samochodów terenowych czy aut marki Porsche. Bliższe informacje o Finale pod Ratuszem znajdują się na stronie internetowej www.bemowo.waw.pl
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jest zima, zawieja śnieżna mróż, ziąb itd. Z restauracji wychodzi facet i patrzy a obok przy ścianie restauracji siedzi zmarznięta "dziewczynka z zapałkami". Zrobiło mu się jej bardzo szkoda, chciał jej jakoś pomóc więc podszedł i pyta: - dziewczynko, chcesz na pączka ? Dziewczynka podnosi głowę i odpowiada: - A jak to jest "na pączka"?
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 trochę niesmaczny Ja tam wodzu nie widze w nim nic nie smaczneo
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jest zima, zawieja śnieżna mróż, ziąb itd. Z restauracji wychodzi facet i patrzy a obok przy ścianie restauracji siedzi zmarznięta "dziewczynka z zapałkami". Zrobiło mu się jej bardzo szkoda, chciał jej jakoś pomóc więc podszedł i pyta: - dziewczynko, chcesz na pączka ? Dziewczynka podnosi głowę i odpowiada: - A jak to jest "na pączka"?
Suli Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Suli byles na Ulezy? Byłem, ale zabawa skończyła się po pierwszych dwóch przejazdach, bo wszystko stopniało
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Byłem, ale zabawa skończyła się po pierwszych dwóch przejazdach, bo wszystko stopniało Dobrze, że nie pojechałem, bo i tak na początek bym nie dotarł. Niestety dzień wcześniej najechałem na gwoździa. [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 17:28_________________________________________________Ciekawe z jaką prędkością jechał.. http://pl.youtube.com/watch?v=uV13xfdkNNo&feature=related
A3 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja wątpie żeby to było w normalnym życiu na spontanie wydaje mi się że było to zaplanowane...bo kto jedzie jakąś trase i za każdym razem włącza kamere
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jedni kreca numerki w sypialni, inni swoje przejazdy.
wit.s Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja wątpie żeby to było w normalnym życiu na spontanie wydaje mi się że było to zaplanowane...bo kto jedzie jakąś trase i za każdym razem włącza kamere Z pewnością. 3 razy w tygodniu taką gimnastykę bryczką robię - tak dla sportu. Nawet powiem, że Stilakiem wychodzi jeszcze bardziej widowiskowo. Ma ktoś kamerkę pożyczyć?
AndyN Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nawet powiem, że Stilakiem wychodzi jeszcze bardziej widowiskowo. Co, na boki bardziej buja?
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja wątpie żeby to było w normalnym życiu na spontanie wydaje mi się że było to zaplanowane...bo kto jedzie jakąś trase i za każdym razem włącza kamere Była już na temat tego filmu obszerna dyskusja bodajże na SR.Powodzenia w choć jednym udanym wychyleniu do tego stopnia autka na drodze przy predkosci choć trochę zbliżonej do tej z filmu mister A3. Gość miał szybkie łapki i to mu pomogło, ponoć wjechał na plamę oleju przy prędk. rzędu 140-150km/h http://pl.youtube.com/watch?v=KZH-LHhaXlQ tu jest jak dla mnie mistrz szybkich rączek i tak szybki manewr nie był w stanie pomóc w wyprowadzenia auta. Natomiast pilot, ma psyche buldożera jak to ktoś kiedyś określił, posłuchajcie jego komentarza
Rekomendowane odpowiedzi