Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znaczy ze chcesz zeby pojezdizła na quadzie :) w taki mróz to znaczy ze chcesz zeby cie znienawidziła ??

No może fakt .. nie ta pogoda ...a Immola w Piasecznie otwarta ? :embarrassed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ragus ja bym proponował bys cos sam dobrego ugotowal zrobil kolacyjke przy swiecach i winku, nastawil jakas romantyczna muzyczke ubrał się w wyjsciowe ciuchy i masz dla niej ładny prezent... Aha tylko nie zapomnij o bukiecie czerwonych róż :) ...

Zamiast róż :wallbash: wstążką obwiąż 3PAK Durex-a :decayed:

Zrób taki mały bukiet z Gum: Czerwonych(truskawki kojarza się z wiosną)-Czarnych(na konkretne ciecie w rytmie Mambo-Fluorescencyjnych(gdyby chciała zgasić światło, a potrzebowałbyś namiaru na pas startowy) :polew: :polew:

Chyba, że wolisz bez to zamiast Wina kup Mountain Dew :kox: :kox:

Mountain%252520Dew%252520on%252520ice%252520800X600.jpg

Opublikowano

no goki to juz lepiej :) sam bym pojezdizł :)

Opublikowano

Gdzie sie podział romantyzm w tym kraju :wallbash: ;(

Opublikowano

Ale Twój pomysł może był romantyczny , ale jak sie go robilo 490240947272047204279898459859526394267493289472394732497248923

7429384732948723492749284723947234927429874298474982734928374298472934923874

razy to juz z lekka wieje nudą i wapnem :tongue4:

Nosferski

Wiesz przyjacielu , że cenie Twoje pomysły ..ale mówiłem ..poważne pomysły :tongue4:

Opublikowano

ragus ja bym proponował bys cos sam dobrego ugotowal zrobil kolacyjke przy swiecach i winku, nastawil jakas romantyczna muzyczke ubrał się w wyjsciowe ciuchy i masz dla niej ładny prezent... Aha tylko nie zapomnij o bukiecie czerwonych róż :) ...

To nigdy kobietą się nie znudzi.

Opublikowano

Hehe... logo alu na grilla po 2 tygodniach zimy :)

logobm4.jpg

Opublikowano

No może fakt .. nie ta pogoda ...a Immola w Piasecznie otwarta ? :embarrassed:

Ta hala nie jest ogrzewana. Można zmarznąć. Warto ubrać się ciepło, zabrać rękawiczki (ja nie miałem i mocno żałowałem)

Ale zabawa kox. Udało mi się wykręcić 22.160 :)

Opublikowano

Zamiast róż :wallbash: wstążką obwiąż 3PAK Durex-a :decayed:

Zrób taki mały bukiet z Gum: Czerwonych(truskawki kojarza się z wiosną)-Czarnych(na konkretne ciecie w rytmie Mambo-Fluorescencyjnych(gdyby chciała zgasić światło, a potrzebowałbyś namiaru na pas startowy) :polew: :polew:

Chyba, że wolisz bez to zamiast Wina kup Mountain Dew :kox: :kox:

Mountain%252520Dew%252520on%252520ice%252520800X600.jpg

:polew: :polew: :polew:

nastepnym razem tak zorbie :P

Opublikowano

Tak naprawdę masz przyjemnośc rozmawiać z najbardziej romantycznym człowiekiem w tym mieście.. :rolleyes:

Ale Ragga potrzebuje czegoś ekstra ! - kolacja, róże, wino, muzyka, z makaronu i sosu do spagetti ułożone litery I LOVE U,

to jest coś co Ragga przerobił w 5 klasie podstawówki, kiedy szykował ostre cięcie z nauczycielką od Biologii, a skoro po tych wszystkich latach o taką rzecz pyta to zapewne odrzucił ten stary numer w pierwszej kolejność.. :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe... logo alu na grilla po 2 tygodniach zimy :)

Sól, sól ...

W niedzielę pojechałem na myjnię po to tylko by zmyć sól, która wytrąciła się na dolnych partiach samochodu :decayed::blink: Takie ładne białe wykwity

Opublikowano

Udało mi się wykręcić 22.160 :)

Yyyy.. ja robiłem grubo poniżej 22. Są gigantyczne różnice pomiędzy kartami mimo, że oficjalnie wszsytkie mają takie same osiągi. Najlepiej zagadać po cichu z kimś z obsługi, które aktualnie karty są w najlepszej formie.

Opublikowano

Udało mi się wykręcić 22.160 :)

Yyyy.. ja robiłem grubo poniżej 22. Są gigantyczne różnice pomiędzy kartami mimo, że oficjalnie wszsytkie mają takie same osiągi. Najlepiej zagadać po cichu z kimś z obsługi, które aktualnie karty są w najlepszej formie.

Są ;( W jeździe finałowej trafiłem na takiego paździerza, który w ogóle nie jechał i pomimo 'pole position' dostałem bęcki ... :evil::angry:

Opublikowano

Ale Ragga potrzebuje czegoś ekstra ! - kolacja, róże, wino, muzyka, z makaronu i sosu do spagetti ułożone litery I LOVE U,

to jest coś co Ragga przerobił w 5 klasie podstawówki, kiedy szykował ostre cięcie z nauczycielką od Biologii, a skoro po tych wszystkich latach o taką rzecz pyta to zapewne odrzucił ten stary numer w pierwszej kolejność.. :gwizdanie

Dokładnie stary ..ładne podsumowanie :good:

Opublikowano

Przyznać się, który to taki mądry:

http://www.smog.pl/wideo/23328/brak_nam_slow/

Gdyby nie to, że to B6 to bym pomyślał, że to oniak :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Moja kobieta ma urodziny (...)

Kiedy?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ragga zawsze możesz wziąć U. na lodowisko na Stegny, tam jest fajnie. Łyżwy wypożyczasz na miejscu. Po wysiłku najczęściej człowiek robi się głodny,więc zabierasz ją do którejś z knajp, które wskazał Fly, albo do Adasia, gdzie jest za***iste jedzenie. :good: Po powrocie do domu czeka na nią niespodzianka, najlepiej coś sprawdzonego i oklepanego, ale bardzo romantycznego co lubi, zostawiam to Tobie i czeka Cię "stosunkowo udana noc" ;)

Opublikowano

Moja kobieta ma urodziny (...)

Kiedy?

w sobotę .[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 11:38:02 _________________________________________________

Przyznać się, który to taki mądry:

http://www.smog.pl/wideo/23328/brak_nam_slow/

Gdyby nie to, że to B6 to bym pomyślał, że to oniak :polew: :polew: :polew:

Osz kurfa pusciłem szczocha ze smiechu :polew: :polew: :polew:

Kaśka

O masz racje ..Gokarty , łyżwy .. kolacja - teatr ? koncert - dom :kox:

Opublikowano

Teatr za***ista sprawa... ale za biletami to troche pobiegasz jak w sobote ma urodziny :)