Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej przez jakąś E-bileterię.. znajdź sztukę - na stronie wtedy zazwyczaj są opdane firmy współpracujące / każda z nich ma wyznaczoną ilośc biletów - szybko i przyjemnie.. odbiór osobisty, albo pocztą.. (oplecam osobisty - zazwyczaj punkty są w centrum warszawy)

-- akurat chyba graja jakies fajne sztuki dla dorosłych :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja teatr to tylko Roma :naughty: Polecam :hi:

Opublikowano

Ja polecam Kwadrat i Ateneum :)

Opublikowano

Ja polecam Kwadrat i Ateneum :)

Jeśli na wesoło to zdecydowanie Kwadrat. :)

Opublikowano

Ja bym posłuchał sopranu ..ale to raczej nic na szybkiego nie znajde :embarrassed:

Opublikowano

Stary 'Upiór w Operze" w Romie rzuca na kolana, ale z biletami trzeba chyba kilka miechów wcześniej się orientować. "Kwadrat" też ciężka sprawa od ręki, chyba że miejsca na schodach tzw. stojące, ale to chyba Cię nie interesi :cool1:

Opublikowano

znaczy ze chcesz zeby pojezdizła na quadzie :) w taki mróz to znaczy ze chcesz zeby cie znienawidziła ??

No może fakt .. nie ta pogoda ...a Immola w Piasecznie otwarta ? :embarrassed:

moment. to jej urodziny czy Twoje ? :naughty:

Opublikowano

Stary 'Upiór w Operze" w Romie rzuca na kolana, ale z biletami trzeba chyba kilka miechów wcześniej się orientować.

No to opcja na inną okazję .. ale się pójdzie :wink4:

"Kwadrat" też ciężka sprawa od ręki, chyba że miejsca na schodach tzw. stojące, ale to chyba Cię nie interesi :cool1:

Absolutnie :tongue4: .. patrzyłem koncerty ...też nic ciekawego :thumbdown:[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 12:13:08 _________________________________________________

moment. to jej urodziny czy Twoje ? :naughty:

Mojej kobietki ...tylko wiem , że chciała jechać na gokarty ,quady i łyżwy :wink4:

Opublikowano

http://www.borpince.pl - same plusy, swietne wino

http://www.karpielowka.com.pl/PL.PHP - tez goraco polecam, do tej pory nie wierzylem, ze mozna zjesc rownie dobrze na mazowszu jak i w tatrach...

z tą drugą to trzeba uważać, nie zawsze wszystko jest świeże :sick3:

Opublikowano

(...) urodziny (...) jazda quadami obowiązkowa (...)

A to Twoje urodziny, czy jej? :polew:

No dobra, bez jaj - napisałeś, ze powaga, więc temat potraktuje poważnie (mimo żartobliwego tonu).

Na początek trochę teorii (dziewczyny nie czytać) - laski w przedszkolu uwielbiają przebierać/bawić się w księżniczki - zostaje im to na całe życie..

Jak chcesz, żeby w ten dzień rozpłynęła się ze szczęścia, to wszystko co zaplanujesz musi być zgodne z tym założeniem. Nawet quady choć uważam, że (nawet jeśli o nich marzyła) to o tej porze roku zły pomysł-facet byłby szczęśliwy mogąc wytaplać się w błocie na quadzie, a potem pierdolnąć żołądkową z gwinta i pierdnąć. Laski zazwyczaj muszą mieć sprzyjające waruny. Przykro mi Ragga, ale moim zdaniem scenariusz Pietro ma największe szanse powodzenia. Adrian ma racje - im to (ja też nie rozumiem dlaczego) nigdy się nie nudzi. I najczęściej (wbrew temu co czasem same mówią) im bardziej przesłodzony scenariusz tym więcej plusów sobie nabijasz.

Ze swej strony proponuję kilka opcji-ja skupię sie na dwóch podstawowych:

Opcja 1

Quady/Gokarty, kino, kebab i browar, kręgle - wszystko w jednej miejscówce i nie tak całkiem drogo na Bemowie koło Carrefour. Ty będziesz miał świetną zabawę. Już Ci zazdroszczę. Ona prawdopodobnie też powie, ze było fajnie. W ich języku bedzie znaczyć: KURWAAAAA!!! A KWIATKI GDZIEEEEE!!!! A MIAŁO BYĆ TAK ROMANTYCZNIEEE!!! JESTEM NIESZCZĘŚLIWAAAAA!!! NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULIII!!! Odwróć się do ściany ty cuchnący piwskiem i ostrym sosem z kebaba prostaku - nawet jeśli w rzeczywistości bedzie się nieźle bawić.

Opcja 2

Poświęcasz noc na obejrzenie na kablówce Zone Romantica (czy jakoś tak się to nazywa) i działasz zgodnie z tym karmelem który tam zobaczysz. A więc np:

- punktualnie o 12,01 dostaje od Ciebie życzenia urodzinowe SMSem (nieważne, że mieszkacie razem, nieważne że może bedzie już spać i przeczyta już rano. Ty masz tak zorganizować, żeby SMS miał datę 12,01)

- rano jeszcze w łożnicy życzenia, buziaki, kwiatek, obietnica wieczornej niespodzianki, sex (jak dacie radę :D )

- rano w całym mieszkaniu spotykają ją porozkładane po całym mieszkaniu kwiaty. Nie musi być wypasiony bukiet. Mogą być tanie, ale w kilku miejscach w których będzie chodzić. Blat w kuchni, na wannie, umywalka, na jej ręczniku, na jej butach, w kieszeni kurtki, na klamce, na klapie od sedesu. Im więcej tym lepiej. Jak któregoś znajdzie dopiero po 3-ch dniach, to nawet lepiej - nabijesz punkty po 3-ch dniach. Nie musi być od rana-równie skuteczne jak będzie znajdować kwiaty po Waszym wieczornym powrocie. Wszystko zależy od tego jak Ci się uda zorganizować logistykę.

- wieczorem kroki: jedzenie, balety (BARDZO WAŻNY PUNKT), ROMANTYCZNY sex w domciu (no chyba, że będziecie tak rozgrzani, ze trzeba będzie wcześniej: na baletach, w tramwaju, czy w krzakach pod blokiem :D )

- jedzenie: zależnie od gustów. Węgierska Flyera wygląda ciekawie (a i logistycznie dobry punkt). Tradycyjnie włoskie są pewniakami-ja polecam Piccolo Italia przy Grójeckiej/Krakowskiej, nie jest najtaniej, ale to 1000% pewniak (namiary znajdziesz w necie). W jednej z przecznic nowego światu jest też fajna włoska w podziemiach (będziesz zainteresowany-daj znać to znajdę namiary). Sushi (jak jadacie) - Akashia rządzi, ale tylko ta przy Jana Pawła (adamooo - ta w Złotych to szit).

Podczas kolacji masz być jak j**any Antonio Banderas (możesz sobie nawet flamastrem wąsik pierdyknąć). Szarmancki, wyprostowany jakbyś miał kij w d*pie, marynara i krawat obowiązkowo (nie wiem co one w tych garniakach widzą), całujący w dłoń, podtrzymujący krzesło, podający sól i biegający po świeżo zmielony pieprz do kelnerów, patrzący głęboko w oczy, powtarzający, ze wyjątkowo pięknie wygląda/pachnie/porusza się/uczesała się/umalowała się/wszystko. Tutaj nigdy nie będzie grzechu przesady, może być conajwyżej foch różnego stopnia z powodu Twojego zaniechania. Nawet jak przegniesz z tym staraniem się, to zawsze możesz obrócić to w żart i powiedzieć "To wszystko dla Ciebie kochanie" - będzie powód do śmiechu, a i tak będzie Cię kochać (jeszcze bardziej).

- balety - bardzo ważne, bo 1) będzie fajnie, 2) pokazuje, ze się starasz (więc ona kocha Cię jeszcze bardziej), 3) nie będzie wrażenia, ze było zaplanowane żarcie i wyro 4) one zawsze strasznie lubią tańczyc (znowu nie wiem dlaczego). Miejscówka zależnie od gustu i logistyki. Zwyczajowym pewniakiem są:

a) kluby salsy (Poziowy podpowie gdzie są) - jeśli nie tańczysz salsy to rozwiązanie może wymagać samozaparcia od Ciebie, bo będziesz wyglądał i czuł się jak kretyn próbując nieudolnie naśladować fantastycznie poruszających się tancerzy

B) kluby z muzą arabsko/bollywoodzką. Mogę polecić jeden w okolicach Placu Powstańców Warszawy (nie pomyl z Sofią :polew:). Znacznie fajniejsze rozwiązanie jeśli jesteś tanecznym lebiegą - wystarczy rytmiczne podskakiwanie, bliżej nieskoordynowane wymachy ramion, szeroki uśmiech i klimacik miejsca załatwiają temat (no, nie powiem, ze zalkoholozowanie sie zaszkodzi :decayed: )

- sex w domciu - bardzo ważny punkt. Zadbaj, żeby nie przesadzić z alkoholizowaniem, bo romantyzm chj strzeli jak zamiast być ognistym Włochem w łożu będziesz musiał polecieć wiesz gdzie i zrobić wiesz co. Co do tego punktu nie będę się rozwodził. Odpowiednie światło, muzyczka. Na wejście może być numer z kwiatami (zamiast rano). Zresztą jak chcesz to w tym obszarze też parę rzeczy mogę pokazać :decayed:

Patrząc na stopień rozpisania się - rekomenduje opcję 2 :decayed: , choć w zależności od stopnia zaangażowania możesz ją wzmacniać lub osłabić (poprzez dodawanie/usuniecie poszczególnych elementów)

Uwaga.

Udzielam Raggamanowi jednorazowej, bezpłatnej licencji na wykorzystanie opisanych powyżej pomysłów na wieczór. W innych przypadkach należy mi się opłata za prawa autorskie w postaci dwóch solidnych porcji żołądkowej gorzkiej (mogą być z gwinta)

Ja pierdziutam, ale sie rozwinąłem :blink::shocked::slina:

Opublikowano

z tą drugą to trzeba uważać, nie zawsze wszystko jest świeże :sick3:

Ło... bylem tam raz dopiero.

Opublikowano

wiciuuuuuuuuuuuu

zabiłes mnie :):polew: :polew:

Ragga juz wiesz co masz robić :P

Opublikowano

Wituś jebaniutki......... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Uwielbiam go czytać :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Wituś jebaniutki......... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Uwielbiam go czytać :decayed: :decayed: :decayed:

marnuje sie w tej swojej pracy, powinien pisac do jakiegos Brawo Girl ! :)

Opublikowano

Witek, ja czasem to mam wrażenie, że wiesz więcej o kobietach niż ja :tongue4::wink4:

Opublikowano

wit.s

Wit..juz mowilem , ze jestes moim mentorem :decayed:..aleś Ty mi opisał wyjebiste opcje na pierwszą randkę ..bo na urodziny to tak sredniawo :kox::polew: :polew:

Opublikowano

Qtwa niesamowity tekst Wicia... Nic dodać nic ująć.... Chyba zostaniesz naszym Guru od tych spraw :evil: ... :notworthy:

Opublikowano

3) nie będzie wrażenia, ze było zaplanowane żarcie i wyro

:mysli: zawsze jest, chyba ze rzeczywiscie znajdzie cos po 3 dniach.....

Opublikowano

Tekst Wicia miażdży :kox: