Gość Murzyn Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 adamooo napisał/a:biedne dziecko w tym b7 zawsze lepiej wygladać jak biedne dziecko w B7 niż jezdzić B6 a zaraz sie dowiem ze B5 to nie samochod tylko dupowóz wazne zeby byl TDI i Q
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 zawsze lepiej wygladać jak biedne dziecko w B7 niż jezdzić B6 Tomboy hamuj mi tu bajere bo jutro bedzie lisc, niektorzy nie maja tak dobrej tesciowej ze odda swoj odcinek z renty jak twoja Ci dała i teraz kredyta dostales upss mialem nie mowic :mrgreen: [ Dodano: 11-12-2006, 13:18 ] wazne zeby byl TDI oj Murzynek ja cos czuje ze nastepne auto nie bedzie TDI bo musi byc Quattro a 2,5 nie chce i w rachube wchodza dwa silniki 1,8T i 3,0 aczkolwiek boje sie tego 3,0
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 i słusznie, że 3.0 sie boisz!! Tomboyu będzie quattro??
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 No ja pamietam jeszcze w 45roku jak Tomboy mowil ze bez Quattro nie kupi juz woli jezdzic Springerem do konca zycia :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 No ja pamietam jeszcze w 45roku jak Tomboy mowil ze bez Quattro nie kupi juz woli jezdzic Springerem do konca zycia hihi ja ostatnio duzo jezdze reliktem polskiej motoryzacji czyli "pickupem" +witaminka duzo minusow ale 1 wielki + :arrow: RWD....jak wsiadam do audi to juz przy ruszaniu wq...a mnie ten debilny przedni naped....nigdy wiecej FWD :twisted: quattro, albo RWD nawet kosztem rozstania sie z uochanym gnojojadem
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 albo RWD nawet kosztem rozstania sie z uochanym gnojojadem czyli koncepcja calkiem podobna do mojej :mrgreen: to zostaje nam tylko quattro bo rwd to audi nie robi
Gość Murzyn Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 a co powiesz na takie obliczenia: AWD(czyli to co lubimy)-FWD(czyli to czego nie lubimy)=RWD :mrgreen: (i wtedy nawet gnojojad niebylby zamulony przez quattro prawda ze proste
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 No chyba ze pogadam z Tomboyem i on mi zdradzi skad tu wziasc tyle hajsu na B7 3,0 TDI wtedy to bedzie wszystko to co lubia dziki :twisted:, ewentualnie spic ono i zeby sie za auta pomienial
T-żółw Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 a co tu taki spokoj wszystkich zamurowało ze Tomboy nabiera B7 widzę, że wątek humorystyczny kwitnie :mrgreen: przebijacie Łyżwińskiego i Leppera Panowie :razz: [ Dodano: 11-12-2006, 21:39 ] on mi zdradzi skad tu wziasc tyle hajsu na B7 3,0 TDI wziąść to sobie na kredyt możesz..zamiast mieszkania :razz: trzeba to potrafić porządnie utrzymać jeszcze
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zólwiu jak ty ladnie na fotce wyszedles malo co a bym cie nie poznal jakis taki trzezwy i wyspany :mrgreen: to wyspiarskie powietrze tak na Ciebie dziala
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 fakt, fakt tylko pączków brakuje w dłoniach
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 moze na diecie tak samo jak Tomboy :mrgreen: juz dawno miala sie skonczyc a ja tam imieninowki nie widzialem jeszcze :shock: :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 imieninowki nie widzialem jeszcze po pierwsze nie obchodze a z tego co pamietam moge sie zawsze napic bez okazji.....
Gość Murzyn Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 trzeba to potrafić porządnie utrzymać jeszcze _________________ raz w tygodniu na spocik to jakos strasznie po kieszeni nie szarpnie
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja tylko chciałem powiedzieć, że zalegam z butelką dla prezesa i chętnie bym ją postawił obok prezesowskich butelek imieninowych co to nam obiecał...
Gość Tomboy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 butelek imieninowych co to nam obiecał... obiecał wódke ale nie imieninowa.... propozycja - moze jutro??????????
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 obiecał wódke ale nie imieninowa.... propozycja - moze jutro?????????? Moge byc za kierowce :mrgreen: tylko dajcie mi jakis szybki woz :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 bo wiecie co???tylko duzo sie mowi a jak przyjdzie co do czego - to wszyscy mowia: nie dzisiaj......
Lukas Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bo powiem wam tak na tygodniu to dziwnie pic w weekendy to ja nie mam czasu hmm to chyba ja juz wiem czemu nie pije a co do napicia sie to moze beda jakies nowe ciekawe fotki do dzialu "uzytkownicy pokazcie sie"
Rekomendowane odpowiedzi