Nosfer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kuffa, Radom zasypało, a ja na letniaczki zmieniłem, żeby auto ładniej wyglądało. BTW, czy uwierzycie mi jeśli powiem, że wczoraj w nocy zamieściłem ogłoszenie na alledrogo i od tego czasu miałem spokojnie ze 20 telefonów w sprawie Audi? W sumie to jest o co walczyć. Cieszy mnie to, bo też chcę sprzedać paździerza
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Cieszy mnie to, bo też chcę sprzedać paździerza Bo sprzedać to trzeba umić. Jak będziesz miał problem to zgłoś się do wuja Zygmunta.
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6272812,Kierowca_testowy_zginal_w_trakcie_jazdy_probnej_prototypu.html
Motor Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Szufela! Flyer warto wytrwać do końca filmiku
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 A co to za motor? Gdzieś go już kiedyś widziałem..
moskal Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Cieszy mnie to, bo też chcę sprzedać paździerza a w co celujesz ??? B6 ????
Motor Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 A co to za motor? Gdzieś go już kiedyś widziałem.. kojarzysz?
Kaśka Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Pamiętam, że byłeś w Kaletce. I zaginął w akcji z bardzo cenna i poszukiwaną Finką
Pingvin Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Pada śnieg, pada śnieg cieszą się quatrówki :polew: Jakieś nowe rodzaje panien?? Quatrówki?? :polew: Słyszałem, że na lubelszczyźnie ładnie nawiało śnieżku, a ja tam dzisiaj będę... będzie Collin Mc Rae - stage finlandia
ono Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 O miło ,że mnie jeszcze pamiętacie hi Chopie gdzie cie wcieło na tyle ?
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 moskal, gdybyś miał sprzedawać swoją ruinę to ile byś za nią chciał? Tak pytam tylko, bo wiem, że Twoj paździoch jest większym paździochem niż mój i jestem ciekawy czy dałbyś większą cenę czy mniejszą. BTW jutro jedna osoba umówiona, w niedziele dwie (albo i trzy, już nie pamiętam) i na poniedziałek dwie. Moja Niunia ma wielkie branie.
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kurfa... bialo w wawie, a ja bez auta No ja można powiedzieć, że też. Mam jedynie busa - chyba go zaraz wyprowadzę.
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Przed sprzedaza to mozesz upalac do woli
krzyniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Pamiętam, że byłeś w Kaletce. I zaginął w akcji z bardzo cenna i poszukiwaną Finką Kasia powiem szczerze że jednak dobrze żeśmy go wtedy nie znaleźli bo nie dość że byśmy pobili wynik SebMis_a to jeszcze wracali do domku w poniedziałek :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:14_________________________________________________ Moja Niunia ma wielkie branie. po prostu żeś ładne zdjęcie zaj**ł do aukcji
moskal Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 moskal, gdybyś miał sprzedawać swoją ruinę to ile byś za nią chciał? Przesadziłes stary Tak pytam tylko, bo wiem, że Twoj paździoch jest większym paździochem niż mój i jestem ciekawy czy dałbyś większą cenę czy mniejszą. Moja w porównaniu z twoja to perełka , nie zastanawiałem sie ile chciałbym za nią $$$ , bedzie jezdzić do obsranej smierci..... mojej lub jej ale napewno wiecej bym chciał niz ty za swoją
Rekomendowane odpowiedzi