lukaszr Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 PS Ceny znam W końcu jakiś sensowny post z prośbą o logi
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Prośba do osob z Pruszkowa i okolic. Czy jest ktos kto wybiera sie jutro na spota i jednoczesnie moglby odebrac od kokosa paczke dla mnie i boberka? Norbi? Nosfer?
Al_Capone Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry za OT Panowie, ale ... ... czy ktoś byłby chętny jutro zrobić logi w moim paździochu? Ostatnio słabnie momentami i trzeba by go osłuchać. PS Ceny znam Kurcze uprzedził mnie Ale tez dostosuje sie do cennika, jezeli sie zalapie jeszce. Moj traktorek chodzi mi jak AHU To ja się uśmiechnę do lukaszar Jakiej marki waluta preferowana?
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Eeeeee o co biega z tym : dzień dobry Tomek ? bo nie trybie chodzi o : "bry Tomek :hi:" Tomaszust tego nienawidzi
mcm Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry za OT Panowie, ale ... ... czy ktoś byłby chętny jutro zrobić logi w moim paździochu? Ostatnio słabnie momentami i trzeba by go osłuchać. PS Ceny znam Moj traktorek chodzi mi jak AHU czyżbyś miał coś do AHU bo mój chodzi jak AWX :>
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Eeeeee o co biega z tym : dzień dobry Tomek ? bo nie trybie chodzi o : "bry Tomek :hi:" Tomaszust tego nienawidzi w szczególności "bry"
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To ja się uśmiechnę do lukaszar Jakiej marki waluta preferowana? :cool1 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jebłem :kox:
lukaszr Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To ja się uśmiechnę do lukaszar Jakiej marki waluta preferowana? Jeżeli chodzi o waluty to biorę w takich jak wszyscy, czyli może być w: lejach, kunach, lekach, dramach, manatach, lari, tenge, somach, tugrikach, somoniach, sumach, juanach, patacach, wonach, rielach, rupiach, kipach, ringgitach, kiatach, ngultrumach, szekelach, florinach, bolivianach, quetzalach, ugijach, dirhamach, kwanzach, dalasi, cedi, nairach, nakfach, birrach, pulach. lotiach, ariarach, meticalach, lilangeniach, kwachach no ewentualnie w funtach angielskich lub EURO, ale wolę jednak w którymś z wyżej wymienionych, bo łatwiej je wymienić na PL złotówki :polew:
Al_Capone Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 myslalem raczej a jakiejs bardziej plynnej walucie, ktorej nie da sie zamrozic
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 myslalem raczej a jakiejs bardziej plynnej walucie, ktorej nie da sie zamrozic od ciebie bym takiej płynnej nie wziął...słyszałem, że zaopatrujesz się pod stadionem X-lecia
mcm Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 myslalem raczej a jakiejs bardziej plynnej walucie, ktorej nie da sie zamrozic od ciebie bym takiej płynnej nie wziął...słyszałem, że zaopatrujesz się pod stadionem X-lecia PopScandic w plastikach :?: bbbrrrrrrrrr
Al_Capone Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 od ciebie bym takiej płynnej nie wziął...słyszałem, że zaopatrujesz się pod stadionem X-lecia Acha i co? To mialo byc smieszne tak? Nastepnym razem bardziej sie postaraj. Na pewno ci sie uda Wiara czyni cuda
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 PopScandic w plastikach :?: bbbrrrrrrrrr :sick3 nie wnikajmy
Nosfer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Prośba do osob z Pruszkowa i okolic. Czy jest ktos kto wybiera sie jutro na spota i jednoczesnie moglby odebrac od kokosa paczke dla mnie i boberka? Norbi? Nosfer? Ja oczywiście bym mógł, ale nie mogę powiedzieć nawet na 50% czy przyjadę na spot Lepiej uderz bezpośrednio do Norbiego.. Jak się okaże, że dam radę przyjechać do zadzwonię do Kokosa i jak nikt Ci tego nie odbierze, to do niego podjadę.
Italiano Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja bym pojechał i okrężną drogą żeby ci to zabrać, ale niestety chory w łóżku leże i nie pomogę. Nawet jutro na spota nie zawitam
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Z Gocławia to raczej nie masz po drodze Adrian...
Korzeń Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To ja się uśmiechnę do lukaszar Jakiej marki waluta preferowana? Jeżeli chodzi o waluty to biorę w takich jak wszyscy, czyli może być w: lejach, kunach, lekach, dramach, manatach, lari, tenge, somach, tugrikach, somoniach, sumach, juanach, patacach, wonach, rielach, rupiach, kipach, ringgitach, kiatach, ngultrumach, szekelach, florinach, bolivianach, quetzalach, ugijach, dirhamach, kwanzach, dalasi, cedi, nairach, nakfach, birrach, pulach. lotiach, ariarach, meticalach, lilangeniach, kwachach no ewentualnie w funtach angielskich lub EURO, ale wolę jednak w którymś z wyżej wymienionych, bo łatwiej je wymienić na PL złotówki :polew: Ściereczka do monitora potrzebna od zaraz Tak wogole to myślałem, że przyjmujemy walute w Stock-ach, Johny Walkerach, Bolsach...
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Tak wogole to myślałem, że przyjmujemy walute w Stock-ach, Johny Walkerach, Bolsach... tak ale tylko ORI wyroby a nie stadionowe podróby
Rekomendowane odpowiedzi