Korzeń Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 panowie mógłby ktoś wziąć dziś VAG na spota? miałbym prośbę o sprawdzenie szczelności skraplacza klimatyzacji nie podpisales oswiadczenia o zapoznaniu z cennikiem. bedzie problem :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://nkpeel.pinger.pl/ :polew: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 "Kamila czeka aż jakiś Korzeń się w nią zapuści"
Korzeń Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 "Kamila czeka aż jakiś Korzeń się w nią zapuści" Ja się co najwyżej mogę na nią sp.....
Aydaho Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 OK, ale czy mogę stosować G 040 czy szukać odpowiednika G 020 z Febii :?: Sio na techniczny tam nikt nie czyta
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 "Kamila czeka aż jakiś Korzeń się w nią zapuści" Ja się co najwyżej mogę na nią sp..... splunąć ? Myślisz, że to konieczne ..że ma problemy z wilgotnością terenu ?
Kowal Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 panowie mógłby ktoś wziąć dziś VAG na spota? miałbym prośbę o sprawdzenie szczelności skraplacza klimatyzacji nie podpisales oswiadczenia o zapoznaniu z cennikiem. bedzie problem :gwizdanie: rozumiem, że opłata w krowach
Flyer Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bedzie mial ktos na spocie tasme materialowa?
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bedzie mial ktos na spocie tasme materialowa? Darek zwany Tosikiem
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bedzie mial ktos na spocie tasme materialowa? a po co ci
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Bedzie mial ktos na spocie tasme materialowa? ja mam
Carlos Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie niech ktoś weźmie długi torx jeżeli macie do odkręcenia lamp. potrzebuję żarniki wymienić.
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie niech ktoś weźmie długi torx jeżeli macie do odkręcenia lamp. potrzebuję żarniki wymienić. filip z saturna ma
Kowal Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 chopy nie bądźcie tacy i weźcie VAGa bo nie wiem czy zbierac kase na skraplacz boberek dałbyś radę? stawiam browca
Al_Capone Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ale cisza. wszyscy stoja juz w korku jadac na spota
Italiano Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 chopy nie bądźcie tacy i weźcie VAGa bo nie wiem czy zbierac kase na skraplacz boberek dałbyś radę? stawiam browca Sprawdź wpierw bezpiecznik, u mnie był walnięty, i nie spuszczał ciśnienia. Po wymianie słychać tylko było psss.
tomaszu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ale cisza. wszyscy stoja juz w korku jadac na spota Miałem dziś podskoczyć, ale czasu mi zabrakło.. Aha, dzieki za życzenia dla Tomków, ale ja miałem imieniny 29 grudnia.
Italiano Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:20_________________________________________________http://www.yanosik.org/pojazdy-nieoznakowane/?gclid=CPyz_cHBhpkCFYST3wodMBTamA
Rekomendowane odpowiedzi