Norbi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ... to se na spota pojechałem ... Ale o co kaman, orka tyrka??[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________Fly i co tam wyniknęło z tą turbawką, bo nie mogłem zostać do końca, a słabawo to brzmiało.Oniak... brak mi słów
Flyer Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Fly i co tam wyniknęło z tą turbawką, bo nie mogłem zostać do końca, a słabawo to brzmiało. Juz Ci relacjonuje na giegie... generalnie - wyrzekam sie swojego auta :cwaniak1: Aaaa.. bym zapomnial - mam piekna nowa kiere... dzieki boberek No i podziekowania dla lukasza za pomoc [jak zwykle] przy aucie...
PIXI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.motofakty.pl/artykul/nieoznakowany_radiowoz_policji_nie_pogoni_pirata.html Może w końcu chłopcy radarowcy nie będą piratami drogowymi
AndyN Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Boberek, dzięki! Co ja bym bez Ciebie zrobił? Nic "Zobaczyć Q na ekranie VagComa ... Bezcenne"
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Flyer Wszystkiego najlepszego I dużo i kropków zielonych
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Opowiadać co się tam działo. Ominęły Cię kielony od Toma77 [br]Dopisany: Marzec 04, 2009, 12:06:49 _________________________________________________Flyer Zdrowia, szczęścia i wszystkiego czego sobie życzysz
PIXI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Michał 100 lat i wszystkiego naj.... P.s. dzięks za listwy jutro będę rezał.... Pzdr PIXI
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Flyer , Nosfer - wszystkiego najlepszego
Flyer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 A dziekuje... byliscie szybsi niz mał łymyn
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Chłopy najlepszego. Wczoraj Pani Policjantka wlepiła mi mandat za szybką jazdę - aż 91 km/h na idealnie równym i w miarę szerokim asfalcie - oczywiście to był teren zabudowany. Trzeba zakładać antene.
Aydaho Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Michał - najlepszego ( i oby Przasnyska w tym dniu miała dla Ciebie wyłącznie pozytywne informacje )
marcin j Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam . Poziek jak tam Carbonova sprawa sie rozwija.
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Fly i co tam wyniknęło z tą turbawką, bo nie mogłem zostać do końca, a słabawo to brzmiało. Juz Ci relacjonuje na giegie... generalnie - wyrzekam sie swojego auta :cwaniak1: Aaaa.. bym zapomnial - mam piekna nowa kiere... dzieki boberek No i podziekowania dla lukasza za pomoc [jak zwykle] przy aucie... no problemo czego sie nie robi dla kolegów i dla pysznego TREKKERA w North Fisz-u :polew: z tym państwo pani przesadziła Boberek, dzięki! Co ja bym bez Ciebie zrobił? Nic "Zobaczyć Q na ekranie VagComa ... Bezcenne" AndyN obiecąłem to pomogłem ciesze se sie cieszysz mam nadzieje ze juz wiecej takiego błedu nie popełnisz z drugiej strony mam BT do swojego auta zeby nie twój bład to bym go nie miał teraz fajnie ze wszytsko działa WKOŃCU Flyer 100 LAT i mniej problemów z A4 bo jak narazie masz sporego pecha ... to se na spota pojechałem ... Ale o co kaman, orka tyrka??[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________Fly i co tam wyniknęło z tą turbawką, bo nie mogłem zostać do końca, a słabawo to brzmiało.Oniak... brak mi słów dzięki za dowiezienie Kokosa na spota razem ze stabilizatorami :kox: :kox: kawał pręta
Reggi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Wczoraj Pani Policjantka wlepiła mi mandat za szybką jazdę - aż 91 km/h na idealnie równym i w miarę szerokim asfalcie - oczywiście to był teren zabudowany. Trzeba zakładać antene. Było Pani zaoferować dobre ciapanko ....zamiast mandatu Nosferski ...wszystkiego naj naj naj :kox: :kox:
jarko Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Skromny torcik dla Flyera :gwizdanie: Drugi dla Nosfera I jeszcze jeden, taki wspólny Wszystkiego dobrego Pany
Rekomendowane odpowiedzi