Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dokladnie ono spalanie to chyba wzrosnie no ale liczy sie efekt :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Panowie czy jutro jest spotkanie?? I Bartek czy ta cena za ksenonki jest tylko dla nas czy moge jeszcze kumpla z tobą skontaktować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no właśnie widzim sie jutro czy nie bo ja to juz sam nic nie wiem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja jutro lece do Łodzi no ale na 19 będe jak coś :)No chyba że mnie wkońcu dupną to przyjade na lawecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ja na te chwile nic nie moge powiedzieć będe wiedział dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja jutro lece do Łodzi no ale na 19 będe jak coś :)No chyba że mnie wkońcu dupną to przyjade na lawecie kurcze może ja urlop wezme i pojade jako twój driver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Lukas jak chcesz nas porozwozić po domach to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Daje znak :arrow: to kiedy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Panowie, ja w sobote wybijam na Hiszpanie - moze Lukas23 rzeczywiscie nas porozwozi po domach:) Zwłaszcza że on deklaruje nie picie alkoholu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to panowie jak mus to mus czołowy prezes sie chce pozegnać z nami to może jacys chętni no jakby co to ja na serio nie pije % to nie ma problemu damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 To moze jutro pod haslem browarowanie???????????????????::):):):):):):):):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 z tego co wyczytalem to spotykacie sie we wtorek .... ??? a moze w srode z rzesza AKP Warszawa... bedzie nas wiecej ..... ? taka mala propozycja.... Spot w ta środe całkiem ciekawie sie zapowiada...... Zapraszam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 W sumie wpadlem na pomysl ze ono tez moze porozwozic:) i tak mu prawka nie zabiorą.... ..............guupi <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Spanky w srodę też bedę nie ominę tej niespodzianki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 O ja nie moge w srode - jedyny w swoim rodzaju dzien dla mnie - środa świeto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Spanky w srodę też bedę nie ominę tej niespodzianki :mrgreen: to dobrze ...... :twisted: reszta tez moze sie skusi ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A tak nawiasem Spanky to pomyslimy zeby sie spotkac całą rodzina OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam :!: Panowie jak z tym spotem jutro :?: tomboy wyjeżdża to wypadałoby sie pożegnać, nawet przy oranżadzie :mrgreen: poziek tez chyba niedługo odlatuje więc tym bardziej :!: ok nie mam dostpeu do netu w pracy więc jakby co: PROSZE O INFO CZY JEST SPOT NA TELEFON DO 16 :!: dzięki :!: po 16 zawijam sie do domu :razz: acha adamooo jest bez fury, oze jkaby spot był jakoś go zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 W sumie wpadlem na pomysl ze ono tez moze porozwozic:) i tak mu prawka nie zabiorą..................guupi <joke> tomboy to wcale nie jest śmieszne heheheheheheh A w środe to ja spadam na dolny sląsk na świeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no to panowie jutro podpisujemy listę obecności bartte też powiedział ze bedzie tylko adamooo trzeba zgarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi