m@riucha Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a ja proponuję spoty robić w ....... środy :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Trzeba też pamietac że w maju Torwar nie bedzie czynny z powodów okapowych z drzewek. Powtarzam info o spotach bedzie po południu w kazdy poniedziałek
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zapomniales o posilku w nordfiszu Rzeczywiście
moro99 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Warszawskie grono, wlasnie sie uzyskalem odpowiedz na swoj watek, ktory przed 1h wstawilem. Dzieki W odpowiedzi padly stwierdzenia ze powinnienem cytuje: zapiac VAG'a, posprawdzac bledy i zrobic logi. Nie znam sie na tych sformulowaniach. Spotykam sie z tym problemem pierwszy raz. Ile to kosztuje? Gdzie mozna to w Warszawie (najlepiej poludniowa czesc) zalatwic? ps. Jutro regeneruje pompe wspomagania przy Marsa Pozdro jesli wpadne na spocik - a mam dentyste na 18 (czyli sie spoznie raczej na bank jakbym mial byc) to moge ci podpiac komputer Cena promocyjna dla ciebie ustalimy Jak cos to szukaj mnie (Granatowe A4 Avant z granatowym srodkiem rejestracja WI) - nie ma chyba duzo takich u nas
Aydaho Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Torwar jest do d u p y - śmierdzi, głośno itd... ale jako jedyny powiem wprost - mam bliżej więc niech będzie
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Torwar tam się wszystko zaczęło i tu się wszystko skończy oj chyba spoty w sezonie 09 to tylko u sąsiada będe miał
franio Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kilka osób od nas się tym zajmuje i kosztuje to 199 EURO netto + 22% VAT, ale z tego co wiem możesz skorzystać z promocji, którą w kwietniu zrobił boberek - koszt to 99 EURO + 22% VAT - wlicza się w to logi + opinia specjalisty to dla mnie dwa razy
Aydaho Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Torwar tam się wszystko zaczęło i tu się wszystko skończy oj chyba spoty w sezonie 09 to tylko u sąsiada będe miał Krzysiu no zerwij smycz i wpadnij bo od ślubu to Cię dwa razy widziałem
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Adaś niedługo sezon na lody u żółwia nastanie to będzesz mnie widział częściej
Italiano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 To w końcu kiedy i gdzie te spoty? w poniedziałek czy we wtorek? Czy 2 razy w tygodniu? Dla mnie może być w poniedziałek na Torwarze, a we wtorek w promce, :>
moro99 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 juz jestem zmeczony bo albo nie rozumiem albo rozumiem za dobrze
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Adrian zmień awatar znudziły mnie te Panie...
malik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Niech będzie ten Torwar skoro tak za nim tęsknicie. Obawiam się jednak tego, że poza wspomnianymi już problemami organizacyjno-logistycznymi (pogoda, deszcz) ci którzy najbardziej krzyczą za Torwarem wogóle się na nim nie pojawią Wnoszę po tym, że żadnego z tych jegomościów wogóle nie widziałem na ostatnich spotach. Możliwe, że właśnie dlatego, że nie odbywały się na Torwarze Mam nadzieję, że to się zmieni po przeniesieniu spotów w ich "ulubione miejsce". Przykro by było przekonać się, że to wszystko była tylko hipokryzja :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1056&item=0 :kox: :kox:
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A wy tylko lać i wpierdzielać :polew: Ktoś dostał w pysk na spocie? NIe mówiłem o laniu po pyskach, tylko laniu do pisuaru :polew: Tudzież pod drzewem Niech będzie ten Torwar skoro tak za nim tęsknicie. Obawiam się jednak tego, że poza wspomnianymi już problemami organizacyjno-logistycznymi (pogoda, deszcz) ci którzy najbardziej krzyczą za Torwarem wogóle się na nim nie pojawią Wnoszę po tym, że żadnego z tych jegomościów wogóle nie widziałem na ostatnich spotach. Możliwe, że właśnie dlatego, że nie odbywały się na Torwarze Mam nadzieję, że to się zmieni po przeniesieniu spotów w ich "ulubione miejsce". Przykro by było przekonać się, że to wszystko była tylko hipokryzja :gwizdanie: Malinowy cfaniaku, stare wróble na takie plewy chcesz brać? :D
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1056&item=0 :kox: :kox: No właśnie widział już ktoś?
moro99 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja sie do kina wybieram[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 23:51_________________________________________________http://wp.tv/i,Kamarera-D-Deejays-Beautiful-days,mid,296082,klip.html?ticaid=57cc8
Tukan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1056&item=0 :kox: :kox: No właśnie widział już ktoś? Wczoraj bylem fajny film Jak ktos lubie takie filmy lub ogladal poprzednie czesci to polecam
Rekomendowane odpowiedzi