spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chodzilo mi tylko o wykasowanie instepkcji (2min roboty) zapraszam ..... 50 zł ...
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zapraszam ..... 50 zł ... Robisz niezdrową konkurencję ... poza tym nie przyjeżdżasz na spoty więc sio
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zapraszam ..... 50 zł ... Robisz niezdrową konkurencję ... poza tym nie przyjeżdżasz na spoty więc sio oj tam ... daj zarobic .... :polew:
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 oj tam ... daj zarobic .... co do spotu Redbull to jak na razie promenada w/g głosowania jak dla mnie to dostosuje się do większości
Burt Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ciekaw jestem na jakie miejsce zlotu szanowne grono sie zdecyduje. Swój pierwszy zlot zaliczyłem chyba 11 listopada ...Arkadia była pusta... a na parkingu tylko około 6 pięknych Audi A4. Myślałem ze cos podejrzę, dowiem sie jakiś ciekawostek, ktoś cos doradzi... mam nadzieje ze jutro będzie lepiej. Frekwencja wieksza... bo inaczej kumple z pracy z Honda Civic Klub nie dadzą mi żyć. Sie rozumie ze za 10 min będę wiedział gdzie jutro sie udać. :> Pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 oj tam ... daj zarobic .... :polew: W sumie to i dobrze, przynajmniej będzie powód żebyś się w końcu pojawił
Kaśka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Patrząc na to, że do końca ankiety zostały dwie minuty szykuję się na jutro do Promki. Vox populi vox dei.
Burt Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A gdzie dokladnie w tej Promenadzie sie ustawiamy? od Goclawia czy od Ostrobramskiej? Poprosilbym o jakies info dla nowicjuszy
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Starość poszła spać jutro trza zerknąć Burt ... ja sam nie wiem bo do promenady pojadę 1-wszy raz
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A ja pitole i rozwalam gryla na torwarze
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 III piętro na wielopoziomowym Dzięki Suli za namiar ... może jakieś szczegóły ;(
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie rób scen Leszczu Ja jutro pewnie przyjadę z zupełnie zrysowanym berecikiem Jak nie przyjadę, to znaczy, że bałem się wsiąść za kółko po tym praniu mózgu :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:22_________________________________________________ III piętro na wielopoziomowym Dzięki Suli za namiar ... może jakieś szczegóły ;( Wjazd jest "od tyłu" - czyli od ulicy Rychniewskiego/ Nowaka- Jeziorańskiego. Wjeżdżasz na samą górę i lokujesz się tuż zaraz - w w pobliżu :>
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie rób scen Leszczu Ja jutro pewnie przyjadę z zupełnie zrysowanym berecikiem Jak nie przyjadę, to znaczy, że bałem się wsiąść za kółko po tym praniu mózgu :gwizdanie: normalnie dachowałem :polew:
Burt Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 NO to skoro moje dziecko ma jutro poznac innych towarzyszy to warto jutro odwiedzic reczna myjnie na rogu Sobieskiego i Sikorskiego. III pietro...hmm najwyzej troche pojezdze troche po parkingu Jakie jest prawdopodobienstwo ze znajdziemy tyle miesjca zeby stanac w tyle osob w jednym miejscu a nie w roznych zakamarkach Promenady ?
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na III poziomie o tej porze zawsze było miejsce
redbull Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dojazd do Promenady jest mozliwy z 2 stron: 1) albo od ul. Fieldorfa --> ul.Nowaka-Jeziorańskiego 2) od ul. Ostrobramskiej - skręt do Promenady od razu za budynkiem Polsatu. Wtedy z lewej strony mijamy parking na powietrzu, a objezdzamy Promenade dookoła gdzie w koncu dojedziemy do ul. Nowaka-Jezioranskiego a potem juz tylko wjazd na wielopoziomowy parking. Akurat ten parking nie jest jakiś zakrecony zeby znalezc miejsce spotu...Po prostu wjedzamy na 1 pietro i caly czas jedziemy w gore az do 3 poziomu. Jest tylko jeden sposob zeby dojechac na 3 piętro takze nie ma rozbieżnosci co do miejsca w ktorym sie wyjedzie na 3 poziomie Probowalem znalezc jakas mapke parkingu zeby wkleic ale nic nie ma na necie.
T-żółw Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jakie jest prawdopodobienstwo ze znajdziemy tyle miesjca zeby stanac w tyle osob w jednym miejscu a nie w roznych zakamarkach Promenady ? spot w Promenadzie nie jest pierwszy raz, więc spoko, naprawdę duzo aut sie mieści
Elberoth Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gdybyście robili za 2tyg w Promenadzie to bym się do was wbił z Adamooo pokazać nowy nabytek.
Rekomendowane odpowiedzi