poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak łukasz mówi ze sie nie da to sie nie da a on wie co mówi i o czym mysli
MRoger Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 skoro lukaszr tak mówi to mogę jedynie mu pokiwać co prawda kolega dostał zdjęcie z numerami na szybie ... ale on wolno jeździ więc się nie liczy
lukaszr Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co prawda kolega dostał zdjęcie z numerami na szybie ... A konkretnie ? Możesz załatwić skan tego zdjęcia skoro niby odczytali numery z naklejki ? Przy okazji (auto na warszawskich blachach - ciekawe co robi w tym momencie jego żona)
Korzeń Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 U nas to i tak lipa bo na focie ściągną numery z naklejki na szybie po coś nakleił ? no i ja woze w schowku trzeba ją przykleić pod wycieraczką tak żeby nie było jej widać [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 12:45_________________________________________________ co prawda kolega dostał zdjęcie z numerami na szybie ... A konkretnie ? Możesz załatwić skan tego zdjęcia skoro niby odczytali numery z naklejki ? 2 lata temu dawali zdjecie teraz juz nie Edit. 4 lata temu
kasia82 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hejka all:) [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 12:47_________________________________________________W końcu dziś dostałam skórke na swoja tapicerkę wiec koniec z jazdą na gołych gąbkach
Korzeń Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zdjęcia z 2005 roku. Kasza nic nie widać. Z tego co kojarzę wtedy w Rapidach siedziała optyka Canona 3.2 Megapiksela. Nie wiem czego używają dzisiaj.
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W końcu dziś dostałam skórke na swoja tapicerkę wiec koniec z jazdą na gołych gąbkach I co w związku z tym ??
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 U nas to i tak lipa bo na focie ściągną numery z naklejki na szybie po coś nakleił ? dokładnie, ja już 4lata śmigam bez i jeszcze żaden misiek który mnie kontrolował się o nią nie pytał, raz tylko kazali mi rejestrację przykręcić bo leżała na siedzeniu jak powiedziałem że walnąłem zająca i odpadła, a jak misiek zobaczył popękaną ramkę to mi uwierzył
lukaszr Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zdjęcia z 2005 roku. Kasza nic nie widać. Z tego co kojarzę wtedy w Rapidach siedziała optyka Canona 3.2 Megapiksela. Nie wiem czego używają dzisiaj. Wtedy pracowały tylko Fotorapidy zwykłe o rozdzielczości 1,4 mln pikseli. Teraz są różne urządzenia, a jeżeli chodzi o Fotorapidy to są modele C i D o rozdzielczości 4 mln pikseli.
malik Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W końcu dziś dostałam skórke na swoja tapicerkę wiec koniec z jazdą na gołych gąbkach I co w związku z tym ?? No np. wolniej będzie wsiąkać... :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W końcu dziś dostałam skórke na swoja tapicerkę wiec koniec z jazdą na gołych gąbkach I co w związku z tym ?? No np. wolniej będzie wsiąkać... :gwizdanie: ładnie :polew:
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to ja bym jeszcze te gąbki wyprał przed założeniem skórki :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W końcu dziś dostałam skórke na swoja tapicerkę wiec koniec z jazdą na gołych gąbkach I co w związku z tym ?? No np. wolniej będzie wsiąkać... :gwizdanie: ..aleś ojciec doj**ał :polew: :polew:
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie ma ktos z was 16" fel do sprzedania ? Znajomek do B5 chce kupić :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie ma ktos z was 16" fel do sprzedania ? Znajomek do B5 chce kupić :gwizdanie: franio chyba coś ma ale dokładnie nie pamiętam
Aydaho Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie ma ktos z was 16" fel do sprzedania ? Znajomek do B5 chce kupić :gwizdanie: użyj opcji .......... :decayed:
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 [quote name= :palacz:adaho ] Nie ma ktos z was 16" fel do sprzedania ? Znajomek do B5 chce kupić :gwizdanie: użyj opcji .......... :decayed:
Korzeń Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_ori_felgi_audi_16_opony_gratis-t74294.0.html
malik Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ale marazm na tych warsiawskich. Jak my mamy dobić do 4 tysięcy stron do końca roku?
Rekomendowane odpowiedzi