Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką akcyzę ma ten podatek zastąpić? Tę płaconą przy zakupie auta? Tę wliczoną w cenę paliwa? :mysli:

To jest jakiś koszmar. Już widzę jak koleś, który jeździ 40 lat tym samym autem, bo go nie stać na inne, wyjmuje nagle z kieszeni i płaci za nie 3000 zł. Ciekawe czy za auta "zabytkowe" też trzeba będzie zapłacić? :mysli:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaką akcyzę ma ten podatek zastąpić? Tę płaconą przy zakupie auta? Tę wliczoną w cenę paliwa? :mysli:

Ma być to opłata roczna.. więc żadnej z nich. Nowy podatek i tyle. Dziś gadali na ten temat w radio. Opłata recyclingowa prawdopodobnie pozostanie bo płacisz w niej za złomowanie auta.

Opublikowano

Ciekawe ile z tego poszło by na drogi :wink4:

Byłby z tego jednak jednen plus - mniej złomu na drogach. Ale w Polsce jeszcze chyba za wcześnie na takie zmiany.

Opublikowano

No wiesz moj sie tu kwalifikuje na złom :) A uwierz mi jest w lepszym stanie technicznym niż połowa 5ciolatków na polskich drogach.

Problem lepiej by było rozwiązać przez rzetelne badanie techniczne.

[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________

Cały czas biję się z myślami co kupić: 17' czy 18' ?

Im większe tym lepsze :)

z6504680X.jpg

Opublikowano

Ma być to opłata roczna.. więc żadnej z nich. Nowy podatek i tyle. Dziś gadali na ten temat w radio. Opłata recyclingowa prawdopodobnie pozostanie bo płacisz w niej za złomowanie auta.

Na biurku ministra Jacka Rostowskiego leżą już założenia do projektu ustawy o podatku ekologicznym, który ma zastąpić akcyzę

Do doopy ten nius. Zero szczegółów :disgust:

Opublikowano

fuj

Opublikowano

ninja_hide.gif:polew:

309_500.jpg

Opublikowano

Na biurku ministra Jacka Rostowskiego leżą już założenia do projektu ustawy o podatku ekologicznym, który ma zastąpić akcyzę

Do doopy ten nius. Zero szczegółów :disgust:

Więcej szczegółów: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Rzad-zlupi-wlascicieli-starych-samochodow-1939022.html

Opublikowano

było :gwizdanie:

Zawsze mi imponowała Twoja błyskotliwość. :notworthy:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 13:24_________________________________________________Pany, wstawta jakieś zdjęcie golizny, bo moja A. chce zobaczyć co ja oglądam na tym forum. :decayed:

Opublikowano

Pany, wstawta jakieś zdjęcie golizny, bo moja A. chce zobaczyć co ja oglądam na tym forum. :decayed

już myślałem że nigdy nie poprosisz !!!!!! :kox: :kox:

http://www.youtube.com/watch?v=wfRuyo7I1C4&feature=related[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 13:41_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=R4iMM4r6u_k[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=KjupaglOyiE&feature=channel

Opublikowano

Spokojnie, ja tu dzielnie oglądam. :wink4:

Opublikowano

Fajne linki tu macie :decayed: A tak to siema Wawiacy :naughty:

Opublikowano

Witek masz już tablicę ? :naughty: