Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jak odpowietrzyć układ chłodniczy jak nie ma odpowietrznika ?
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A propos szukam właśnie gry przygodowej, tylko nie erotycznej, bo to dla dziewczynki 15 lat - możecie cos polecić? W tym przedziale wiekowym proponuje : 1. Army of two 2. Gears of war 1/2 Bry brymowicze [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 06:33_________________________________________________ Jak odpowietrzyć układ chłodniczy jak nie ma odpowietrznika ? odkręć korek przy chłodnicy i nalej do pełna żeby nie było powietrza :kox:
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 To juz zrobiłem ..nalałem płynu i poczekalem az uciekla bąbelki..ale wydaje mi sie ze wraz cos sie za bardzo grzeje.
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 To juz zrobiłem ..nalałem płynu i poczekalem az uciekla bąbelki..ale wydaje mi sie ze wraz cos sie za bardzo grzeje. a nie jestes zarejestrowany na jakimś forum civica ????
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a nie jestes zarejestrowany na jakimś forum civica ???? Stary..tam ludzie nie wiedzą jak żyją..a co dopiero jak odpowietrzyć samochód. Zadasz pytanie i prawie zero reakcji.. szał napletka
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Stary..tam ludzie nie wiedzą jak żyją..a co dopiero jak odpowietrzyć samochód. Zadasz pytanie i prawie zero reakcji.. szał napletka Tam tak traktują "nowicjuszy" ???? prawie jak u nas :polew:
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poziek.. wpisałeś do profilu swoje drugie imie ? :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ludzie spinajcie poślady, codziennie po 10 pompek, mały truchcik, kilka sparingów i skok na bungee, żeby pokonac strach i wpisywać się na Paintball, bo nam ludzi potrzeba do skompletowania przynajmniej 10-14 os. grup
Nosfer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam - Jestem tu nowy Przynieś krówkę, kilka brazylijskich dupeczek, bądź grzeczny i uprzejmy, a może będziemy Ci mówić "cześć" na spotach...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam - Jestem tu nowy Przynieś krówkę, kilka brazylijskich dupeczek, bądź grzeczny i uprzejmy, a może będziemy Ci mówić "cześć" na spotach... za mało masz postów na liczniku żeby dostać odemnie miętusa ..a co dopiero krówkę
wit.s Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 yyyyyy.... [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 09:13:27_________________________________________________Dzięks Chłopy za namiar pompkowy :notworthy:
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dzięks Chłopy za namiar pompkowy rozumiem, że dałeś poszalec swojej "pompce" Wiciu
wit.s Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A! Odpowiedź na propozycję z przesłanego mi z Forum maila, brzmi: "Jestem zainteresowany" Wysłałbym PW, tylko autor maila się nie podpisał i nie wiem do kogo mam pisać Odezwij się via PW tajemniczy nieznajomy
malik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dzięks Chłopy za namiar pompkowy rozumiem, że dałeś poszalec swojej "pompce" Wiciu Wiciu cyknął z rana 3 pompki i myśli że jest gość
Kolkov Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 powinno być Ajdahooooooooł a tak w ogóle to
Rekomendowane odpowiedzi