Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aydaho - zdjęcie mówi samo za siebie ? czy mam powiedzieć coś więcej ?? :cool1:

zabieraj na zlot :drool: :thumbup:

Ale tylko w tej sukience. No chyba że ma jeszcze bardziej wydekoltowaną :decayed:

BTW: proszę o oddanie głosu http://www.a4-klub.pl/smf/b7b8_czerwiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.0.html;msg730889#msg730889

mój też ... powiem tak - delikatnie prowadzisz :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Na pewno chętnie pojedzie i zabierze koleżanki - tylko trzeba troche odbic z trasy - do Koszyc :naughty:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 11:44_________________________________________________

oskaro jednak powiedz coś więcej :naughty: bo zdjęcie z hostessą to sobie może każdy zrobić :tongue4::polew:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 09:44_________________________________________________w tle leci :naughty:

009 sound system - dreamscape

No Krzyniek - przemawia przez ciebie zazdrość :wink4:

To nie hostessa a dziewczyna poznana w przedzien koncertu w klubie Ibiza - Kosice. Ma na imie Michaela i ma niecale 20 lat. Reszte szczeoglow we wtorek na spocie :cool1:

Opublikowano

Na pewno chętnie pojedzie i zabierze koleżanki - tylko trzeba troche odbic z trasy - do Koszyc :naughty

chu...j tam trochę się nadrobi ale warto :naughty:

Opublikowano

Ale tylko w tej sukience. No chyba że ma jeszcze bardziej wydekoltowaną :decayed:

BTW: proszę o oddanie głosu http://www.a4-klub.pl/smf/b7b8_czerwiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.0.html;msg730889#msg730889

Najchetniej bez sukienki :>

Mhh - skad ja znam zdjecie tej S4 :mysli: ? :) Glos - poszedl

[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 11:53_________________________________________________

Na pewno chętnie pojedzie i zabierze koleżanki - tylko trzeba troche odbic z trasy - do Koszyc :naughty

Ja wogole proponuje zrobic nastepny zlot w Koszycach - tylko 500 km z Warszawy :cool1:

Opublikowano

Które koszyce? Te niedaleko SZCZUROWEJ ?? ;p Jakby co to ja sie pisze..

Opublikowano

Które koszyce? Te niedaleko SZCZUROWEJ ?? ;p Jakby co to ja sie pisze..

Nie - raczej Kosice - SLOVENSKA REPUBLIKA

Opublikowano

No Krzyniek - przemawia przez ciebie zazdrość :wink4:

To nie hostessa a dziewczyna poznana w przedzien koncertu w klubie Ibiza - Kosice. Ma na imie Michaela i ma niecale 20 lat. Reszte szczeoglow we wtorek na spocie :cool1:

oki :wink4: to czekam na szczegóły :kox:
Opublikowano

To nie hostessa a dziewczyna poznana w przedzien koncertu w klubie Ibiza - Kosice. Ma na imie Michaela i ma niecale 20 lat. Reszte szczeoglow we wtorek na spocie

wylizałeś :naughty:
Opublikowano

To nie hostessa a dziewczyna poznana w przedzien koncertu w klubie Ibiza - Kosice. Ma na imie Michaela i ma niecale 20 lat. Reszte szczeoglow we wtorek na spocie

Norbi - chyba PW chciałeś wysłać .... :polew:

Opublikowano

Kurfa... ale mamy tylko 2 miejsca wolne w wagenie... a jest nas 3ech :decayed:

Opublikowano

Kurfa... ale mamy tylko 2 miejsca wolne w wagenie... a jest nas 3ech :decayed:

Mhhh :mysli: Jedna pojdzie do bagaznika - w koncu od czegos masz tego Avanta :kox:

Opublikowano

Skądże znowu :decayed:
Opublikowano

Skądże znowu :decayed:

Wpadnij w koncu na spota ta swoja nowa BMW to wszystkiego sie dowiesz :>

Opublikowano

Jutro zamierzam być, tylko musi przestać padać, bo bez kłatra po mokrym nie umiem jeździć :decayed:

Opublikowano

Jutro zamierzam być, tylko musi przestać padać, bo bez kłatra po mokrym nie umiem jeździć :decayed:

Noriaszczy - wiesz co obiecałeś tydzień temu ...jak nie dojedziesz to grupenlachen :decayed: tak więc trenuj dzisiaj a jutro nawet jak potop będzie musisz dopłynąć

Opublikowano

Oskaro ... fajne zderzaki ma twoja nowa koleżanka :cool1: pozazdrościć :shocked:

Opublikowano

Oskaro ... fajne zderzaki ma twoja nowa koleżanka :cool1: pozazdrościć :shocked:

Pixi - jedz na Slowacje - tam więcej takich - tylko nie zapomnij zostawić żony w domu :tongue4:

Opublikowano

Pixi - jedz na Slowacje - tam więcej takich - tylko nie zapomnij zostawić żony w domu :tongue4:

Baba z wozu (w domu) koniom lżej czy cuś takiego , racja po co brać drewno do lasu :good: