Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak masz ass to po co Ci reszta i tak nie bedziesz widział :tongue4: jak bedzie sexanal.gif

Najwyżej rozłożysz jej na plecach jakiegoś świerszczyka... czy Auto-Sport... co kto lubi :gwizdanie:

:polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jak masz ass to po co Ci reszta i tak nie bedziesz widział :tongue4: jak bedzie sexanal.gif

Najwyżej rozłożysz jej na plecach jakiegoś świerszczyka... czy Auto-Sport... co kto lubi :gwizdanie:

:polew:

Wole TopGear ;D :naughty:

Opublikowano

A ja wole plaboya... :)

Niech wozy nie przesłonią wam d*p. Wozy to tylko środek do zdobywania d*py. Wszystko wytłumaczone w filmie testosteron ;)

Opublikowano

A ja wole plaboya... :)

Śmiem twierdzić ze CKM lepszy jest..

Opublikowano

ooo chyba nie chcesz wywolac wojny CKM versus Playboy :D

Dla mnie CKM to meska wersja Cosmo :gwizdanie: W playboy procz d*p sa bardzo dobre artykuly, jest co poczytac po akcie autoerotyzmu :)

Opublikowano

Analizując kilka ostatnich stron stwierdzam, że naród cierpi na coraz to większe niedojebanie :gwizdanie:

i myślę, że śmiało możesz kandydować na urząd prezydenta tego narodu :decayed: Poziek i Oskar będa organem wykonawczym władzy, Łukasz - ścigania..a ja .... ja mogę zadbać o flotę i finanse :decayed:

:good: :good: :good: - good idea :cool1:

Opublikowano

ooo chyba nie chcesz wywolac wojny CKM versus Playboy :D

No powiedzmy ze dziś nie mam czasu na takie pierdoły.. Jak dla mnie w Playboyu za duzo reklam jest (a przynajmniej kiedys bylo). Jakbym chcial ogladac reklamy to kupilbym sobie wyborczą.. albo jakieś babskie Avanti[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 14:54_________________________________________________Oskar bedziesz moze na spocie z VAGiem dziś? Moze kur** uda mi sie w koncu tam dotrzeć, choć dziś to stoi pod znakiem zapytania.. Ludziki mają sie do mnie zwalic, a mialem jeszcze po swój prowiant na weekend wyskoczyć do kumpla do hurtowni..

Opublikowano

Czy każdy wie że dzisiaj na spota zostały zamówione dziewczyny ? Liczymy na dużą frenwencję :>

Oto ta ktora bedzie stala przy Evo Pozka:

fast_furious_tokyo_drift.jpg

Ta będzie robić serwis razem z Tosikiem

rodriguez-ff4.jpg

Coś dla Lukasa:

3585022798_71028bbe76.jpg

I dla Oniaka cos sie znajdzie - wez tylko drobne

HotGirl.jpg

ale kazdy znajdzie cos dla siebie:

bmw-and-girls-01.jpg

1001audi.jpg

Opublikowano

HotGirl.jpg

Kur** sam silikon

Opublikowano

wow - zjebałem się krzesła :kox:

Opublikowano

Kur** sam silikon

nie pierdziel, że byś nie zakisił :tongue4: :tongue4: :naughty:

Opublikowano

Tego byczka to ja widzialem ale z innej strony.. ;p tej drugiej..[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:25_________________________________________________

Kur** sam silikon

Szczerze?? Niee.. Silikon + solarium +dziurawe spodnie.. ;p Wyglada jakby sie dostala w Twoje ręce :naughty:

Chciałbyś ją, prawda? Ja wole bardziej naturalne..

Opublikowano

Kur** sam silikon

Poziu - moznaby ja bylo pojechac na dwa baty :bicz2: :>

MoorPH - wpadaj na spota - VAG juz sie rozgrzewa.

Opublikowano

Kurrr... myślałem, że to Poziek .. :doh1: :kox:

:polew:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:33_________________________________________________Ja dziś jade od mińska. Ale pojade wcześniej do domu, bo nie bede na was tam czekal 2h. Moze mój browarek juz przyjedzie do tego czasu.. :D[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:34_________________________________________________Waldek bedziesz dziś na spocie? Mam jeszcze wobec Ciebie niespłacony dług wdzięczności..

Opublikowano

Kurrr... myślałem, że to Poziek .. :doh1: :kox:

poziek to chyba tu się schował :gwizdanie: http://nasza-klasa-foto.pl/wp-content/uploads/2009/03/kangooo.jpg

jeszcze jedna fota z wycieczki do USA http://nasza-klasa-foto.pl/wp-content/uploads/2009/03/kaktus.jpg kto to ostatnio tam był :gwizdanie: :polew: :polew: