Weekendowy Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 A co tam ze wspomaganiem po dolaniu płynu już nie skrzypi ??? Dzięki za info że nie mam prawego stopu ( założyłem fisa i nie pokazuje spalonej żarówki - czy Ty też tak masz ??? ) Pzdr PIXI Przy wjeżdzaniu do garażu coś zawyło, ale jakby ciszej. Będę nasłuchiwał przez kolejne dni - jeszcze raz dzięki za płyn Co do FISa to jak spaliła mi się lewa, przednia postojówka to FIS pokazywał "left parking light", więc myślę, że tylni stop także powinien pokazać. JaroD
PIXI Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 JaroD ... może ze względu na fontanne nie pokazał błędu przepalonej żarówki , a co do płynu to nie ma o czym mówić - obserwuj stan w zbiorniczku i powinno przestać wyć ide w kime , pzdr wszystkich PIXI
Oskaro Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Bry Juz nie pamietam kiedy bylem w pracy o tak poznej godzinie w srodku nocy
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Capone znam to Clio. Często Cię widywałem na szosach.. Moskal jak odbierzesz auto to robię zapis na te fotele
Al_Capone Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Capone znam to Clio. Często Cię widywałem na szosach.. Gdzie, kiedy, jak, co, dlaczego? [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 08:57_________________________________________________ Moskal jak odbierzesz auto to robię zapis na te fotele To hiena!!
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 21:21_________________________________________________auto "kolegi" [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 21:27_________________________________________________strona kierowcy też "odeszła" yrB Moskal w jakim stanie miales poduszki pod silnikiem i skrzynią?? I za ile je oddasz? (tak wogole to w automacie są takie same poduszki pod skrzynią?? )
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Hieny .... Centkowane .... Jeszcze auta nie odebrał a już jest rozkręcone _________________________________________________ Kurde, ale że aż lewe lusterko pękło
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Moskal jak odbierzesz auto to robię zapis na te fotele To hiena!! Eee.. tam od razu hiena.. Mi też sie może coś przyda o ile wcześniej nie kupie..
moskal Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Moskal jak odbierzesz auto to robię zapis na te fotele jak juz to tylko fotel kierowcy bo pasażera jest zwężony o jakieś 10-13cm ale mam nadzieje że pójdzie do 1.8T które może kupie jesli nie starczy mi na 1.8T to chyba rozejrze sie za jakimś accordem , miałem chwilowo pozyczonego od kuzyna accorda 2.2 silnik z preludy , jechałem przedwczoraj do Torunia , wczoraj wracałem - nikt mnie nie wyprzedził a tu tylko 150 KM. powiem wam że japoński 150KM troszke inaczej wygląda niż niemieckie , no i problemów z zawieszeniem niema To hiena!! widzisz , takich ma sie kolegów :polew: MoorPH , pod silnikiem wymieniałem gdzieś z pół roku temu[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 09:25_________________________________________________ Kurde, ale że aż lewe lusterko pękło lusterko od zimy połamane
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Właśnie koledzy, zapomnialem wczoraj sie upomnieć o to na spocie. Pada mi podświetlenie obrotomierza.. :/ Co to moze być? I czy da się to w jakis prosty (a najlepiej tani) sposób rozwiązać?
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Żarówka Albooo...... Pan ciemności rzucił na Ciebie klątwę Cienia
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Żarówka Albooo...... Pan ciemności rzucił na Ciebie klątwę Cienia Aż strach się bać.. To ile tam jest żarówek? I jak sie do tego dostać? Mam podświetlenie w zakresie od ok 4k obrotów, a prędkościomierz podświetlony jest od chyba 50km/h. Do nowego kolegi który wczoraj byl na spocie ciemną b5 na NOL chyba. Szukasz sprężarki do klimy, ten szrot o którym mówilem jest w starej milosnej na trakcie brzeskim. Jak nie zapomne to zajade tam wracając z biura.
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 To ile tam jest żarówek? I jak sie do tego dostać? Mam podświetlenie w zakresie od ok 4k obrotów, a prędkościomierz podświetlony jest od chyba 50km/h. w kilku wątkach tam jest wszystko napisane a nawet więcej.. http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b5_all_oswietlenie_zegarow-t145.0.html
bajk Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_wymiana_zderzaka_na_sline_wwa-t89599.0.html Panowie, czy ktoś może mi pomóc z tą kwestią? pozdr.
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_wymiana_zderzaka_na_sline_wwa-t89599.0.html Panowie, czy ktoś może mi pomóc z tą kwestią? Co tam masz za model.. Uzupełnij profil
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 To ile tam jest żarówek? I jak sie do tego dostać? Mam podświetlenie w zakresie od ok 4k obrotów, a prędkościomierz podświetlony jest od chyba 50km/h. w kilku wątkach tam jest wszystko napisane a nawet więcej.. http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b5_all_oswietlenie_zegarow-t145.0.html Dzieki Przemo.
moskal Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dzieki Przemo. MoorPH tyle czasu na forum i nie chce Ci sie szukać ??? nieładnie , I ty chcesz sie o klubowicza ubiegać ??? Nosfer powiedz mu ile ty sie musiałeś napocić żeby dostąpić tego zaszczytu :polew:
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie pamiętam, ale na pewno była to droga przez piekło..
Italiano Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziękuję chłopaki za wczorajszą pomoc w rezaniu. Teraz normalnie widzę drogę jak jest ciemno
Rekomendowane odpowiedzi