Pingvin Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:" :polew: Coraz bardziej podoba mi się twoja Kasia :naughty: Heheheh to dziwne, moja kobieta też tak czasem reaguje ....... Może Kasie tak mają
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew: Ragguś teraz to im możesz co najwyżej słoik jagód sprzedać :decayed: :kox: :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew: Ragguś teraz to im możesz co najwyżej słoik jagód sprzedać :decayed: Idąc Twoim stylem to jeszcze zapytałbym się żony czy koszyku kurek nie chce
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Szło sobie wredne prosiątko lasem i spotkało liska. - Cześć, prosiątko! - zawołał przyjaźnie lisek. - spie***j, ryży popaprańcu - odkrzyknęło prosiątko i poszło dalej. Spotkało wilka. - Witaj, prosiątko. Co słychać? - Wal się na ryj, siwy pierdolcu - krzyknęło prosiątko i pomaszerowało. Spotkało wróżkę. - Czego? - warknęło. Wróżka uśmiechnęła się życzliwie. - Och, jakie ty jesteś niegrzeczne - zachichotała. - Dlatego zamiast trzech spełnię tylko dwa twoje życzenia. Mów. Prosiątko natychmiast odparło: - Jebnij mi tu taki rów, trzy na dwa na pięć metrów, wypełniony po brzegi gównem. - Jak sobie życzysz. - A drugie życzenie? - A teraz to żryj!
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:" :polew: Coraz bardziej podoba mi się twoja Kasia :naughty: Heheheh to dziwne, moja kobieta też tak czasem reaguje ....... Może Kasie tak mają Kaśki są szalone :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Kaśki są szalone :naughty: :naughty: Nie tylko Kaśki..
moskal Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:" :polew: jakbym cie nie znał to może bym uwierzył :kox: :kox: :kox:
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie mierz wszystkich swoją miarą.. :gwizdanie: Paulina Cię oszukuje mówiąc "Każdy tak ma jak TY!", "Ty to i tak masz dobrze, więc siedź cicho"..
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie mierz wszystkich swoją miarą.. :gwizdanie: Paulina Cię oszukuje mówiąc "Każdy tak ma jak TY!", "Ty to i tak masz dobrze, więc siedź cicho".. :naughty: :naughty: :naughty:
Kaśka Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:" :polew: Coraz bardziej podoba mi się twoja Kasia :naughty: Heheheh to dziwne, moja kobieta też tak czasem reaguje ....... Może Kasie tak mają Kaśki są szalone :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie mierz wszystkich swoją miarą.. :gwizdanie: Paulina Cię oszukuje mówiąc "Każdy tak ma jak TY!", "Ty to i tak masz dobrze, więc siedź cicho".. :polew: :polew: :polew: :polew: jest jeden mały szkopuł : ja nie siedze cicho :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 jakby któryś nie wiedział gdzie nowo poznaną laskę zabrać to.....może tu :polew:
moskal Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Twoje okolice Krzyniek ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Twoje okolice Krzyniek ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Krzyniu ma w tym mieście zniżki...karte rabatową wydał mu sam prezydent miasta :gwizdanie: :kox:
krzyniek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Twoje okolice Krzyniek ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Krzyniu ma w tym mieście zniżki...karte rabatową wydał mu sam prezydent miasta :gwizdanie: :kox: dokładnie :polew:
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 jakby któryś nie wiedział gdzie nowo poznaną laskę zabrać to.....może tu :polew: Żeby było śmieszniej to są 4 takie wiochy w polsce..
Al_Capone Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Kasie są fajne :decayed Ale to Baśka ma fajny biust
malik Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Kasie są fajne :decayed Ale to Baśka ma fajny biust Niejedna Kasia też ma fajny biust
Rekomendowane odpowiedzi