Kowal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dziwne ze tak poprostu przez noc sie skonczyl aku ;( odpalenie z kabla od kogos powinno pomoc zebym mogl podjechac do mechaniora, tak?
soolek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 AKU padł, ale przyczyną może być np. słabe ładowanie. Albo jakaś elektryka Ci szwankuje i przez noc rozładowała aku. Kable powinny pomóc, o ile aku nie padł do 0. Podładuj go trochę przez kable (a najlepiej prostownikiem) i powinien zaskoczyć. Następnie do elektryka niech posprawdza ładownie itd.
Kowal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie mam niestety prostownika jest ktoś z Klubu moze z okolic Wawra kto by miał czas żeby pożyczyc prądu z kabla?
Italiano Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jeśli ci się nie uda odpalić, to po prostu zdejmij 1 kleme ze swojego aku i odpal go przez kable i jedz prosto do elektryka.[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 14:45_________________________________________________ nie mam niestety prostownika jest ktoś z Klubu moze z okolic Wawra kto by miał czas żeby pożyczyc prądu z kabla? Bym pomógł, ale akurat już piję piwko.
Kowal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 popytam sąsiadów i moze sie znajdzie jakas dobra dusza. trzeba klemę odpinac? nie wystarczy plus do plusa a minus do masy? a i moze macie jakiegos elektryka w okolicy wawra? mieszkam tu od miesiąca...
Italiano Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie!!!!, odpinasz kleme tylko pod wyjątkiem że twój aku jest naprawdę martwy i nie chce się nawet ładować.
Kowal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No własnie, czyli jak rozumiem wystarczy bez odpinania podpiąć kable do klem + do + i - do -
Kowal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzięki Adecneo teraz muszę tylko poszukac elektryka lub sklepu z aku. dzis juz raczej nic nie zalatwie o, juz mi wywalilo na fisie zolty rysunek uku i szyby sie juz bardzo wolno zamykają wiec na 100% aku is dead
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bym pomógł, ale akurat już piję piwko. Adriano bys sie wstydził , w sobote o 15:00 piwsko walić ??? nie do pomyślenia :shocked: :shocked: smacznego
MoorPH Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie jest tak źle, wieczorkiem na Beach Party, a teraz to lece sie lansować po miescie i na plaży. Pozdr dla wszystkich z Gdyni - jeszcze na trzeźwo ok , powodzenia w łapaniu "foczek" :naughty: :naughty: :naughty: drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował..
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bym pomógł, ale akurat już piję piwko. Adriano bys sie wstydził , w sobote o 15:00 piwsko walić ??? nie do pomyślenia :shocked: :shocked: smacznego Przecież to stary chlor jest
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Przecież to stary chlor jest to wiedziałem , ale nie wiedziałem ze wali praktycznie "od rana" [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 19:49_________________________________________________ drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. ale foczki , mniam :kox: :kox: widać , ze bez photoshopa :kox: :kox: :kox: :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ale foczki , mniam :kox: :kox: Uwierz mi ze byly jeszcze lepsze..
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Uwierz mi ze byly jeszcze lepsze.. stary , ja Ci wierze ale wolałbym ZOBACZYĆ !!!!
MoorPH Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uwierz mi ze byly jeszcze lepsze.. stary , ja Ci wierze ale wolałbym ZOBACZYĆ !!!! yrB Wlasnie wrócilem z Beach Party. Jakie suki tam sie kręciły.. :gwizdanie: A ja z pustą baterią w Nikosiu
krzyniek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. ale foczki , mniam :kox: :kox: widać , ze bez photoshopa :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: widać bo na drugiej fotce swoich butów nie wymazał a tak poza tym to jak ja q***wa nie lubię nad ranem jeździć 200pln/6pkt dobrze że pani policjantka miała dobry humor i negocjacje przyniosły skutek
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A ja z pustą baterią w Nikosiu poszedłaeś nieprzygotowany , należy Ci sie 3-sekundowa nagana wzrokowa. masz szczęście że Cie teraz nie widze :polew: :polew: :polew: a tak poza tym to jak ja q***wa nie lubię nad ranem jeździć 200pln/6pkt dobrze że pani policjantka miała dobry humor i negocjacje przyniosły skutek czyżby przekroczenie o 30-39 km ????? :naughty: :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 czyżby przekroczenie o 30-39 km ????? :naughty: :naughty: :naughty: mniej więcej tak urocza pani policjantka raczyła wpisać było troszku więcej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi