AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Małżeństwo to nic złego.. zapytajcie raggamana.. Tak mu jest dobrze, że już nawet nie potrzebuje forum, żeby się wygadac, odstresować, nie musi oglądac gołych d*p i gadać z kolegami.. Siedzi sobie szczęśliwy na wsi i opiekuje się kochającą go rodziną.. To ta rodzina się już powiększyła?
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jeszcze nie.. Nie pamiętam, ale to chyba okolice Grudnia
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie znalazłem jeszcze tej jedynej :kox: :polew: Wszyscy tak mówią, a jak przychodzi co do czego to szybko GPS'a wkładają na paluch..
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wszyscy tak mówią, a jak przychodzi co do czego to szybko GPS'a wkładają na paluch.. wiem , żartuje. mamy po prostu teraz inne wydatki , a ja ślub chce wziąć raz w życiu i chce go pamiętać jako zajebistą, dużą impre a nie przyjecie dla rodziny na 24 osoby
Al_Capone Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taki, żeby był koks i basen a dla gosci dziwki
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taki, żeby był koks i basen a dla gosci dziwki chyba basen koksu.. [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 11:10_________________________________________________ wiem , żartuje. mamy po prostu teraz inne wydatki , a ja ślub chce wziąć raz w życiu i chce go pamiętać jako zajebistą, dużą impre a nie przyjecie dla rodziny na 24 osoby 24 osoby to może trochę mało.. ale dla mnie to max100-120 osób bo już się tłoczno robi.. Nie lubię takich dużych imprez na których jestem w centrum uwagi..
Al_Capone Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja mialem 80 osob i i tak mnei zmeczylo. Wez tu sie z kazdym napij i zachowaj jeszce fason i sily na noc poslubna
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 zachowaj jeszce fason i sily na noc poslubna No wlaśnie.. Ja nie chce dużego wesela.. Na szczęście jeszcze mi się nic nie szykuje..
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 zachowaj jeszce fason i sily na noc poslubna ach ty ogierze :wink4:
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taki, żeby był koks i basen a dla gosci dziwki coś w ten deseń ja mialem 80 osob cos w tym stylu Na szczęście jeszcze mi się nic nie szykuje.. to co sie udzielasz ??? :naughty:
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Do mnie wali 140 os :naughty: Koperty z kasą otwieram osobiście w momencie otrzymania.. I na tej podstawie będę kierował gości do odpowiednich stolików z "odpowiednim wysposażenie"..
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Do mnie wali 140 os :naughty: Koperty z kasą otwieram osobiście w momencie otrzymania.. I na tej podstawie będę kierował gości do odpowiednich stolików z "odpowiednim wysposażenie".. Wpłaty poniżej 200 plnów od gęby nie będą przyjmowane (+ min. 150 za każde zabrane ze sobą dziecko) a tacy petenci będą wykopywani na zbity pysk Gołodupce won
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No raczej ! 200zł od łba to tak zwana suma gwarantowana, przy pytaniach "ile powinienem dać Nosferowi w kopercie?" można korzystać jeszcze z trzech kół ratunkowych i dość do sumy akceptowalnej..
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to co sie udzielasz ??? :naughty: Oj, dobra, dobra. Tylko nie krzycz.. Bo będę się jąkał..
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No raczej ! 200zł od łba to tak zwana suma gwarantowana, przy pytaniach "ile powinienem dać Nosferowi w kopercie?" można korzystać jeszcze z trzech kół ratunkowych i dość do sumy akceptowalnej.. materialiści
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 materialiści widzisz Poziek ?? ta dzisiejsza młodzież dlatego my zostaniemy kawalerami , nic dla pieniędzy !!!! :kox: :kox: Bo będę się jąkał.. jakać to ise zaczniesz jak od wujka Moskala na dupe dostaniesz :kox: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 11:45_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9415873 doradźta mi kurewa !!!!!
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Po 1.8T to jedz do niemcowni Fly , nie ma czasu
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A nie masz budzetu na cos swiezszego niz '96?
Rekomendowane odpowiedzi