Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Przecież oglądałeś furę... I jak wrażenia ? Poproś kogoś o zVagowanie..
Zygzak27 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Poza tym ten przebieg przy benzynie i zrobione "generalki" raczej nie zachęcają do podjęcia takiego ryzyka -
Korzeń Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Sorry ze nie na temat. Samoloty Online na świecie http://www.flygradar.nu/flygradar.php
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A nie masz budzetu na cos swiezszego niz '96? nima Przecież oglądałeś furę... I jak wrażenia ? Poproś kogoś o zVagowanie.. wrażenia spoko , jeździ sie fajnie , nic nie tłucze , silnik czysty , troche blachy poobcierane ale to szczegół
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 mordeczki Wczorajszy spocik wyjątkowo liczny i udany. Jak nie u nas normalnie Fajnie było zobaczyć tyle mordeczek w jednym miejscu A wogole słyszeliscie co się stało? Kali ma urodziny 21 latek
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 raczej nie zniechęcają do podjęcia takiego ryzyka - "zniechęcają" czy "nie zniechęcają" ?? bo nie czaje
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 mordeczki Wczorajszy spocik wyjątkowo liczny i udany. Jak nie u nas normalnie Fajnie było zobaczyć tyle mordeczek w jednym miejscu A wogole słyszeliscie co się stało? Kali ma urodziny 21 latek 100lat.. 100lat.. Wszystkiego naj..
Zygzak27 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie zachęcają - sorki. Ale to tylko moje skromne zdanie. Jeśli już to wolałbym poprostu kupić furę przed ew.remontami a nie po.
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie zachęcają - sorki. Ale to tylko moje skromne zdanie. Jeśli już to wolałbym poprostu kupić furę przed ew.remontami a nie po. ma faktury , wszystko ori klamoty
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nie jestem pewny czy jest w ogóle opcja znalezienia Audi B5 z 96` bez remontów.. Jeśli ktoś przeaz 13 lat nie remontowałby fury, to Ja już nie chciałbym zaczynac jej naprawiać.. Wiem jak moja się zaczyna zachowywać.. Od około roku, robię sobie remonty pokolei wszystkiego..
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To może komplet logów by coś więcej powiedział? Poziowiec, ekspert od benzyn, powinien pomóc
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To może komplet logów by coś więcej powiedział? Poziowiec, ekspert od benzyn, powinien pomóc Z AEB logi to se można...na ścianie powiesić
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wiem jak moja się zaczyna zachowywać.. Od około roku, robię sobie remonty pokolei wszystkiego.. z moją starą miałem to samo
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Apropo napraw to odbieraj furę, bo potrzebuje gratów Niech jeszcze chociaż jej część pozostanie w klubie..
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Apropo napraw to odbieraj furę, bo potrzebuje gratów konkretnie ????
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Apropo napraw to odbieraj furę, bo potrzebuje gratów Niech jeszcze chociaż jej część pozostanie w klubie.. jakbyście chcieli pozbyć się 17" oponek to ja biorę w każdym stanie :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To dam Ci niedługo 2szt. - może 4. 17"-235mm
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To dam Ci niedługo 2szt. - może 4. 17"-235mm idealnie, zawsze jakiś tam grosik odpalę
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Co Ci będę Poziu owijał w bawełnę - Wsadź se w dupęten grosik :wink4:
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Co Ci będę Poziu owijał w bawełnę - Wsadź se w dupęten grosik :wink4: Ale najpierw paluszkiem :kox:
Rekomendowane odpowiedzi