Kowal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A swoja drogą po stosunkowo udanej nocy :> ciupciałeś ? - YES :> dziewczynę ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :mysli: :cool1: YES niee, no gratulacje :naughty:
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A swoja drogą po stosunkowo udanej nocy :> ciupciałeś ? - YES :> dziewczynę ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :mysli: :cool1: YES no to pierwsze koty za płoty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Oskaro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A swoja drogą po stosunkowo udanej nocy :> ciupciałeś ? - YES :> dziewczynę ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :mysli: :cool1: YES no to pierwsze koty za płoty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: No to teraz twoja kolej
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No to teraz twoja kolej Ja już od 16 roku życia tylko kuciapki :tongue4:
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No to teraz twoja kolej Ja już od 16 roku życia tylko kuciapki :tongue4: A wcześniej?
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja już od 16 roku życia tylko kuciapki :tongue4: a czoko-czoko ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Oskaro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No to teraz twoja kolej Ja już od 16 roku życia tylko kuciapki :tongue4: Na video :polew:
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A wcześniej? wcześniej Andy to nie pamiętam [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 15:32_________________________________________________ a czoko-czoko ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: wolę już nic nie pisać o grotach nestle bo jak widzisz wszystko co napisze może być wykorzystane przeciwko mnie Taki Andy/młodzieżowiec-yo tylko na to czeka :gwizdanie:
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wolę już nic nie pisać o grotach nestle bo jak widzisz wszystko co napisze może być wykorzystane przeciwko mnie Taki Andy/młodzieżowiec-yo tylko na to czeka :gwizdanie: spoko , masz racje
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Taki Andy/młodzieżowiec-yo tylko na to czeka :gwizdanie: Musisz się pilnować. Cały czas. ===== Edit: i poziom forum na tym skorzysta
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Taki Andy/młodzieżowiec-yo tylko na to czeka :gwizdanie: Musisz się pilnować. Cały czas. spoko ja na ciebie też w technicznych poluję już chyba z 4 miechy :kox:
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 spoko ja na ciebie też w technicznych poluję już chyba z 4 miechy :kox: Zapisałeś się na korepetycje z dizli?
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zapisałeś się na korepetycje z dizli? moze nie tyle z dizli ,co z montażu modułu BT
Oskaro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zapisałeś się na korepetycje z dizli? moze nie tyle z dizli ,co z montażu modułu BT :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 AndyN - to Ty jesteś kierowcą EVODOSLUBU ?
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 AndyN - to Ty jesteś kierowcą EVODOSLUBU ? Nie, robię darmową reklamę Koledze z Forum
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Szacun Poziek, a jak też sobie wkleje taki podpis i dam Ci przynajmniej 2 zużyte Micheliny to w razie czego zawieziesz mnie do ślubu ze zniżką? :naughty: W razie gdyby Kasia się w ogóle zgodziła na Evo
krzyniek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 co z montażu modułu BT to jechane po bandzie :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 AndyN - to Ty jesteś kierowcą EVODOSLUBU ? Nosfer jak poczytasz kilka stron wcześniej bedziesz wiedział kto ma być kierowcą..
Rekomendowane odpowiedzi