moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jakbys pojechał i poczuł to byś zmienił zdanie. wole żużel
Norbi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 F1 to ja byłem wczoraj. Wracając z Błonia mam nadzieje ze Was nie pobudziłem.. Urwał mi się łącznik elastyczny i B5 wyło lepiej jak wszystkie bolidy F1 razem wzięte.. Ale teraz juz chodzi tak ze wogole jej nie słychać.. Jeśli kogoś obudziłem to sory.. No przy sportowej jeździe ADR może zawyć... z bólu
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No przy sportowej jeździe ADR może zawyć... z bólu u mnie plecionka była wyyebana to powyzej 4.500 rpm w środku jak w czołgu
MoorPH Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 u mnie plecionka była wyyebana to powyzej 4.500 rpm w środku jak w czołgu Kur** nawet nie wiem czy nie gorzej jak w czołgu.. Przy 1.000rpm bylo głośno a powyżej to juz masakra.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 12:49_________________________________________________zamknięte okna i głośna muzyka nawet nic nie dawała..
Italiano Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może i wolnossak, ale za to jaka cisza i przyjemność z jazdy. Żadnych drgań i mina ludzi którzy się pytają czy już odpalony silnik, BEZCENNA
Norbi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może i wolnossak, ale za to jaka cisza i przyjemność z jazdy. Żadnych drgań i mina ludzi którzy się pytają czy już odpalony silnik, BEZCENNA Ta i jak Cię opierd.... 1.9TDI bez softu, też bezcenne
Italiano Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie przesadzajmy, 2.5 nie wiem, jeszcze się nie ścigałem, ale 1.9 tdi w serii to jeszcze żadne mnie nie objechało.
Korzeń Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://www.smog.pl/wideo/28083/lepiej_zaplac_polakowi_straszne/
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może i wolnossak, ale za to jaka cisza i przyjemność z jazdy. Żadnych drgań i mina ludzi którzy się pytają czy już odpalony silnik, BEZCENNA ja zawsze chciałem 1.8T i mam nadzieje że bede taką miał Nie przesadzajmy, 2.5 nie wiem, jeszcze się nie ścigałem, ale 1.9 tdi w serii to jeszcze żadne mnie nie objechało. ale tatuś Cie objedzie
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może i wolnossak, ale za to jaka cisza i przyjemność z jazdy. Żadnych drgań i mina ludzi którzy się pytają czy już odpalony silnik, BEZCENNA Ta i jak Cię opierd.... 1.9TDI bez softu, też bezcenne potwierdzam...wracając ze spota we wtorek opędzlowaliśmy leonem bez softu bejce 3 :kox:
Korzeń Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bo bejcy to w ogóle nie idą A 3 na raz to wogóle... Pewnie miała z tyłu 328 a tak naprawde 1.6 LPG POWER
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bo bejcy to w ogóle nie idą A 3 na raz to wogóle... Pewnie miała z tyłu 328 a tak naprawde 1.6 LPG POWER Chyba musieli chlapnąć coś na tym "spocie", że zaczęli widzieć potrójnie. Albo przypalić. Cóż, młodość. Musi się wyszumieć.
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cóż, młodość. Musi się wyszumieć. Aleś Norbiemu komplementa zasadził
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 potwierdzam...wracając ze spota we wtorek opędzlowaliśmy leonem bez softu bejce 3 :kox: Kompakt?
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cóż, młodość. Musi się wyszumieć. Aleś Norbiemu komplementa zasadził No to ustaliliśmy już kto siedział na przednich fotelach Tak pasażera jak i kierowcy
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 potwierdzam...wracając ze spota we wtorek opędzlowaliśmy leonem bez softu bejce 3 :kox: Kompakt? z kompaktami nie staje...bo są za szybkie :naughty:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 14:15_________________________________________________http://www.pino.pl/sprawdz/jaki-ma-biust
krzyniek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://www.pino.pl/sprawdz/jaki-ma-biust 80 % trafień ale to przez to że nie mogłem dotknąć miarkę mam w dłoni
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Qrew, to jakaś gruppen jazda ... http://www.evodoslubu.pl/
Rekomendowane odpowiedzi