Hugo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Moze wy pamietacie w jakim salonie Audi spotyka sie AKP bo byłem na przeglądzie w Auto Viva i kaszana pomyślałem ze tamten moze bedzie lepszy. Z tego co pamiętam to salon Wajdemajer pod Konstancinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ono ile salonów tyle opinii na ich temat. Ja z kolei nic dobrego o R&W nie słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Moze wy pamietacie w jakim salonie Audi spotyka sie AKP bo byłem na przeglądzie w Auto Viva i kaszana pomyślałem ze tamten moze bedzie lepszy. Z tego co pamiętam to salon Wajdemajer pod Konstancinem. ROWIńSKI-WAJDEMAJER ul. Łukasza Drewny 4 02-968 Warszawa-Powsin :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Lukas pozdrawia klubowiczow wracam w poniedzialek i pamietajcie o spocie wtorkowym :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Pozdrowionka Łukasz , Pamiętamy , ale myślę że będziemy się spotykać dwa razy w tygodniu bo w czwartki też jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 myślę że będziemy się spotykać dwa razy w tygodniu bo w czwartki też jest nieźle może skrobnij coś w skrócie co sie działo zanim zobaczymy sie we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 może ja napisze za Bartka chcemy dość hermetycznego przepływu informacji wiec wszystkie nasze plany tylko na żywo we wtorek. Lukasz ja chce czekolade jakaś dobrą z rodzynkami : [ Dodano: 2006-04-22, 00:56 ] ale żeby nie było tak tajniacko to napisze wam, że jak psiarnia przyjechała i zablokowała wszystkie wyjazdy z parkingu to taki ruch się zrobił, że hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 chcemy dość hermetycznego przepływu informacji wiec wszystkie nasze plany tylko na żywo we wtorek. jasne :!: bardziej mi chodziło o Wasze współzawodnictwo :razz: tutaj nie paplamy o takich rzeczach, jak ktoś jest zainteresowany to tylko na spocie po pozytywnej weryfikacji :razz: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi o współzawodnictwo to no cóż Poziek górą zdecydowanie , Na 1 i 2 odchodzi mi równo ( nie ma to jak napęd na 4 łąpy ), gonię go dopiero na 3,4 ale problemy z niespadającymi obrotami po zmianie biegu się nie skończyły także czeka mnie jeszcze strojenie tego ustrojstwa i ustawienei mocvniejszej mapy, fidanza także już wkrótce także wyścig zbrojeń trwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Rozumiem że we wtorek spocik aktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Tomboy ma tylko wolne jutro a reszta bez gadania ma sie pojawić :mrgreen: i mam nadzieje ze ktoś nowy zawita :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 podobno jakaś nowa B6 się ma pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No prosze i znowu nie bede mogł spać juz jedna B6 wystarczy (żartuje) :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No ja tez naturlanie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 nie chce wywoływać wojny ale b6 i jej tyłeczek w sedanie jest najpiękniejszym tyłeczkiem audi ever:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 a ze tak sie spytam jakies plany na jutro czy bedziemy stali jak kolki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 coś się wymyśli napewno nie będziemy stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja będę na 100%..u dentysty dzisiaj byłem :mrgreen: Łukasz o Ty co...stanu stojącego nie lubisz :?: :shock: :razz: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jesli o mnie chodzi to wole leżacy :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi