malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ... nie liczy sie ilość ale jakość następny z małym fiutem
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Poznaniaki mają 3100 stron !!! No, przegonili nas w czerwcu już. Pewnie wrzucili takie tempo ze względu na dyskusje "około-zlotowe" ale faktem jest, że Warszawka poległa.
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ... nie liczy sie ilość ale jakość następny z małym fiutem co ty o tych fiutach dzisiaj ? Wyjmujemy towary na wierzch na spocie dzisiaj czy co ?
Korzeń Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jedni dyskutują nt. zlotu, inni nt. długości swojego członka.
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 :polew: Nie ma co się śmiać. Po prostu wstyd! Gdzie te czasy gdy tłukliśmy po 50 stron dziennie? Raguś na emigracji Nosfer nie spamuje. Adec ma kaganiec Krzyniek zapadł sie pod ziemie. Tylko Księgowy wieczny kawaler[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 15:25_________________________________________________AA Boborek na smiga rowerem Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 siemanko co dzisiaj aktywnego w planach na spocie? pokazywanie członków już zanotowałem, przejazd na torwar i oblepienie auta syfem z drzew tez zapisane. Jeszcze jakieś pomysły? jakies grupowe golenie nóg może?
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ... nie liczy sie ilość ale jakość następny z małym fiutem nie mierz każdego swoją miarką
Korzeń Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spoko Andrzejku opis jest podchwytliwy.
Flyer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki?
Weekendowy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 co dzisiaj aktywnego w planach na spocie? pokazywanie członków już zanotowałem, przejazd na torwar i oblepienie auta syfem z drzew tez zapisane. Jeszcze jakieś pomysły? jakies grupowe golenie nóg może? Maiłem wpaść na spota dzisiaj, ale chyba to jeszcze przemyślę. Jak się wiara (to chyba po poznańsku ;-) rozkręci to może się na goleniu nóg i pokazywaniu osprzętu się nie skończy a miłoby pozostawić tył nadal dziewczym! W końcu robotę mam siedzącą a jakoś na chleb trzeba zarabiać* ;-). * Można jak kebaby, ale po niemiecku mówię raczej średnio Z drugie strony za Masaratti można pewnie RS4 zakupić JaroD
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki? "Deutchland deutchland uber alles"
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki? jebać stare baby i sr** im na klaty
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki?
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki? jebać stare baby i sr** im na klaty :dziura:
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 może patelnia mu dachowała na klate
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG jaki? jebać stare baby i sr** im na klaty :dziura: Zwrol yeeebanyy
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zwrol yeeebanyy jestem tego samego zdania
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ... nie liczy sie ilość ale jakość następny z małym fiutem nie mierz każdego swoją miarką W sensie każdy przyrównany do mojego wydaje się mały? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ... nie liczy sie ilość ale jakość następny z małym fiutem nie mierz każdego swoją miarką W sensie każdy przyrównany do mojego wydaje się mały? :gwizdanie: tego nie wiem , ale mógłbym się zmierzyć z Tobą :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi