moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Fikasz? fikam , a co mi tam... :kox: :kox: wp***dol mu.. łun mi czy ja łunemu ????
AndyN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 wp***dol mu.. łun mi czy ja łunemu ???? Też mnie to nurtuje
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Fikasz? fikam , a co mi tam... :kox: :kox: wp***dol mu.. łun mi czy ja łunemu ???? Wpierdolcie sobie nawzajem..
Aydaho Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. ...po same jaja
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. ...po same jaja deepthroat
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 .i.Kali.i. masz dla mnie ten numer do Kalisza?
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. juz od dawna poluje na niego ale rzadko jestem na spocie
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 deepthroat zaraz Malik wpadnie i napisze, że jesteście pedałami* :naughty: *) sorki boberek ale musiałem użyć tego słowa :naughty:
Aydaho Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. ...po same jaja deepthroat a jak będzie za mało przyjemnie dam Wam łyżkę do butów - wsadzicie se jeszcze jaja do środka
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 deepthroat zaraz Malik wpadnie i napisze, że jesteście pedałami* :naughty: *) sorki boberek ale musiałem użyć tego słowa :naughty: a co , tez chciałby mi pobujać skórą ???
Al_Capone Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Słyszeliście o rajdzie Argentyna? http://www.youtube.com/watch?v=TIzmcROcUMk Konin ogłosił żałobę
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. juz od dawna poluje na niego ale rzadko jestem na spocie To może najwyższy czas to zmienić??
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wpierdolcie sobie nawzajem.. juz od dawna poluje na niego ale rzadko jestem na spocie To może najwyższy czas to zmienić?? Jak chcecie się zewrzeć to dajcie chłopaki znac wcześniej.. Bo jak się zassacie to trzeba będzie polać Was zimną wodą.. :polew:
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a co , tez chciałby mi pobujać skórą ??? no nie wiem, nie wnikam...w końcu malik jest taki sofisticated i w ogóle
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak chcecie się zewrzeć to dajcie chłopaki znac wcześniej.. Bo jak się zassacie to trzeba będzie polać Was zimną wodą.. :polew: a juz myślałem ze bedziesz chciał mi w tym czasie ssać cochones :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Powiedzcie kiedy ustawka, chętnie przyjade i pomoge w reanimowaniu reszty gapiów bo ataku śmiechu Moorph nie moge znaleźć tego numeru. Wieczorkiem może ogarne to Ci podam dokładne namiary. a ztym koniem na rajdzie przesrana opcja, miałem podobnie jak sarne skosilem fordem.
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kali ja dziś jade do LWO na browarka.. Wiec jak coś to wiesz gdzie mnie szukać..
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Powiedzcie kiedy ustawka, chętnie przyjade i pomoge w reanimowaniu reszty gapiów bo ataku śmiechu powiem Ci że Andy'emu i Nosferowi nie bedzie do śmiechu. Mi jak najbardziej ale to z rozkoszy :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Karwa, 30 minut bez nadzoru i już się zerwali z łańcucha Pracować mi każą w tej robocie i nie mogę być ciągle czujnym
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Pracować mi każą w tej robocie i nie mogę być ciągle czujnym są dwa wyjścia : po pierwsze primo - zmienić prace po drugie primo - iść na L-4
Rekomendowane odpowiedzi