.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 WTF? Najnowszy użytkownik: k4l1 Ktoś mnie kopiuje... grrrr...
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item718488166_audi_a4_licznik_fis_1_6_1_8_1_8t_2_4_2_6_2_8.html chłopy , podejdzie toto do "parówy" ????
PARAF Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item718488166_audi_a4_licznik_fis_1_6_1_8_1_8t_2_4_2_6_2_8.html chłopy , podejdzie toto do "parówy" ???? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 09:49_________________________________________________No to już znasz odpowiedź.
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item718488166_audi_a4_licznik_fis_1_6_1_8_1_8t_2_4_2_6_2_8.html chłopy , podejdzie toto do "parówy" ???? A czemu na drugim zdjęciu FIS jest cały czerwony? Tak powinno być?
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A czemu na drugim zdjęciu FIS jest cały czerwony? Tak powinno być? tryb awaryjny
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A czemu na drugim zdjęciu FIS jest cały czerwony? Tak powinno być? tryb awaryjny Albo "nitro shot"
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Albo "nitro shot" :polew: wydaje mi sie ze to jest zrobione zeby pokazać iż wszystkie linie są ok
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre..
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża znany jestem z tego ale w tym akurat wypadku nie chodzi tylko o mnie :naughty: :naughty: :naughty:
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża znany jestem z tego ale w tym akurat wypadku nie chodzi tylko o mnie :naughty: :naughty: :naughty: Serio? Wazeliniarz
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża znany jestem z tego ale w tym akurat wypadku nie chodzi tylko o mnie :naughty: :naughty: :naughty: Serio? Wazeliniarz , musiałbym mieć twój charakter
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 , musiałbym mieć twój charakter Ja to nazywam chłodne spojrzenie na otaczającą rzeczywistość
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża znany jestem z tego ale w tym akurat wypadku nie chodzi tylko o mnie :naughty: :naughty: :naughty: Serio? Wazeliniarz , musiałbym mieć twój charakter A nie masz?? :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dobra, pass Trzeba popracować Niech reszta włączy się w projekt "gonimy Poznań"
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? Ja chetnie, ale jak cos to jeszcze dam Ci znac wieczorkiem to sie zdzwonimy.. Ogarnałeś sie?? Masz coś dla mnie? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________ Albo "nitro shot" Dobre.. no wyrabia sie nam Andy , wyrabia , ale w końcu uczy się od najlepszych Twoja skromność poraża znany jestem z tego ale w tym akurat wypadku nie chodzi tylko o mnie :naughty: :naughty: :naughty: Serio? Wazeliniarz , musiałbym mieć twój charakter A nie masz?? :gwizdanie: Andy'ego - wazeliniarza ???? w życiu Andy nie uciekaj , ja mam dzisiaj cały dzień przy kompie , wiesz co ja tu nawypisuje do 18:30 ? :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 hmmm... skromność - zupełnie niepotrzebna trzeba znac swoją wartość i nie kryc się z tym, że jestesmy elitą :naughty:
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oj.. Moskal to ja juz sie boje.. ile stron dziś podskoczy..
Rekomendowane odpowiedzi