moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli jakby połknał wszytskie rozumy moze mu kiedyś wystrzeliła i dlatego gada za czterech :kox: :kox: :polew: :polew: oni teraz tacy są , dwa tygodnie z wolną sobotą na forum a bajera że hoho :polew: :polew: Wogóle fajny serwis no , niezły niezły , sam obczjam
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zdrowa, biere! Ty to se możesz... :naughty: :naughty: :naughty:
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zdrowa, biere! Ty to se możesz... :naughty: :naughty: :naughty: Heh, przygadał kocioł garnkowi
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 szukam kompana do poklikania , może być Wojtek - 13 lat Jestem Zosia - 14 lat.. siema , a ruchasz sie w dupinke ???? Jasne, ale tylko paluszkiem
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zdrowa, biere! Ty to se możesz... :naughty: :naughty: :naughty: Heh, przygadał kocioł garnkowi phi...wszyscy wiemy jak to z wami jest :naughty:
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 o kurrewcia ... Dokładnie kurewcia..
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zdrowa, biere! Ty to se możesz... :naughty: :naughty: :naughty: Heh, przygadał kocioł garnkowi phi...wszyscy wiemy jak to z wami jest :naughty: Z nami? Ciekawe co na to Twoja K "Lowelasie"
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zdrowa, biere! Ty to se możesz... :naughty: :naughty: :naughty: Heh, przygadał kocioł garnkowi phi...wszyscy wiemy jak to z wami jest :naughty: Nie bój nie bój też do niech się zaliczasz :polew:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Z nami? Ciekawe co na to Twoja K "Lowelasie" Nasłuchałeś się bzdur damskiej części "JUCT" i pieprdzielisz teraz od rzeczy :tongue4:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 szukam kompana do poklikania , może być Wojtek - 13 lat Jestem Zosia - 14 lat.. siema , a ruchasz sie w dupinke ???? Jasne, ale tylko paluszkiem paluszkiem to najpierw :polew: :polew:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nie bój nie bój też do niech się zaliczasz :polew: chcielibyście....tatuśko-mężusie :tongue4: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 11:56_________________________________________________ paluszkiem to najpierw :polew: :polew: może ktoś ma grubszego paluszka niż fistaszka
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nie bój nie bój też do niech się zaliczasz :polew: chcielibyście....tatuśko-mężusie :tongue4: Pewnie, jak K na wyjeździe to Poziu uczciwie wali konia!
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nie bój nie bój też do niech się zaliczasz :polew: chcielibyście....tatuśko-mężusie :tongue4: Pewnie, jak K na wyjeździe to Poziu uczciwie wali konia! :polew: pozia dewiza w takim przypadku: "w życiu trzeba być twardym jak żelki z biedronki"
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nie bój nie bój też do niech się zaliczasz :polew: chcielibyście....tatuśko-mężusie :tongue4: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 11:56_________________________________________________ paluszkiem to najpierw :polew: :polew: może ktoś ma grubszego paluszka niż fistaszka paluszek na "rozewrzenie" , a później wpada średnica 60mm i jest pozamiatane :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pewnie, jak K na wyjeździe to Poziu uczciwie wali konia! Ja już ci napisałem i powtórzę, za dużo się nasłuchałeś damskiej części Józefów Upper Class Team i pierdzielisz od rzeczy [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 11:58_________________________________________________ paluszek na "rozewrzenie" , a później wpada średnica 60mm i jest pozamiatane :naughty: :naughty: :naughty: Powinniśmy zrobić jakiegoś DIY od anala
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pewnie, jak K na wyjeździe to Poziu uczciwie wali konia! Ja już ci napisałem i powtórzę, za dużo się nasłuchałeś damskiej części Józefów Upper Class Team i pierdzielisz od rzeczy Nawet nie wiem kto to taki. A poza tym mnie średnio interesują plotki. Coś na rozluźnienie
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nawet nie wiem kto to taki. A poza tym mnie średnio interesują plotki. Acha...no cóż twoje insynuacje są plotką
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Długo jeszcze tak będziecie sobie udowadniać który ma mniejszego ? :naughty:
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ta też niezła Wogóle fajny serwis Fajny tattoo ma
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Długo jeszcze tak będziecie sobie udowadniać który ma mniejszego ? :naughty: Uważaj bo wyzwą cie od pedałów
Rekomendowane odpowiedzi