Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 ja tez odpadam No to niedobrze... Mam tylko nadzieję, że odległość nie jest powodem, bo byłoby co najmniej niefajnie
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 ja tez odpadam No to niedobrze... Mam tylko nadzieję, że odległość nie jest powodem, bo byłoby co najmniej niefajnie nie... to nie odległość ... BTW nie takie odległości pokonywałem na spoty ..... p.s nie widze Cie na liscie jadacych na zlot do Wisły .... :twisted:
T-żółw Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Wykombinujcie coś. duzo bym dał, żebym nie musiał pisać, ze nie będę na zlocie w Wiśle ..nie mówie już o spocie z lenistwa czy bo daleko na to ja nigdy spota nie opuszczałem :twisted:
Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 nie widze Cie na liscie jadacych na zlot do Wisły a jadę? Jak jest jeszcze miejscówka to pewnie, że jade... komu? ile? do której kieszeni? :twisted: Przyznam szczerze, że nie wczytałem się w post o wyjeździe, ale chyba zacznę się interesowac...
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Wykombinujcie coś. duzo bym dał, żebym nie musiał pisać, ze nie będę na zlocie w Wiśle ..nie mówie już o spocie z lenistwa czy bo daleko na to ja nigdy spota nie opuszczałem :twisted: moze cos jeszcze da sie wykombinowac ... do wyjazdy ponad tydzien .... :exclaim:
T-żółw Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 moze cos jeszcze da sie wykombinowac ... do wyjazdy ponad tydzien .... tak jak już pisałem...czekamy na CUD żeby to był np; problem tylko z kasą, urlopem albo innymi takimi pierdołami to bym życie za to oddał :exclaim: :exclaim: :exclaim:
Lukas Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 No zółw to mocno zle jak tak jak kogos trzeba to gadaj a lookier to jak cos to mozesz poleciec za Zólwia
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 nie widze Cie na liscie jadacych na zlot do Wisły a jadę? Jak jest jeszcze miejscówka to pewnie, że jade... komu? ile? do której kieszeni? :twisted: Przyznam szczerze, że nie wczytałem się w post o wyjeździe, ale chyba zacznę się interesowac... jest kilka wolnych miejsc (ludzie zaczynaja rezygnowac ) zalatwiaj z Hugo .... :exclaim:
Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 to jak cos to mozesz poleciec za Zólwia Najpierw poczekamy na Żółwia. Jak nie będzie cudu, to jadę.
Lukas Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Mysle lookier ze nawet jak bedzie cud to dasz rade bo zawsze sie kilka osob wylamie na dzien przed
Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 nawet jak bedzie cud to dasz rade No to kto wie... może i polecę do Wisły
Norbi Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja nie jade w ten weekend na narty, bo bączek jest w szpitalu. Mam nadzieje, ze szybko wyjdzie a wtedy może bym Was odwiedził alkohole
Lukas Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 odrazu alkohole ledwo kilka krowek ono juz od 2 weekendow trenuje
Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 alkohole A propos - mam zaj..sty samogon Ma ze 60 volt, ale trzepie jak po absyncie - sie wygląda tak: :eek:
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 to jak cos to mozesz poleciec za Zólwia Najpierw poczekamy na Żółwia. Jak nie będzie cudu, to jadę. bradpit nie jedzie .... takze sa 2 miejsca wolne .... :exclaim: nie kombinuj tylko wpłacaj kaske ..... :twisted:
Lookier Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 wpłacaj kaske Rozumiem, że to oferta last minute? :twisted:
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 wpłacaj kaske Rozumiem, że to oferta last minute? :twisted: moze ktos Cie uprzedzi .... ale do niczego nie namawiam .... :twisted:
ono Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Na TVN TURBO A4 B6 w zakupie kontrolowanym
Lukas Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Na TVN TURBO A4 B6 w zakupie kontrolowanym jaki silnik i zdawac mi tu relacje to moze kupie
Rekomendowane odpowiedzi